Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kavgayı eşiyle mi çıkarttı ki?
Kadına döşemiş ama eşinin haberi olmayabilir henüz bundan.
Henüz....
Kocasıyla kavga edip kadına mesaj atmış

Kadinin acindirdigindan nasil bu kadar eminsin kocan gelip sana cattigina sana kotu davrandigina gore acindiran kocan olmasin

Çocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya

Sizi dinliyorum iş yerine gitmedim olaylar büyür dediniz gözlemede kalıcam. Ablamlar geliyor akşam ama ona anlatmayacağım abuk subuk eşime konuşmasın
Sen dayanamaz ötersin her şeyi. Ablan lafları ağzından almayı bilir.

Mahicim tam olarak kadın başka neler söyledi seni bu kadar kızdırıcak? Sen neler söyledin? Açık açık yazarsan belki haklılık payın var diyebiliriz ama sen detaylı anlatmayınca biz de senin anlattığın kadarına yorum yapıyoruz. En son sen de aradın kadını ne dedin o sana ne cevap verdi?

Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Aaa çok tanıdık dur bakayım aynı Mahinur.... o da evli adamı böyle ayartmış yuvaya çöken kabus gibi karı kocayı ayırmıştı....Tarih tekerrürden ibarettir, yaşattığını yaşamadan ölmezsin.....

O lafın evveliyatı var. Yani kocan bişey demiş, kadın da her şey iyiydi sen s.çtın içine demiş. Yani kocan ona pişman olduğunu, saçma sapan bir şeyin içine düştüğünü falan öyle bi şeyler demiş.

İyilermiş, ne güzel düzenleri varmış, adamın oğlu yanında kızı da istediği zaman geliyor, kızı karısıyla iyi geçiniyor, iki kardeş iyi geçiniyor, karısı düzgün biri varoş bir ailesi yok her şey çok güzelmiş sonra Yengeç burcu adamın aklına biri girmiş demek.

Çocuk için ikna etti diyorsunuz o zaman allahım ya ne meraklılarmıs çocuğu atmaya birinin başına ya
Bence evet.
Sonuçta şu an ilk ve en önemli gündem konusu çocuk. Kadın çocuğu göndermem dediği için eşiniz sinirli. Siz de telefonda kadınla kapışmışsınız, kadın iyice sinirlenmiş.
O yüzden iş daha fazla inada binmesin diye eşiniz kadınla bunu konuşmuştur. Ben evi hallederim, Mahinur da sesini çıkarmaz, o benim oğlum, gönder eve haftasonu beraber vakit geçirelim diye kadını ikna etmeye çalışmıştır.

Öyle bir şey mümkün değil imkansız asla eşim ona dönmez bizim aramız kötü değil ki düzeldik
Acımadı kii acımadı kii... Aynen aranız kötü değil, eşiniz özür dileyeceksin dedi, ne oldu o iş? Engel için de imkansız asla diyordunuz. Sizin önünüzde engellemiş arkanızdan da açmış. Evli adama sarktığınız için çarpık ilişki demiş, doğru demiş. Çocuğu başkasının üstüne atmaya asıl siz çok meraklıymışsınız, yatıya bile göndermişsiniz. Mahinur yuva yıkanın yuvası olmaz, insanların evliliğini bozmuşsunuz. Sizinki de bozulacak. Adam beleş yaşam için gelmiş ama sizin yüzünüzden bir dünya tazminat ödenecek. Sırf bu yüzden kaçıp gidecek. Size rahat uyku yok, sokakta da görüşecekler kadının gönlünü alacak. Çocuklarının elinden tutup gezecekler yemeğe sinemaya tatile gidecekler. Hatta tatillerde bile oğluyla gidecek eşiniz. Sizin kocanız yok, çocukların babası var o kadar. Umarım hak ettiklerinizi yaşarsınız. Evli adamlarla gizli saklı fingirdemenin bedeli var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…