- 29 Ağustos 2014
- 1.611
- 3.834
- 333
- Konu Sahibi mahinursem
-
Ya sen çatlasan da patlasan da kocanla o kadın hayatlarının pek çok döneminde görüşecek, anne babanın evladın yanında birlikte bulunması gereken hayatın her anında bir araya gelecekler. Ama korkmana gerek yok anlattığına bakılırsa o kadın senin gibi düşük karakterli biri değil kocanı elinden almaya kalkmaz korkma(istese anında alabilir).Eşime 2 haftada bir gelsin diyeceğim ama o kadınla konuşmasına izin veremem çocuk bize gelsin ablasıyla vakit geçirsin benim kızım gerçekten küçük anne gibi çok ilgili uysal bir çocuk onun hatrına sizi dinliyeceğim
Ofis fantezisi diyorsunuz ahshdhdHa bak diyelim eşim gitti eski eşiyle evlendi ve bu eski eşi de benim çocugum üzerinden bazı şeyleri kendine hak gördü :)
Yeminle gider sevişir dururum kuytularda köşelerde eski kocamla djhsdjhfjhhk
Daha zevkli hem
Kaçak göçek.
Günah münah takındım da yoksa ohooo
khdkhadj
Haklı esiniz.Çok seviyordum hala da seviyorumo çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Tasma tak kalorifere bağla istersenEvet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
kerkenes bu hatun kocasından ayrılmaz, evet size katılıyorum ben de olsam evlenmezdim çocuğu var diye değil, vaktiyle denemişiz olmamış bir daha oldurmaya çalışmak mantıksız olduğu için evlenmezdim, tek taraflı da değil konu sahibi de eşi de tekrar evlenerek hatalılar ama gerçekten el kadar çocuğun istenmemesi merhametsizce.Boyle boyle hissettiğim halde şunu yaptım demis. Ben de diyorum ki hisleriniz konusunda haklı mısınız? Bence evet ben de evimde istemem o çocuğu. Ama evlendim ona hakli mıyım? Hayır degilsin, ben istemediğim cocugun babasıyla evlenmem. Bu kadar basit bir denklem aslında uzun uzun yazmaya gerek yok. Evlenmiş olmaktan bağımsız eşin baska kadından olan çocuğundan rahatsız olmaya bile hak görülmüyor yorumlarda. Hep masum yavru. E masum yavru da evinde istemek zorunda degil. Ayrılsın gitsin adamdan. Çözüm çocuğu benimseyip eve almak mi? Bence değil. Kadın beş karis surat etcek, çocuk zaten istenmediği yerde ne kadar rahat edecek. Bir sürü kişi laf söyleyince içinde sevgi kelebekleri çıkmayacak. Burada söylenmesi gereken tek şeyin ayrıl demek olduğunu düşünüyorum. Konuya da o noktadan bakıyorum.
O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce
Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın
Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorla
Bazı yorumlar beni benden alıyor. Küçük çocuğuyla dışarı da bile görüşmesini istememek nasıl vicdan.O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi
Ben ve birçok kadın boşanıp doğru yolu bulmanız için edeceğiz merak etmeyinBu akşam konuşacağız eşimledua edin lütfen ben aramızı düzeltmek istiyorum
Nasıl bir kötülük, aklımın alması mümkün değilKesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Kocasi cocugu bıraksın diye dua isteyen kadina, kocasi kendisini biraksin diye dua gonderilmesi şoku.Ben ve birçok kadın boşanıp doğru yolu bulmanız için edeceğiz merak etmeyin
Sen müsaade etmesen de gorusecekler o çocuğun doğum günü olacak, okulda gösterisi olacak mecbur gorusecekler sen de evde duvarlari yumrukla.Evet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
Valla burda çok güzel dualar alcakKocasi cocugu bıraksın diye dua isteyen kadina, kocasi kendisini biraksin diye dua gonderilmesi şoku.
Evet sormaaz önce son mesaj dedin gidiyorum dedin ama dayanamadın dimi
Bu şartınızı kabul edip sizinle evlendi yani.Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Ama diğer çocuğu komşudan alsın versin, o niye? O kadın engelleniyor, çocuk için bile konuşmak yok ama siz evli adamla muhabbet edebiliyorsunuz. Bence boşanma nedeni bu bile olabilir, kadın kabul etmemiştir kocasıyla telefonda fingirdeşmenizi. Kadın sizin çocuğunuzu gece yatıya bile alıyor bakıyor yediriyor ama siz iki lokmayı bile çok görüyorsunuz. Cahil cühela saf kötü aileniz gazı verip durmuşlar ama çocuğa bakılması gereken zamanda herkes kulağının üstüne yatmış.eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
Hayır biz konuşuyorduk eşim beni arıyorduToplu ban yiyelim diye açıldı bu konu galiba.
Onlarda iş yerinde konuşuyordur çok şey yapmayın siz.Hayır biz konuşuyorduk eşim beni arıyordu
Sizde hiç ya sen evli bir adamsın beni nasıl ararsın diye söylememiş siniz baya dertleşmişsiniz.Bu nasıl iki yüzlülük ya.Hayır biz konuşuyorduk eşim beni arıyordu
Bu kadın tehlikeli.Diğer kadından zarar gelmezSizde hiç ya sen evli bir adamsın beni nasıl ararsın diye söylememiş siniz baya dertleşmişsiniz.Bu nasıl iki yüzlülük ya.
İşte dediğiniz gibi medeni olmamak lazım demek ki bak öbür eşi medeni davranmış sıkıntı çıkarmamış olan evliliğine olmuş.
Çocuk bu, hasta olacak baba diyecek yanında isteyecek adam oğlunun yaşadığı eve gidecek, kadın hasta olacak çocuğuna bakamayacak birkaç gün götürür müsün diyecek, ortada bir çocuk varsa eski eşler isteseler de istemeseler de görüşmek zorunda kalırlar, benim asla anlayamayacağım şey 36 yaşında kendisi de çocuklu olan bir kadının bunları düşünemiyor olması.Sen müsaade etmesen de gorusecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?