Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim öyle biri değil. Ama bu kadın ben de duydum acındırıyor ağlıyor resmen

Niye, sana da acındırmamış mıydı kendini? Karısından yakınıyormuş, mutsuzum, pişmanım diyormuş.
Şimdi de eski karısıyla dertleşip ona acındırıyordur kendini, belki bi kerizlik yapar da acıyıp alır diye.

Eşim öyle biri değil. Ama bu kadın ben de duydum acındırıyor ağlıyor resmen

Niye, sana da acındırmamış mıydı kendini? Karısından yakınıyormuş, mutsuzum, pişmanım diyormuş.
Şimdi de eski karısıyla dertleşip ona acındırıyordur kendini, belki bi kerizlik yapar da acıyıp alır diye.

Sende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedim
annen kac yılda evlendı ? sevgılısıyle 3 yıl mı bakısmıs

Öyle bir şey mümkün değil imkansız asla eşim ona dönmez bizim aramız kötü değil ki düzeldik
Aranız düzelmiş gibi zannedebilirsiniz, ama eşiniz çocuğundan mahrum kalacağı bir pozisyona sokulduğunu unutmayacak.
Sağduyulu davranabileceğinize dair güvenini kaybettiniz. Belki şuan göremiyorsunuz ama bu az bir şey değil evlilik için.
Çünkü mesele durulmuş olmanız değil, sadece durulmuş gibi yapacaksınız.
Onlarda bunun farkında.
Eşinize engel olmanız bu saatten sonra zaten mümkün değil, ama bu şekilde davrandıkça sizin aranızdaki mesafe gittikçe genişleyecek. Ve sizin sinirleriniz de eş zamanlı daha fazla gerilecek.

Bomba at bomba

Yazmayın konuma inanmayan çıkabilir inanılır gibi değil sizde haklısınız kadınla çocuk uzak olsa böyle olmayacak
Kadınla çocuk artık kocanın bir parçası, önür boyu evladı, ömür boyu çocuğunun anası, asla kopmayacak bir bağ bu. Bence kabullen.

5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek
Konuşmanın tamamini duyamadiniz muhtemelen.
Kendini acindiran kadın değil de eşinizdir belki.

Öncesinde eşiniz kadına
"pişmanım, keşke ayrilmasaydik"
gibi bir konuşma yapmış olabilir mi?

Mahi konun bariz fake, itiraf ette rahatlayalim artık. Çok uzadı çünkü.
Konu ilk okuyunca fake durmuyor bence bi gerçeklik payı da var hatta ama mahinurun kendisi de cevapları da ben fakeim diye bağırıyor eblek eblek sanki saftirikmiş gibi sırf milleti konuda tutmak için saldırmıyor kimseye. Belki de altın gününde anasıgilin dedikodusunu yaparken duyduğu uzaktan akrabanın hikayesini yazan bir ergendir malum okullar kapalı boşluğa düştüler. Son cevaplar hep sıvama çünkü.

Evet ilk başta gerçek yada gerçek hayattan alınmış bir konuydu ama sonrasında dalga geçmeye başladı. Kim bu profilde bir kadınla ikinci kez evlenir? Birde fake konularin en bariz özelliği şu, açık vermemek için konuya çok az yorum yapiyorlar. Baksana çoğu soruya cevap bile vermiyor. Millet yazıp çiziyor o arada bir gelip saçma sapan bir cümle kurup gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…