Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem oğluna bu kadar düşkündü gece birlikte yatıyordu ayrilmasaymis ya adam o kadar tutarsız bir pişkin ki. Madem bu kadar vicdan yapıyorsun neden eşinden ayrıldın ki ?

Ben bu ikisini aynı kişi gibi hatırlamıştım.
Sorunlar benzer olunca birleştirmişim

Aynı derede iki kere yıkanılmaz. Çok soru işareti var ama neticede evlenmişsiniz o çocukta olmuş. Ve sizi aldatmamış sizden sonra evlenmiş gayri meşru da değil ki. O da onun babası ve kardeşi. Bence çocuğu değil sizden sonra birini sevmesi evlenmesine öfkelisiniz. Ama affeden yine sizsiniz. Büyük konuşmak istemiyorum. Çocuk için bile olsa ki sanmıyorum çocuğunuz büyüktür ben tekrar şans vermezdim çok iyi olsa zaten ilk şansını kaybetmezdi. O çocukta öz kardeşi yani bunları düşünüp taşınıp sindirip keşke tekrar yola çıksaydınız. Bırakın gelsin yani ölümlü dünya. O da bir çocuk ve boşanmış bir ailenin çocuğu. Bu şekilde bakın olaya

Babayı alır demek ban sebebi midir acaba?

Oyle demiyorum yanlış anlaşılmasin. Desek banlanir miyiz diye merak ettim.
Sanmıyorum değildir, ama söylemediğin için sorun yok zaten.

Aslında bu şekilde öğrenebiliriz, demedik ama şunu dersek banlanır mıyız deriz, Mune de cevaplar belki.

Konu sahibi üzerine alınmaz nasılsa

Bu konu neden bu kadar trend oldu allah aşkına biri açıklasın, okumaya üşendim…..
O deccal çocuk, pardon eşimin çocuğu benim evime giremezden velayetini alalıma kadar geldi konu, ama bu sırada ortalığı karıştırdığı içn çocuğun annesi görüş günlerinde sadece dışarıda görüşebileceklerini söyledi eski eş.
Eş şu an evliliğni sorgulama aşamasında.

Tabii konu o kadar saçma ki gerçekliği de sorgulanıyor bir taraftan.

Hak verebileceğim bir kısım var mı diye çok düşündüm ama çok vicdansızca bu konu ya çook

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…