- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.701
Kavgayı eşiyle mi çıkarttı ki?
Kadına döşemiş ama eşinin haberi olmayabilir henüz bundan.
Henüz....
Kocasıyla kavga edip kadına mesaj atmış23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim
Kadinin acindirdigindan nasil bu kadar eminsin kocan gelip sana cattigina sana kotu davrandigina gore acindiran kocan olmasinSize bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Ben eski eşimle bu kadar konuşmadım çocukla bile telefonda böyle 23 dk konuşmadı eşim hiç size soruyorum 5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek
Çocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına yaYa aşkolsun, uzun uzun ciddi ciddi yazdım bununla ilgili.
Eşiniz kadını, çocuğu eve göndermesi için ikna etmeye çalışıyor. Sizin huzursuzluk çıkarmayacağınıza, sizi idare edeceğine, sizin ondan özür dileyeceğinize ve çocuğu haftasonları eve göndermeye ikna etmeye çalışıyor işte.
Sen dayanamaz ötersin her şeyi. Ablan lafları ağzından almayı bilir.Sizi dinliyorum iş yerine gitmedim olaylar büyür dediniz gözlemede kalıcam. Ablamlar geliyor akşam ama ona anlatmayacağım abuk subuk eşime konuşmasın
Meraklı olan kocan. Kadını ikna etmeye çalışan o.Çocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya
Kız kocan ikna etmeye çalışıyorÇocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya
Mahi konun bariz fake, itiraf ette rahatlayalim artık. Çok uzadı çünkü.Çocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya
Ablasi kendi hayatinda aldatilan supheyle yasayan kadin oldugu icin mahi mutlu olsun istemiyorSen dayanamaz ötersin her şeyi. Ablan lafları ağzından almayı bilir.
Mahicim tam olarak kadın başka neler söyledi seni bu kadar kızdırıcak? Sen neler söyledin? Açık açık yazarsan belki haklılık payın var diyebiliriz ama sen detaylı anlatmayınca biz de senin anlattığın kadarına yorum yapıyoruz. En son sen de aradın kadını ne dedin o sana ne cevap verdi?Size bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Ben eski eşimle bu kadar konuşmadım çocukla bile telefonda böyle 23 dk konuşmadı eşim hiç size soruyorum 5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek
Aaa çok tanıdık dur bakayımSize açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
O lafın evveliyatı var. Yani kocan bişey demiş, kadın da her şey iyiydi sen s.çtın içine demiş. Yani kocan ona pişman olduğunu, saçma sapan bir şeyin içine düştüğünü falan öyle bi şeyler demiş.Size bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
İyilermiş, ne güzel düzenleri varmış, adamın oğlu yanında kızı da istediği zaman geliyor, kızı karısıyla iyi geçiniyor, iki kardeş iyi geçiniyor, karısı düzgün biri varoş bir ailesi yok her şey çok güzelmiş sonra Yengeç burcu adamın aklına biri girmiş demek.Size bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Bence evet.Çocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya
Çocuğu babaya göndermek birinin başına atmak oluyorsa sen niye kızını birinin başına atıyordun sürekliÇocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya
Of konunun en mantıklı yorumu ilan ediyorumMahiden sadece Cemile olur yahu asbdbhs
O yuceler yucesi mahinur cunkuÇocuğu babaya göndermek birinin başına atmak oluyorsa sen niye kızını birinin başına atıyordun sürekli
Acımadı kii acımadı kii... Aynen aranız kötü değil, eşiniz özür dileyeceksin dedi, ne oldu o iş? Engel için de imkansız asla diyordunuz. Sizin önünüzde engellemiş arkanızdan da açmış. Evli adama sarktığınız için çarpık ilişki demiş, doğru demiş. Çocuğu başkasının üstüne atmaya asıl siz çok meraklıymışsınız, yatıya bile göndermişsiniz. Mahinur yuva yıkanın yuvası olmaz, insanların evliliğini bozmuşsunuz. Sizinki de bozulacak. Adam beleş yaşam için gelmiş ama sizin yüzünüzden bir dünya tazminat ödenecek. Sırf bu yüzden kaçıp gidecek. Size rahat uyku yok, sokakta da görüşecekler kadının gönlünü alacak. Çocuklarının elinden tutup gezecekler yemeğe sinemaya tatile gidecekler. Hatta tatillerde bile oğluyla gidecek eşiniz. Sizin kocanız yok, çocukların babası var o kadar. Umarım hak ettiklerinizi yaşarsınız. Evli adamlarla gizli saklı fingirdemenin bedeli var.Öyle bir şey mümkün değil imkansız asla eşim ona dönmez bizim aramız kötü değil ki düzeldik
Yazmayın konuma inanmayan çıkabilir inanılır gibi değil sizde haklısınız kadınla çocuk uzak olsa böyle olmayacakMahi konun bariz fake, itiraf ette rahatlayalim artık. Çok uzadı çünkü.
Kadınla çocuk uzak olamaz çünkü çocuğun babası senin kocan. Şunu artık idrak mı etsen?azmayın konuma inanmayan çıkabilir inanılır gibi değil sizde haklısınız kadınla çocuk uzak olsa böyle olmayacak
Asıl yakın olduğu için eve alma süreci yavaş. Uzakta olursa hızlanır.Yazmayın konuma inanmayan çıkabilir inanılır gibi değil sizde haklısınız kadınla çocuk uzak olsa böyle olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?