- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.741
Konu silmek yasak, silinmiyor 138 sayfa satır satır duracak. Adamla gizliniz saklınız yok ki, yanında bile kadına küfür hakaret ediyorsunuz. Tren kaçtı Mahinur, kocanız uyandı ayıktı. Parası kirası batsın, gider öder kafamı dinlerim dedi. Aynı suda ikinci kez yıkanılmazmış öğrendim dedi, bu kadında gram ilerleme olmamış, yine yaktım başımı dedi. Yavaş yavaş sıyrılıp tüymeye çalışacak. Yani iki gram aklı varsa kaçar kurtarır kendini. Siz o ablanızın çenesini tutacağını mı düşünüyorsunuz?Konumu silermisiniz nasıl silebilirim eşim öğrensin istemiyorum
Mune şeklinde muneyi etiketlerseniz (ilk sırada çıkan) konunuzu yoruma kapatır.
Gısgançççç. Tüm irkekler began a hayrandı bikeremBegancigim ahhh begancigim.
4 cocuk muydu 3 muydu?
Memur olup atanip tum erkekleri kendine hasta eden beganciiimnnn
Kukumuz altindan degil ki ragbet gorelim cicimGısgançççç. Tüm irkekler began a hayrandı bikerem
Onun ki hem altındandı hem çatı dardı doktor bile özel davet etmişti öyle bir gadındııKukumuz altindan degil ki ragbet gorelim cicim
Ki cidden gittiği jinekolog bile yürümüştü güyaKukumuz altindan degil ki ragbet gorelim cicim
Pekiii boşanınca beni liste başına yaz diyen öğretmene ne demeliKocasının yanında kendisine kaslarını gösteren adamı unutmayın ama.
O hiç aklımdan çıkmıyor.Kocasının yanında kendisine kaslarını gösteren adamı unutmayın ama.
Pekiii boşanınca beni liste başına yaz diyen öğretmene ne demeli
Kız yabancı değil be bi yerde beyinin çocuğu bakacan naaapacan??Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Ay ben iki gun sinirlenip sinirlenip burayi okuyup rahatladim. Kamu hizmeti resmen ya ahhdMune lütfen konuyu kapatma abla be 3 gündür çok keyfim yerindeydi, kız bile karnımda kıpır kıpır yeni dedikodu yok mu diyor
Ay tövbe est inşallah olmazAy ben iki gun sinirlenip sinirlenip burayi okuyup rahatladim. Kamu hizmeti resmen ya ahhd
Yalniz sizin kizda Mahinur seklinde leke olmaz insallah ahshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?