- 20 Mart 2023
- 958
- 3.032
- 43
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.721
Eşim öyle biri değil. Ama bu kadın ben de duydum acındırıyor ağlıyor resmen
Eşim öyle biri değil. Ama bu kadın ben de duydum acındırıyor ağlıyor resmen
Sende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedim
Aranız düzelmiş gibi zannedebilirsiniz, ama eşiniz çocuğundan mahrum kalacağı bir pozisyona sokulduğunu unutmayacak.Öyle bir şey mümkün değil imkansız asla eşim ona dönmez bizim aramız kötü değil ki düzeldik
He kız . Mahii ile ilgim yokturHangi Ceyceykıazzz sen bizim eski Ceycey misin?
AhahahaOf konunun en mantıklı yorumu ilan ediyorum
Mahiii . Barışırlar mı dersin?Eşim öyle biri değil. Ama bu kadın ben de duydum acındırıyor ağlıyor resmen
Çocuğu yurtdışına evlatlık verelim diyeceksin az kaldıYazmayın konuma inanmayan çıkabilir inanılır gibi değil sizde haklısınız kadınla çocuk uzak olsa böyle olmayacak
Bomba at bombaAcımadı kii acımadı kii... Aynen aranız kötü değil, eşiniz özür dileyeceksin dedi, ne oldu o iş? Engel için de imkansız asla diyordunuz. Sizin önünüzde engellemiş arkanızdan da açmış. Evli adama sarktığınız için çarpık ilişki demiş, doğru demiş. Çocuğu başkasının üstüne atmaya asıl siz çok meraklıymışsınız, yatıya bile göndermişsiniz. Mahinur yuva yıkanın yuvası olmaz, insanların evliliğini bozmuşsunuz. Sizinki de bozulacak. Adam beleş yaşam için gelmiş ama sizin yüzünüzden bir dünya tazminat ödenecek. Sırf bu yüzden kaçıp gidecek. Size rahat uyku yok, sokakta da görüşecekler kadının gönlünü alacak. Çocuklarının elinden tutup gezecekler yemeğe sinemaya tatile gidecekler. Hatta tatillerde bile oğluyla gidecek eşiniz. Sizin kocanız yok, çocukların babası var o kadar. Umarım hak ettiklerinizi yaşarsınız. Evli adamlarla gizli saklı fingirdemenin bedeli var.
Kadınla çocuk artık kocanın bir parçası, önür boyu evladı, ömür boyu çocuğunun anası, asla kopmayacak bir bağ bu. Bence kabullen.Yazmayın konuma inanmayan çıkabilir inanılır gibi değil sizde haklısınız kadınla çocuk uzak olsa böyle olmayacak
Konuşmanın tamamini duyamadiniz muhtemelen.5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek
Konu ilk okuyunca fake durmuyor bence bi gerçeklik payı da var hatta ama mahinurun kendisi de cevapları da ben fakeim diye bağırıyor eblek eblek sanki saftirikmiş gibi sırf milleti konuda tutmak için saldırmıyor kimseye. Belki de altın gününde anasıgilin dedikodusunu yaparken duyduğu uzaktan akrabanın hikayesini yazan bir ergendir malum okullar kapalı boşluğa düştüler. Son cevaplar hep sıvama çünkü.Mahi konun bariz fake, itiraf ette rahatlayalim artık. Çok uzadı çünkü.
Evet ilk başta gerçek yada gerçek hayattan alınmış bir konuydu ama sonrasında dalga geçmeye başladı. Kim bu profilde bir kadınla ikinci kez evlenir? Birde fake konularin en bariz özelliği şu, açık vermemek için konuya çok az yorum yapiyorlar. Baksana çoğu soruya cevap bile vermiyor. Millet yazıp çiziyor o arada bir gelip saçma sapan bir cümle kurup gidiyor.Konu ilk okuyunca fake durmuyor bence bi gerçeklik payı da var hatta ama mahinurun kendisi de cevapları da ben fakeim diye bağırıyor eblek eblek sanki saftirikmiş gibi sırf milleti konuda tutmak için saldırmıyor kimseye. Belki de altın gününde anasıgilin dedikodusunu yaparken duyduğu uzaktan akrabanın hikayesini yazan bir ergendir malum okullar kapalı boşluğa düştüler. Son cevaplar hep sıvama çünkü.
Konu silinmiyor üzgünüm her daim olacak burada bu konu.Konumu silermisiniz nasıl silebilirim eşim öğrensin istemiyorum
Ablan gelmeden hayatta bırakmam.Ben daha fazla yazmıyorum özelden de biri yazdı ifşa olabilirsin detay vermişsin diye konu silme bulamadım yardım eder misiniz konumu silin lütfen
Mahi boyun devrilsin ne demek konumu silinBen daha fazla yazmıyorum özelden de biri yazdı ifşa olabilirsin detay vermişsin diye konu silme bulamadım yardım eder misiniz konumu silin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?