- 10 Nisan 2014
- 43.374
- 115.627
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.221
Koşunnn millet. Suçluyu buldu . BennnnnnAnlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildiniz
İlk başta ben de ayıkmadım, ciddi ciddi yazdım. Ama dün akşamdan beridir iyice açık verdi bence.Hemen hemen herkesin hemfikir olduğu bir konu oldu, zevki orada
Tekrar evlenırken bunu göze almanız gerekıyordu. Adamın çocuğunu bıle bıle evlendınız. Nasıl kı sızın çocuğunuz o eve istedıgı gibi gırıp çıktı onunda gelmeye hakkı var. Çocuğun suçu yoksa ona abla gibi davranabilirsiniz hem sızın kadınla işiniz yok ki.Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Sana eğlence çıktı çok komik dimiKoşunnn millet. Suçluyu buldu . Bennnnnn
Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildimTekrar evlenırken bunu göze almanız gerekıyordu. Adamın çocuğunu bıle bıle evlendınız. Nasıl kı sızın çocuğunuz o eve istedıgı gibi gırıp çıktı onunda gelmeye hakkı var. Çocuğun suçu yoksa ona abla gibi davranabilirsiniz hem sızın kadınla işiniz yok ki.
Bir çocuğun hakkını yemek eğlenceli birşey değil benim için. Tek düşündüğümüz o 3 yaşındaki çocuk.Sana eğlence çıktı çok komik dimi
Çocuğa üzülecek bisey yok bolluk içinde merak etme eksik edilmiyor hicbir şeyiBir çocuğun hakkını yemek eğlenceli birşey değil benim için. Tek düşündüğümüz o 3 yaşındaki çocuk.
Herşey para mı? O çocuk babasıyla az görüşsün hatta mümkünse hiç görüşmesin yazmadınız mı?Çocuğa üzülecek bisey yok bolluk içinde merak etme eksik edilmiyor hicbir şeyi
Gecmısını bıle bile tekrar evlendınız var olan çocuğu yok sayamazsınız. Ayni durumda sızın çocuğunuz da olabilirdi.Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Kız kimse kalmadı o zaman??Akıl vermeyen dalga geçenler konumdan çıksın lütfen hak vermeyenler bana konumdan çıksın lütfen ben Dertleşmek için girdim
Demek ki yazdıkları dogru tam olarak yazdığı şeyleri yapmissinSenin adın d ile mi başlıyor? Doğru söyle birkaç mesajına denk geldim yaşamış gibi konuştun?
Yurtdışına çıkmış
Diğer kadının adı d ile başlıyormuş. O nu da öğrenmiş olduk. Az kaldı sen osun diye bana saldıracak. KorkuyorummmmDemek ki yazdıkları dogru tam olarak yazdığı şeyleri yapmissin
Malesef. Sizi anlayıp destek verdiğim yönünde yanlış bir kanaat oluştu. Ben sizi desteklemiyorum. Sadece bu konunun hiçbir tarafının masum olmadığı kanaatindeyim. Sizi gömmek için diğer kadını mukemmellestirmiyorum o kadar. Sizle konuşacak bir şeyim yok.
Senin dertleşmelerin sonu iyi yere gitmiyo o yüzden kimse senle dertleşmek istemiyo olabilirAkıl vermeyen dalga geçenler konumdan çıksın lütfen hak vermeyenler bana konumdan çıksın lütfen ben Dertleşmek için girdim
O kadına neden gönderdiniz kızınızı. Geçmişinizi görmek zorunda mıydı?Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Mesele maddiyat mı? Benim kızım üzüldü, anne baba ayrıydı, pedagog dolaştım diyen sen değil miydin? Senin kızının durumu daha iyiymiş bile diğer kadın kızına çiçek gibi bakmış ayırmamış. Seviyormuş kızın o kadını. diğer bebeğin kabahati ne? Senin kızında o kadın için eşinin başka kadından olan çocuğuydu? Karakter meselesi işte.Çocuğa üzülecek bisey yok bolluk içinde merak etme eksik edilmiyor hicbir şeyi
Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruzO kadına neden gönderdiniz kızınızı. Geçmişinizi görmek zorunda mıydı?
Çok ama çok ama çok kötü bir insansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?