Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konumu silermisiniz nasıl silebilirim eşim öğrensin istemiyorum
Konu silmek yasak, silinmiyor 138 sayfa satır satır duracak. Adamla gizliniz saklınız yok ki, yanında bile kadına küfür hakaret ediyorsunuz. Tren kaçtı Mahinur, kocanız uyandı ayıktı. Parası kirası batsın, gider öder kafamı dinlerim dedi. Aynı suda ikinci kez yıkanılmazmış öğrendim dedi, bu kadında gram ilerleme olmamış, yine yaktım başımı dedi. Yavaş yavaş sıyrılıp tüymeye çalışacak. Yani iki gram aklı varsa kaçar kurtarır kendini. Siz o ablanızın çenesini tutacağını mı düşünüyorsunuz?

O değilde gebelik sürecinde komedi filmleri izleyin iyi gelir stresli dönemlere diyorlar… burası varken komediye ne gereeek bi kaç kişinin yorumlarına çok gülüyorum ay neyse yakında kapanır herhalde

Dizi bile takip edemiyorum en fazla 3 bölüm. Haliyle bunu hiç takip edemedim. Çok değişik bir gelişme oldu mu?

Mune lütfen konuyu kapatma abla be 3 gündür çok keyfim yerindeydi, kız bile karnımda kıpır kıpır yeni dedikodu yok mu diyor
Ay ben iki gun sinirlenip sinirlenip burayi okuyup rahatladim. Kamu hizmeti resmen ya ahhd

Yalniz sizin kizda Mahinur seklinde leke olmaz insallah ahshd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…