- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.101
Senin kız istese o da anne baba gelsin diye ağlardı, ama yapmamış.Benim çocuğum her gece anne baba gelsin diye ağlıyor diyor bir de eşime özellikle etkilemek için benim kızım istemez miydi anne babası başında olsun tek çocuk o sanki bizim ki patlıcan mı
Kız herkes sen mi?Kızımı alıp ne yapacak genç kız olmaya yakın artık başa çıkabilecek mi ergenle bakabilecek mi sanki boş boş konuşuyor
Sen ne dedin ne yaptın kadına da polisten korkuyorsun kocan da özür dile demiş. Ne dedin kadinaDün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadımablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi
Çıkabildiği kadar. Sonra yollar geri zaten. Sen o vakte kadar sinir hastası olursun zaten.Kızımı alıp ne yapacak genç kız olmaya yakın artık başa çıkabilecek mi ergenle bakabilecek mi sanki boş boş konuşuyor
Öteki el kadar bebede yara açılmıyor mu? O babasının olduğu eve bile giremiyor niye? Üvey anası kıskanıyor diyeGirdi de anne babayı yan yana mı gördü sankine yaralar açıldı kim bilir
Senin kızın ağlamamış çünkü ihtiyaç duymamış belli. Kadın ne kadar güzel baktıysa senin kızına, kızın seni aramamış bile onların yanındayken. Ne güzel kardeşiyle birlikte uyuyorlarmış.Benim çocuğum her gece anne baba gelsin diye ağlıyor diyor bir de eşime özellikle etkilemek için benim kızım istemez miydi anne babası başında olsun tek çocuk o sanki bizim ki patlıcan mı
Anneyiz mahi, en başta kadınız, insanızBen anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Yok vallahi ben birinci eşim ama bir kez boşanırsam yine aynı adamla evlenmem. Deli miyim?Ben anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Artık bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum Mahi.Ben anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Bende eskiden böyle derdim başıma gelene kadarYok vallahi ben birinci eşim ama bir kez boşanırsam yine aynı adamla evlenmem. Deli miyim?
E sen ikinci eşsin zaten? Pardon 3Bende eskiden böyle derdim başıma gelene kadar
Adamı bir boşadıysam boşuna boşamamışımdır, hele gidip başkasından ürediyse bu fikrim kökleşir, daha sümüğümü atmam ona.Ben anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Eşimin de benim de ilk evliliğim. Benim de 8 yaşında bir oğlum var. Ama kalkıp burnunu sürtmek için boşasam kocam da 6 ayda evlense asla bir daha dönüşü olmaz. Dertleşmek istese de yürü git ne münasebet derim.Ben anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Sen 7 sene boşandığın adamı beklemişsin cicim. Hayatına bakmamışsın. İçten içe sinsi sinsi onların yuvası yıkılsın diye beklemişsin. Ben gururuma yediremem böyle bir şeyi. Buradaki çoğu kadın yediremez.Bende eskiden böyle derdim başıma gelene kadar
Yoo böyle demezdin çünkü 7 sene bekledim seviyordum diyorsun. Adam başkasıyla evliyken bekledim yazan sensin.Bende eskiden böyle derdim başıma gelene kadar
Bildiğim kadarıyla mahkeme okullar tatil okunca 15 gün felan babaya veriyorÇocuk gelmiyor bana yani burada üstüme kalacağını söyleyenlere cevap olsun. Evime gelmeyecek babasıyla dışarıda görüşecek 2 haftada bir pazar sabah alıp akşam bıracak mahkeme kararı uygulayacaklar
Şu an bil bakalım ne? Tatil.Bildiğim kadarıyla mahkeme okullar tatil okunca 15 gün felan babaya veriyor
Ben şimdilik 1.yimBen anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?