Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi de kabul etmeseydi keşke. Hiç değiyor mu bu kadar sinir harbine, strese? Kimin için, ne için ya? Ben artık hiçbir erkek için değmeyeceğini düşünüyorum.
Ben 3 sene boyunca çektim, haftada en az 1 kere olay çıkarırdım. Sonuç peki? Birden çok kronik hastalığım oldu. Ona da bir b*k olmadı, öküz gibi hala. Olan bana oldu işte.
Onun için üzüldüğüm, ağladığım günlere yazıklar olsun diyorum, aşırı pişmanım. Ne vardı da o kadar kendimi parçaladıysam işte...

Kafanız karıştı heralde bu da adamın öz be öz çocuğu.

Tabii canım adam gezmiş tozmuş, bi daha evlenmiş, balayına gitmiş, sevişmiş, çocuk yapmış sonra dönmüş geri.
Hava almış durduk yere başka bir çocuk ve dünya masraf çıkarmış.
Ben bunlara rağmen barışacağım bir de
Valla kusura bakmasın kapıdan sokmam.
Konu sahibi evlense geri dönse kocası döner miydi? Cevap tabii ki hayır.
Adamınki gurur da benimki ne?
Ay asla kabul etmem yaaa

Sevişmiş deyip durmayın, konu sahibinin içi gidiyor.

Adam sevişmedi, manipüle edildi bir kere tamam mı!

Şey mesajı da verilmiş oluyor işte. Ne yaparsan yap kürkçü dükkanı gibi geri dönebilirsin. Filmlerde kitaplarda romantik görünür bu tür şeyler ancak.
Ama gerçek hayatta nafaka gerçeği var, eski eş gerçeği var. Öyle tertemiz kılçıksız yepisyeni olmuyor işte.

Karşısına ana olma hasretiyle birileri çıkarsa abimiz hemen el atar, yengeç burcu öyledir yufka yüreklidir, dayanamaz....
Hocam ben çocuk istemiyorum ama yine de yengeç burcu kafalayabilir miyim? Çocuk şart mıdır?
Acil yanıt yazarsanız rehberimdeki yengeç burçlarını sırayla arayacağım.

Tam aksine ara sıcak alır gibi gidip yıllarca başkasıyla sevişip gelen adamı ben istemem şahsen.
Beni seven insan benden ayrılır ayrılmaz “manipüle” olup sevip sevişemez.

Hocam ben çocuk istemiyorum ama yine de yengeç burcu kafalayabilir miyim? Çocuk şart mıdır?
Acil yanıt yazarsanız rehberimdeki yengeç burçlarını sırayla arayacağım.
Çocuk istemiyorsan, istiyormuş gibi davran bu yengeç burcu erkekleri manipüle edilmeden zinhar elde edilmezler hanım kardeşim

Oo kadının da ikinci evliliği tecrübeli de yani.
Balayında duvardan duvara manipüle edilmiştir o
Balayına da istemeden gitmiştir ki. Ya adamcağız hayır yapmak için bir kadını anne yapmış, siz ne anlarsınız vicdansızlar. Sizin gibiler yüzünden insanlar hayır işlemekten de korkar olacak ya.
Nolmuş çocuk yapıverdiyse. Eline mi yapıştı. Kaç yüzbinmilyon spermi var bir erkeğin, birini bağışlayıp bir kadıncağızın anne olma dileğini gerçekleştirmiş. Gerçekten size yazıklar olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…