- 3 Mart 2013
- 1.543
- 3.656
- 333
- 33
- Konu Sahibi mahinursem
-
Ne sordunuz söyleyeyim
Mesela bir üye size eşiniz o kadınla evliyken sizin çocuklarınız da mı komşu aracılığıyla görüşüyordu diye defalarca sordu ama tabii bu soruyla hiç muhatap olmadınız.
Konu sahibi çalışıyorum diye zamanında çocuğu yeni evli insanların evine yollamış, öyle çocuğu istemiyorum deme hakkını söz konusu çocuk doğmadan kaybetmiş. Ayrıl diyosun ama bak konu sahibi için seçenek bile değil, o zaman o çenesini kapatacak, bile bile girdi bu işlere, sevgi kelebeğini isterse çıkartmasın adam nasıl gidiyo yine geldiği yere.Boyle boyle hissettiğim halde şunu yaptım demis. Ben de diyorum ki hisleriniz konusunda haklı mısınız? Bence evet ben de evimde istemem o çocuğu. Ama evlendim ona hakli mıyım? Hayır degilsin, ben istemediğim cocugun babasıyla evlenmem. Bu kadar basit bir denklem aslında uzun uzun yazmaya gerek yok. Evlenmiş olmaktan bağımsız eşin baska kadından olan çocuğundan rahatsız olmaya bile hak görülmüyor yorumlarda. Hep masum yavru. E masum yavru da evinde istemek zorunda degil. Ayrılsın gitsin adamdan. Çözüm çocuğu benimseyip eve almak mi? Bence değil. Kadın beş karis surat etcek, çocuk zaten istenmediği yerde ne kadar rahat edecek. Bir sürü kişi laf söyleyince içinde sevgi kelebekleri çıkmayacak. Burada söylenmesi gereken tek şeyin ayrıl demek olduğunu düşünüyorum. Konuya da o noktadan bakıyorum.
çocuk için dua olacak benimki inşallah tez zamanda boşanırsınız ve çocuk babası ile görüşür üstelik kendi evindeBu akşam konuşacağız eşimledua edin lütfen ben aramızı düzeltmek istiyorum
Oysa ki omuzlarda taşınmaya layıksın değil mi kalbi güzel insanAma gerçekten beni yerden yere vurdunuz
Bilerek yolladığına eminim amaa kanıtlayamamKonu sahibi çalışıyorum diye zamanında çocuğu yeni evli insanların evine yollamış, öyle çocuğu istemiyorum deme hakkını söz konusu çocuk doğmadan kaybetmiş. Ayrıl diyosun ama bak konu sahibi için seçenek bile değil, o zaman o çenesini kapatacak, bile bile girdi bu işlere, sevgi kelebeğini isterse çıkartmasın adam nasıl gidiyo yine geldiği yere.
Hayır bunların dertleşme telefonda da değil direkt yüz yüze olur. Daha tehlikeli.
Kanıtlarsın, kadına güvenmediği halde yollamış çocuğu, çocuk rahat edecek mi umrunda olmamış.Bilerek yolladığına eminim amaa kanıtlayamam
Benim de eşim yengeç burcu ve istemediği hiçbir şeyi hiç kimse yaptıramaz ona. Siz eşinizin karakterini tartın bence, burcunu değil. İkinci eşi gibi mükemmel bir kadını bırakıp tekrar size dönebildiğine göre ben karakterinden şüpheliyim şahsen.Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Ay adam istedigi yere gitsin bana neKonu sahibi çalışıyorum diye zamanında çocuğu yeni evli insanların evine yollamış, öyle çocuğu istemiyorum deme hakkını söz konusu çocuk doğmadan kaybetmiş. Ayrıl diyosun ama bak konu sahibi için seçenek bile değil, o zaman o çenesini kapatacak, bile bile girdi bu işlere, sevgi kelebeğini isterse çıkartmasın adam nasıl gidiyo yine geldiği yere.
senin için evli adamla dertleşmeyi aldı, kendi çocuğunun babası ve eski eşle görüşmesini aldı,kendinin iletişimde kalmasını aldı ama bunu almıyor öyle mi. işinize gelmeyene 'içim almıyor' deyip sanki ultra medeniyet seviyesi gerektiren bişey miş gibi altta da sanki normal olan buymuş gibi tabir etmeniz çok ikiyüzlü bi hareket. siz konuşurken sıkıntı yoktu ama şimdi bu nası adillik, kendi çocuğunuzun şansı diğer kadının sizin kadar ikiyüzlü olmaması değil mi. o kadın sorun etmedi sizinle iletişimde kalmayı ama siz kendinizden biliyorsunuz işi,ya gönlü kayarsa.....Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
aradı ve açtın dertleşmek istiyorum dedi, sen de 'ben seninle ancak çocuğumuz söz kousu olunca konuşabilirim sen evli bi adamsın eski eşinle dertleşmen doğru olmaz'diyemedin tabi değil mi? niye diyesin ki niyetin zaten belliymiş adamın aklını çelivermişsin en savunmasız hassas anında şimdi de aynı şey başına gelecek diye ödün kopuyor. eşin uydum akıllı bi mal çünkü. seni sevdiğine güvenseydin böyle korkuların olmazdı.Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
ben valla kendimi biliyorum hiç demogoji yapma insanların doğruları vardır. ben evli adamla gönül bağım da varsa asla konuşmam. ben asla bi çocuğun elinden anne ve babasıyla beraber görüşme hakkını elinden almam. bi çocuğa annesi yüzünden ki onun hiç suçu yok surat sallamam hanımefendi. herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar.Kınamayın kınamadan ölmez insan diye bir söz var ben de zamanında çok asla dedim silerim dedim yapamadım başınıza gelmeden anlamıyorsunuz
2 haftada bir mi? lütfetmişsiniz... o kadın dediğiniz eşinizin çocuğunun annesi. görüştürmeme lüksünüz yok o çocuk illaha hasta olacak sünneti olacak evlenecek askere gidecek..... olar anne baba olarak gerektiğinde beraber olmak zorundalar ve sürekli konu çocuk olduğunda iletişimde kalmak zorundalar. buna izin vermem diyen size hak veren adamın babalığına yazıklar olsun.Eşime 2 haftada bir gelsin diyeceğim ama o kadınla konuşmasına izin veremem çocuk bize gelsin ablasıyla vakit geçirsin benim kızım gerçekten küçük anne gibi çok ilgili uysal bir çocuk onun hatrına sizi dinliyeceğim
bu kadar güvenmediğin adamla evlenmişsin ya bravo. adam sevmiyor seni biliyorsun değil mi sen sırf kişisel zaferin için tekrar evlendin,hırs yaptın değil mi.korkuyorum şimdi aramız bozuk gitti arar konuşur mu eder mi ben bir halt yedim biliyorum iradem yoktu alındı sanki
eşinde umut ışığı ver sende yok.Evet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
e yani diyorum ya adam uydum akıllı ama sizden daha insan.Güzel yazmışsınız teşekkür ederim eşimi seviyorum ve suan aramız bu çocuk mevzusuna kadar iyiydi bu süreçte özel görüştü eşim ama artık buna dayanamayacağını boğazından lokma geçmediğini söyledi vicdanı rahat değilmiş çocukla dışarıda görüşürken
Konu sahibi öyle demiyo aşkım işte. Gidecek diye aklı çıkıyo.Ay adam istedigi yere gitsin bana ne
Görüşecek tabiki.Evet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
Ya ben diyorum ki ayrılsın. Sen diyorsun ki boyle yaparsa adam gider. Aklıma su video geldiKonu sahibi öyle demiyo aşkım işte. Gidecek diye aklı çıkıyo.
Sana kadınla altın günü yap diyen mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?