- 20 Ekim 2009
- 8.467
- 14.310
- 823
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.441
Yahu kadın çocuğunu başkasına niye versin, hele sizin gibi kadına. Ben size evdeki kuşu emanet etmem.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Kuyruğuyla kavga etmek bu sanırım.Sen osun iyice anladım çok beklersin adam nasıl kaçtıysa koşa koşa geri döndü neticeye bak iyice
Bu kadın gözümde adriana lima kadar güzel,marie curie kadar da zeki olarak canlanıyor. Bu kadar kıskanıldığına göre, var bir hikmet boşanan kadındaSanki kadın çocuğu verse dönüp bir daha bakmayacak, çocuğu yokmuş gibi davranacak. Aksine çocuk yanında olmadığı için daha çok iletişim olacak. Nasil bir akıl tutulması
Herkesi diğer kadın sanıyor. Beni bile sandı yaKuyruğuyla kavga etmek bu sanırım.
Bence de güzel ve alımlı bir kadın. Bir duruşu da var. Adam da aşık olup evlenmiş belli ki. Hiçbir şey yapmadan kudurtuyor kadın birazcık yapsa ortalığı yıkacakBu kadın gözümde adriana lima kadar güzel,marie curie kadar da zeki olarak canlanıyor. Bu kadar kıskanıldığına göre, var bir hikmet boşanan kadında
Aynen, bu hikaye doğrudur değildir cidden bilemiyorum fakat mahinur benzeri çok üyeye denk geldik sitede, hepsi de gerçekti.Evet maalesef var abla bildiğimiz için bu kadar sinir olduk. Arada olan çocuklara oluyor herkes bu yüzden kızıyor. Böyle büyüklerin saçmalıklarından arada heba olan o kadar çok çocuk var ki.
Karıştırmıyorsam üyeleri
Sizin şu an atacağınız en mantıklı adım terapi almak.Haklısınız acaba dedim diğer kadınla çok muhatap olmayalım diye böyle mi yapsak sadece sordum ama payımı aldım
Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Mune müdürüm o kadın hep ispatını attı ama.Aynen, bu hikaye doğrudur değildir cidden bilemiyorum fakat mahinur benzeri çok üyeye denk geldik sitede, hepsi de gerçekti.
kahvetelvesi anladığım kişilerse karıştırmıyorsunuz, bir tanesi yıllar evvel eşinden boşandığı halde, ki onun da çocuğu vardı eski eşle yaşananları dün yaşanmış gibi anlatıyordu, eşini kendine döndürmeye çalışıyordu, çok eski bir üyelikti evlenmeden önce de evlilikle alakalı yazardı hatta, eski eşi takıntı yapmıştı üyelere bizlere sayıp sövünce üyeliği iptal etmiştik de defalarca üyelik açıp gelmişti, bir tanesi yıllarca boşanma konuları açtı, her tavsiyeyi kulak ardı etti sonunda boşandı ama oğluyla ilgili sorunları oldu ve hala sitede olup da mantıklı hiçbir tavsiyeye uymayanlar da var, varlar yani ve hepsi gerçekler
Sizin şu an atacağınız en mantıklı adım terapi almak.
Trolll ya da gerçek, dur elleşme. Çoğumuz fena kurulduk bu kadına.Mune müdürüm o kadın hep ispatını attı ama.
Paylaşımları vardı.
Ekran fotoları ve sanırım yönetimden de baktılar.
Bu kişinin kadın olması hikayeye dogruluk katmıyor dediginiz gibi.
Evlilik cüzdanından nikah tarihini atsın çocugu olduguna dair ispat sunsun madem.
Çünkü fazlaca trolluk kokuyor.
Hele bazı arkadaşları o kadın sanıp saçmalaması, velayet mevzusu vs.
Yani bir cahil için bile gereksizce fazla trolluk
Derya öyle deme amaHerkesi diğer kadın sanıyor. Beni bile sandı yaDurumu vahim
D ile başlayan başka isim seçseydim bariii. Derin , defne tercih ederimDerya öyle deme ama
İstemediği sürece kişisel belge talep edemeyiz, üye istiyorsa 0545 365 75 52 site iletişime ulaşsın ve gerçekliğini tescillettirsin, bize kalsa ki vaktiyle bununla alakalı anket de yapmıştık hatırlarsanız, üye olurken üyelik formuna tc isim soyad gibi bilgiler girilsin istedik ama anonim olan kullanıcı adını dahi gerçek isim gibi kabullenip anonimliğimiz yok diyenler varMune müdürüm o kadın hep ispatını attı ama.
Paylaşımları vardı.
Ekran fotoları ve sanırım yönetimden de baktılar.
Bu kişinin kadın olması hikayeye dogruluk katmıyor dediginiz gibi.
Evlilik cüzdanından nikah tarihini atsın çocugu olduguna dair ispat sunsun madem.
Çünkü fazlaca trolluk kokuyor.
Hele bazı arkadaşları o kadın sanıp saçmalaması, velayet mevzusu vs.
Yani bir cahil için bile gereksizce fazla trolluk
Sus çaktırma DemetD ile başlayan başka isim seçseydim bariii. Derin , defne tercih ederim
Kadının adı Derya'mı?Ne yapacaksınız eşimle olan resmi belgesi fotoğraflarımı çocuğumu amacınız ne sizin?
Sen kurulursun tabi, hala daha kadının kocasının peşindesin adamı bir daha arama oğlanı da mahiye verTrolll ya da gerçek, dur elleşme. Çoğumuz fena kurulduk bu kadına.
Şu an evdeki tek oğlan bir muhabbet kuşu ama. Onu isterse vereyim velayetiniSen kurulursun tabi, hala daha kadının kocasının peşindesin adamı bir daha arama oğlanı da mahiye ver
Hadi hadi kendini gizleme, şifreli konuşmana gerek kalmadı her şey ortada!!!Şu an evdeki tek oğlan bir muhabbet kuşu ama. Onu isterse vereyim velayetini
Cıkssss mümkün değil. Ben kocayı boşayıp buna geri kaptırmazdım. Umutla bir 7 yıl daha bekletirdimHadi hadi kendini gizleme, şifreli konuşmana gerek kalmadı her şey ortada!!!
Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?