- 20 Kasım 2018
- 13.780
- 51.763
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.481
Valla bir erk*k yuzunden gece uykum kacti sinirden, sabaha kadar oturdum. Sonra sinirden gulmekle daha da sinirlenmek arasinda duygu durumu yasadim. Bu sinirle ben daha 100 sayfa giderim.100 ün ilk mesajınıda ben attım200 ü bulur konu sahibi sıkılana kadar diyelim şimdilik eğlenmek istiyor belli ki daha
Sen bizi bırak, neye karar verdin şimdi? Velayet falan deme, o iş yaş. Kadın sana çocuğunu niye versin?Dalga geçmeniz bitti mi
u sahibi vardı o da çok ekşınlıydı çok detay hatırlamıyorum kapı kitlemeli yorgan yakmalı falan sonunda fake çıkmıştıSitede daha önce 100 sayfayı aşmış bdv konusu olmuş muydu?
Yorumlar 2500'e vardı neredeyse.
70-80 bin, hemde kaç sene önceO konu 1-2 yıllık ya. Sonunda abla bi yerde ifşa olmuştu biz iyice arayınca mune ablam hepimizi birkaç gün yollamıştı. O abla 70-80k kadar nafaka falan istiyodu. Bu sitede benim için nirvanadır. Acaba boşanıp aldı mı merak ederim hala
Mahinur, bu kadar yazıldı çizildi.
Hala burada olmanızın bir hikmeti vardır umarım. Birçok kişi konuyu veya üyeliği kapatır giderdi.
Üç günde sizden büyük fikri değişimler beklemek manasız muhtemelen.
Çünkü doğru değerlendirme yapmayı uzun zaman önce bırakmışsınız. Gerçeği kendi anlayışınıza ve ihtiyacıniza gore yorumluyorsunuz.
Ama umarım terapiye gidersiniz ve bugün olmasa yarın, burada yazılanlar üzerinden kendinizi, düşüncelerinizi ve kararlarınızı sorgularsınız.
Böyle bir yaşanmışlık içinde değil ama başka şartlarda biriyle ciddi sınavım vardı 10 yıldan fazla sürdü.
Sanki elde edemediği herşeyin suçlusu bendim, kendinde gördüğü bütün sıfatları ve kötülükleri bana mal etti, ben yapıyormuşum gibi algıladı ve anlattı.
Onun kadar acı çekmediğimi düşündüğü için durumu eşitleme çabasındaydı, eskaza hatasını anlamaya milim yaklaştığı her seferinde kendi fikrini ve gerçekliğini manipüle etti.
Ben uzun zaman anlayamadım
düşünce yapısındaki tuhaflığı, çarpıklığı, manipülasyonu.
Yakıştıramıyorsunuz bir kere.
Ve ne yaparsam yapayım, ne olursam olayım kötüydüm. Nezaketimi, doğru ve adil olanı yapma çabamı hep başka şekilde yorumladı.
Sizdede benzer bir durum görüyorum.
Sanki muhatabınızın gercek doğasını ve olayları olduğu gibi kabul ederseniz bir savaşı kaybedecekmişsiniz gibi.
Birinin mutlak kötü olması lazım çünkü hikayede. Yoksa ona olan hislerinizle baş edemezsiniz.
Gerçekten kötü olan insanlarda gördüm. Yani kendini manipüle ederek ve kandırarak değil, gerçekten kötülük yapmak istediği için kötülük yapan insanlar. Bu kişi ile onların arasını da ayırd ediyorum.
Sizin mutlak kötülüğünüz ise eski eşle rekabetinizde değil, 3 yaşındaki çocuğu düşman belleyecek kadar gözünüze perde inmesinde. O derece alacaklısınız hayattan ve eski eşten.
Lütfen kendinizle olan ilişkinizi, eşinizden bağımsız güven problemlerinizi çözün.
Hayat çok daha sağlıklı bir hale gelecek.
Erko çıktı o bi buçuk milyon isteyen.70-80 bin, hemde kaç sene önce
Bir aylık evlilikte 1.5 milyon manevi tazminat davası açacak bir genç kız hatırlıyorum bende. Önümüzdeki ay size dava sonucunu yazacağım demişti. Ama tekrar yazmadı.
Bu konuya yazarken banlanmamak çok zor. Bak gör 3-4 aya kalmaz seni bırakıp eski karısına dönecek. Gerçi sen yine kabul edersin malum genişlik :))3 ayda ben eski eşimle evlendim bildiğim insan çocuğumun babası.
Kadın tanımadığı adamla 6-7 ayda evlilik yoluna girince sorun yok dimi
Zeynep Güven. Anılmasına bende şahit oldum. Bunun da bir beceri olduğunu düşünüyorumZeynep diye bir kon
u sahibi vardı o da çok ekşınlıydı çok detay hatırlamıyorum kapı kitlemeli yorgan yakmalı falan sonunda fake çıkmıştı
büyük hissediyorumBir deneyin, kutunuzdan ne çıkacak
O kadar doğru analiz etmişsiniz ki durumu..
Keşke konu sahibi kalkanlarını indirip okusa yazdıklarınızı.
Siz psikolog musunuz çok güzel yazıyorsunuz sizde beni haksız buldunuz ama incitmeden kırmadan yazıyorsunuz üslubunuzu sevdim terapist gibi konuşuyorsunuzMahinur, bu kadar yazıldı çizildi.
Hala burada olmanızın bir hikmeti vardır umarım. Birçok kişi konuyu veya üyeliği kapatır giderdi.
Üç günde sizden büyük fikri değişimler beklemek manasız muhtemelen.
Çünkü doğru değerlendirme yapmayı uzun zaman önce bırakmışsınız. Gerçeği kendi anlayışınıza ve ihtiyacıniza gore yorumluyorsunuz.
Ama umarım terapiye gidersiniz ve bugün olmasa yarın, burada yazılanlar üzerinden kendinizi, düşüncelerinizi ve kararlarınızı sorgularsınız.
Böyle bir yaşanmışlık içinde değil ama başka şartlarda biriyle ciddi sınavım vardı 10 yıldan fazla sürdü.
Sanki elde edemediği herşeyin suçlusu bendim, kendinde gördüğü bütün sıfatları ve kötülükleri bana mal etti, ben yapıyormuşum gibi algıladı ve anlattı.
Onun kadar acı çekmediğimi düşündüğü için durumu eşitleme çabasındaydı, eskaza hatasını anlamaya milim yaklaştığı her seferinde kendi fikrini ve gerçekliğini manipüle etti.
Ben uzun zaman anlayamadım
düşünce yapısındaki tuhaflığı, çarpıklığı, manipülasyonu.
Yakıştıramıyorsunuz bir kere.
Ve ne yaparsam yapayım, ne olursam olayım kötüydüm. Nezaketimi, doğru ve adil olanı yapma çabamı hep başka şekilde yorumladı.
Sizdede benzer bir durum görüyorum.
Sanki muhatabınızın gercek doğasını ve olayları olduğu gibi kabul ederseniz bir savaşı kaybedecekmişsiniz gibi.
Birinin mutlak kötü olması lazım çünkü hikayede. Yoksa ona olan hislerinizle baş edemezsiniz.
Gerçekten kötü olan insanlarda gördüm. Yani kendini manipüle ederek ve kandırarak değil, gerçekten kötülük yapmak istediği için kötülük yapan insanlar. Bu kişi ile onların arasını da ayırd ediyorum.
Sizin mutlak kötülüğünüz ise eski eşle rekabetinizde değil, 3 yaşındaki çocuğu düşman belleyecek kadar gözünüze perde inmesinde. O derece alacaklısınız hayattan ve eski eşten.
Lütfen kendinizle olan ilişkinizi, eşinizden bağımsız güven problemlerinizi çözün.
Hayat çok daha sağlıklı bir hale gelecek.
Gerçekten saçmalıyorsunuz daha dönmesi mi kalmış olaylar iyice karıştıBu konuya yazarken banlanmamak çok zor. Bak gör 3-4 aya kalmaz seni bırakıp eski karısına dönecek. Gerçi sen yine kabul edersin malum genişlik :))
Ben korktum demedinbüyük hissediyorum
Benden özür dileyeceksin yani. Olurrrrrrrr. BekliyorummmGelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
Ne dedin kadına özür dilenecek?Gelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
Sen onu bunu bırak, kadını bu kadar kükretecek, eşini dahi illallah ettirecek ne dedin, kadın ne diye polise veriyor seni, adam neden özür dile deyip duruyor, ne dedin söyle hadi dökül çiçeğim, ona göre bişey diyelim sana.Gelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
Mahinur kadına ne dedin de bu kadar olay oldu? Sen onu bir söyle bizeGelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?