Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen çatlasan da patlasan da kocanla o kadın hayatlarının pek çok döneminde görüşecek, anne babanın evladın yanında birlikte bulunması gereken hayatın her anında bir araya gelecekler. Ama korkmana gerek yok anlattığına bakılırsa o kadın senin gibi düşük karakterli biri değil kocanı elinden almaya kalkmaz korkma(istese anında alabilir).

Ofis fantezisi diyorsunuz ahshdhd

kerkenes bu hatun kocasından ayrılmaz, evet size katılıyorum ben de olsam evlenmezdim çocuğu var diye değil, vaktiyle denemişiz olmamış bir daha oldurmaya çalışmak mantıksız olduğu için evlenmezdim, tek taraflı da değil konu sahibi de eşi de tekrar evlenerek hatalılar ama gerçekten el kadar çocuğun istenmemesi merhametsizce.

3-4 yaşında bir çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var, dışarıda birkaç saat görüşmeyle bu ihtiyacı karşılayamaz, ki şuraya yazıyorum çok da eminim ama ispatlayamam çünkü konu sahibi inkar edecektir ama kurduğu cümleler ortada, konu sahibi çocuğunu hiç görmesin istiyor, bunu da o kadar istiyor ki sizin yazdığınız yoruma bile “o çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce” diye cevap yazmış, evet diyenler olsa görüşmeyeceksin kavgası çıkacak evde, eşi için diyor ama kendisi ailesi tarafından manipüle edilmeyi hayat tarzı haline getirmiş bir kadın, öyle ki dünyadan habersiz bir çocuğa bile vicdanını susturabiliyor.

Sadece kendi çocuğu çocuk çünkü.

Zaten “15 bin gibi çok yüklü” bir nafaka ödüyor, 3 yaşındaki çocuğun neyine lazım baba sevgisi. Çok görmek istiyorsa ayda bir kere dışarıda görür tamam.

Yaptıklarını da eşi tekrar diğer kadınla bir araya gelir korkusundan yapıyor, adam çocuk konusunu biraz salsa görüşme, senin bir evladın var o da kızın diyecek.

Ne olursa olsun, küçük bir çocuk üzerinden böyle merhametsizlik yapılmasına karşıyım, bu çocuk evlilik dışı da olabilirdi, aldatma sonucu da olabilirdi inanın benim için hiç fark etmiyor, ortada günah keçisi ilan edilecek birileri varsa onlar da yetişkinlerdir, bugün o çocuk öksüz kalsa dönüp de arkasına bakmaz konu sahibi, sevgi evlerine gönderirsin der, ben o hissiyatı aldım ne yalan söyleyeyim.

O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce

Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorla

O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi
Bazı yorumlar beni benden alıyor. Küçük çocuğuyla dışarı da bile görüşmesini istememek nasıl vicdan.

Diğer eş sizin çocuğunuzu evde kalmasına bir şey dememiş ama siz dışarıda bile görüşmesini istemiyorsunuz, pesss!!!

Nasıl bir kötülük, aklımın alması mümkün değil

Evet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
Sen müsaade etmesen de gorusecekler o çocuğun doğum günü olacak, okulda gösterisi olacak mecbur gorusecekler sen de evde duvarlari yumrukla.

Bu şartınızı kabul edip sizinle evlendi yani.
Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.

eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
Ama diğer çocuğu komşudan alsın versin, o niye? O kadın engelleniyor, çocuk için bile konuşmak yok ama siz evli adamla muhabbet edebiliyorsunuz. Bence boşanma nedeni bu bile olabilir, kadın kabul etmemiştir kocasıyla telefonda fingirdeşmenizi. Kadın sizin çocuğunuzu gece yatıya bile alıyor bakıyor yediriyor ama siz iki lokmayı bile çok görüyorsunuz. Cahil cühela saf kötü aileniz gazı verip durmuşlar ama çocuğa bakılması gereken zamanda herkes kulağının üstüne yatmış.

Buradaki hanımlar çileden çıktı ama gerek yok, herkes sakin olsun. Bu kadına kimse katlanamaz. Göz göre göre el kadar çocuğa zorbalık yapıyor. Ailece kabir azabı gibiler, adam kaçar gider.

Senin korkun çocuk filan değil,kocan diğer kadınla evliyken seninle konuşması dertleşmesi birbirinizi arzulamanız olayını şimdi eski eşiyle yaşamasından korkuyorsun.Cocugu tabiki görüşecek yeri gelecek çocuğun eğitimi hastalığı sağlığı vs içinde annesiyle görüşecek.Kisi kendinden bilirmiş işi.

Hayır biz konuşuyorduk eşim beni arıyordu
Sizde hiç ya sen evli bir adamsın beni nasıl ararsın diye söylememiş siniz baya dertleşmişsiniz.Bu nasıl iki yüzlülük ya.

İşte dediğiniz gibi medeni olmamak lazım demek ki bak öbür eşi medeni davranmış sıkıntı çıkarmamış olan evliliğine olmuş.

Bu kadın tehlikeli.Diğer kadından zarar gelmez

Sen müsaade etmesen de gorusecekler
Çocuk bu, hasta olacak baba diyecek yanında isteyecek adam oğlunun yaşadığı eve gidecek, kadın hasta olacak çocuğuna bakamayacak birkaç gün götürür müsün diyecek, ortada bir çocuk varsa eski eşler isteseler de istemeseler de görüşmek zorunda kalırlar, benim asla anlayamayacağım şey 36 yaşında kendisi de çocuklu olan bir kadının bunları düşünemiyor olması.
Buraya 18-20 yaşında kızlar da geldi, kocamın eski karısından olan çocuklarını istemiyorum çatlayın patlayın dediler ama onlar toydu.

36 yaşında boyunca evladı olan kadının 18 yaşında gibi yazması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…