- 29 Mayıs 2021
- 14.827
- 96.456
- 548
- 37
- Konu Sahibi mahinursem
-
Aynen sizin kızınız oraya gittiği gibi oğlu da sizin yanınıza gelecek. Bunu kabul etseniz iyi olur. Öyle ergen gibi kıskançlık krizlerine girmeyi bırakın. Kadınla da mecburi iletişim kurabilir. Sizden gizli yapar isterse. Sanki müdahale edebileceksiniz.Güzel yazmışsınız teşekkür ederim eşimi seviyorum ve suan aramız bu çocuk mevzusuna kadar iyiydi bu süreçte özel görüştü eşim ama artık buna dayanamayacağını boğazından lokma geçmediğini söyledi vicdanı rahat değilmiş çocukla dışarıda görüşürken
Eşin sana sorarsa müsade etmezsin ama dediğin imkansız. Her şekilde iletişimde olmak zorundalarEvet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
Müsade ederseniz ben dua hakkımı eşinizin eski eşi için kullanmak istiyorum: allah o kadını hep kendi gibi güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah.Bu akşam konuşacağız eşimledua edin lütfen ben aramızı düzeltmek istiyorum
Sizin midemiz eşinizin başka biriyle evlenip çocuk yapip daha boşanmadan geri dönmesini almış, herkesin harcı değil tabi ki bu.Bu kadar zaman mutlu değilmiş yani diğer çocuğu burada değilken hep aklındaymıs vicdanı sızlıyormuş benim anlayışlı olmamı istiyor ben yapsam kabul etmezdi ama
Ne sordunuz söyleyeyim0 05 Versatil sizin sorunun cevabı hala yok. O kadar merak ediyorum ki…
Eşini nasıl için alıyor? Kadın tek başına sevişmedi yaBen yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
Ya kucucuk cocuk. Yarin obur gun hastalansa, düşse etse adami cocugunun yanina göndermeyecek herhalde i kidini girmini istimiyirim diye.Aynen sizin kızınız oraya gittiği gibi oğlu da sizin yanınıza gelecek. Bunu kabul etseniz yine okur. Öyle ergen gibi kıskançlık krizlerine girmeyi bırakın. Kadınla da mecburi iletişim kurabilir. Sizden gizli yapar isterse. Sanki müdahale edebileceksiniz.
Az daha devam ederse "kocamin icecegine ilac koyup oyle cocuk yapmis kadin" diyecek.Eşini nasıl için alıyor? Kadın tek başına sevişmedi ya
Ayrıl demiş mesela çocuğu istemiyorsan, babası ile evlenme demiş orda da güzel demiş mi?Güzel yazmışsınız teşekkür ederim eşimi seviyorum ve suan aramız bu çocuk mevzusuna kadar iyiydi bu süreçte özel görüştü eşim ama artık buna dayanamayacağını boğazından lokma geçmediğini söyledi vicdanı rahat değilmiş çocukla dışarıda görüşürken
Anlattığına göre herkesin tutup kandırabileceği saf masum mazlum bir insan.Ya kucucuk cocuk. Yarin obur gun hastalansa, düşse etse adami cocugunun yanina göndermeyecek herhalde i kidini girmini istimiyirim diye.
Insallah adam gerçekten adam cikar da eeh be der.
Çocuğa bir şey olsa adama ulaşması bile zor kadının. Engelletmiş ergenler gibi. Bir insan ancak bu kadar acizce davranabilir.Ya kucucuk cocuk. Yarin obur gun hastalansa, düşse etse adami cocugunun yanina göndermeyecek herhalde i kidini girmini istimiyirim diye.
Insallah adam gerçekten adam cikar da eeh be der.
Aynı işyerinde mi çalışıyolar? E o zaman sosyal medyadan engelletmenin mantığı ne? İletişim kurmaları gerekirse yüz yüze çok rahat bir şekilde kurarlar. Mecburi durumlarda telefonla iletişim kursalar en azından yüz yüze gelmezler. Şu an mecburi bir durum olursa iki kat merdiven çıkar gider konuşur. Ruhun bile duymaz.Kadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
Kadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
Kişi kendinden bilir işi.Çocuğa bir şey olsa adama ulaşması bile zor kadının. Engelletmiş ergenler gibi. Bir insan ancak bu kadar acizce davranabilir.
Sen öyle san, birbirlerini görmüyorlar diye.Kadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?