- 3 Eylül 2018
- 9.056
- 48.177
- 548
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.521
Gelişime direnç göstermekte mahinur gibi olBu konu nasil 3k olur ya şöyle bir baktım da konu sahibinin ilk mesajıyla son mesajı arasında değişen hicbirsey yok
Hayatta bu kadar dirayetli ve sebatli olsam simdi ceo olmustumGelişime direnç göstermekte mahinur gibi ol
Geliştirmeye çabalamada kk kadınları gibi olGelişime direnç göstermekte mahinur gibi ol
Bizimki de ayrı inat sal gitsin işteGeliştirmeye çabalamada kk kadınları gibi ol
Gelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
Buyuk ihtimalle namusuna laf etti cocuguna küfür etmis olabilirMahinur kadına ne dedin de bu kadar olay oldu? Sen onu bir söyle bize
Ben bu ikisini aynı kişi gibi hatırlamıştım.Aynen, bu hikaye doğrudur değildir cidden bilemiyorum fakat mahinur benzeri çok üyeye denk geldik sitede, hepsi de gerçekti.
kahvetelvesi anladığım kişilerse karıştırmıyorsunuz, bir tanesi yıllar evvel eşinden boşandığı halde, ki onun da çocuğu vardı eski eşle yaşananları dün yaşanmış gibi anlatıyordu, eşini kendine döndürmeye çalışıyordu, çok eski bir üyelikti evlenmeden önce de evlilikle alakalı yazardı hatta, eski eşi takıntı yapmıştı üyelere bizlere sayıp sövünce üyeliği iptal etmiştik de defalarca üyelik açıp gelmişti, bir tanesi yıllarca boşanma konuları açtı, her tavsiyeyi kulak ardı etti sonunda boşandı ama oğluyla ilgili sorunları oldu ve hala sitede olup da mantıklı hiçbir tavsiyeye uymayanlar da var, varlar yani ve hepsi gerçekler
Sizin şu an atacağınız en mantıklı adım terapi almak.
Ben en son baktığımda velayeti alıyordu, o hızla almış olabilirBu konu nasil 3k olur ya şöyle bir baktım da konu sahibinin ilk mesajıyla son mesajı arasında değişen hicbirsey yok
Ne zaman kötü karakter gülüşü yapıp kandırdım diyeceksinEniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Babayı alır demek ban sebebi midir acaba?Ben en son baktığımda velayeti alıyordu, o hızla almış olabilir
Sanmıyorum değildir, ama söylemediğin için sorun yok zaten.Babayı alır demek ban sebebi midir acaba?
Oyle demiyorum yanlış anlaşılmasin. Desek banlanir miyiz diye merak ettim.
O deccal çocuk, pardon eşimin çocuğu benim evime giremezden velayetini alalıma kadar geldi konu, ama bu sırada ortalığı karıştırdığı içn çocuğun annesi görüş günlerinde sadece dışarıda görüşebileceklerini söyledi eski eş.Bu konu neden bu kadar trend oldu allah aşkına biri açıklasın, okumaya üşendim…..
Hak verebileceğim bir kısım var mı diye çok düşündüm ama çok vicdansızca bu konu ya çookO deccal çocuk, pardon eşimin çocuğu benim evime giremezden velayetini alalıma kadar geldi konu, ama bu sırada ortalığı karıştırdığı içn çocuğun annesi görüş günlerinde sadece dışarıda görüşebileceklerini söyledi eski eş.
Eş şu an evliliğni sorgulama aşamasında.
Tabii konu o kadar saçma ki gerçekliği de sorgulanıyor bir taraftan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?