- Konu Sahibi mahinursem
-
Konu sahibi de kabul etmeseydi keşke. Hiç değiyor mu bu kadar sinir harbine, strese? Kimin için, ne için ya? Ben artık hiçbir erkek için değmeyeceğini düşünüyorum.Adam zaten 1 liralık değil.Evliyken eski karısıyla dertleşmişler bi de mahkemede şahitlik yap demiş. Koca olamıyor en azından babalık yapsın. Bulmuşlar birbirlerini. Yesinler birbirinin başının etini. Dert dinleye dinleye öteki de dinler sanıyor.
Kafanız karıştı heralde bu da adamın öz be öz çocuğu.Onun evine gelen kendi çocuğu idi, kendi çocuğunu da dışlamasın bi zahmet. Çok saçma bir örnek göstermiş, sizin durumunuzla alakası yok, siz başkasının çocuğunu istemiyorsunuz ki en doğal hakkınızdır, eşinizin ben dışladım mı dediği çocuk, kendi çocuğu. Ha siz başka bir adamdan çocuk sahibi olsaydınız ve onun üzerinden konuşsaydı bir derece haklı olabilirdi. Erkekler haklı çıkmak için mantıksız ve saçma sapan konuşurlar
Adam yengeç burcu, her an her şey olabilirAsıl adam 3. birine kayarsa sen o zaman gör curcunayıortada nafakada kalmaz hshsh
Tabii canım adam gezmiş tozmuş, bi daha evlenmiş, balayına gitmiş, sevişmiş, çocuk yapmış sonra dönmüş geri.Bak o da var ha Khomyuk. Yav mis gibi yuvan var, ananı susturamıyorsun diye boşanıyoruz. Sonra da her ay aile bütçemden 15 bin gidiyor, bir de üstüne kıskançlık krizleri ekleniyor.
Yav zararın boyutuna baksana. Bütün bunlar kimin yüzünden oluyor acaba? Bizzat sorumlusu eşi işte. Diğer çocuğun mağduriyetinin de bu cephenin zararının sorumlusu da eşi.
Bir de bu adamla evlenip niye iyilik yapmış oldu, onu anlamadım. Durduk yere adamın tertemiz bir evi, yatacak temiz yatağı, temiz çamaşırı, hazır pişmiş yemeği oldu.Ödül gibi bir şey.
Duygusallık adama herşeyi yaptırır bide aklı kıt herhalde çabuk bulanıyor yazıkk her an Kandırılmyaa müsaitAdam yengeç burcu, her an her şey olabilir
yaa benim kocamda 41 yıllık yengeç çapkın değillerdir minnoşlardır aslındaAdam yengeç burcu, her an her şey olabilir
Sevişmiş deyip durmayın, konu sahibinin içi gidiyor.Tabii canım adam gezmiş tozmuş, bi daha evlenmiş, balayına gitmiş, sevişmiş, çocuk yapmış sonra dönmüş geri.
Hava almış durduk yere başka bir çocuk ve dünya masraf çıkarmış.
Ben bunlara rağmen barışacağım bir de
Valla kusura bakmasın kapıdan sokmam.
Konu sahibi evlense geri dönse kocası döner miydi? Cevap tabii ki hayır.
Adamınız gurur da benimki ne?
Ay asla kabul etmem yaaa
Karşısına ana olma hasretiyle birileri çıkarsa abimiz hemen el atar, yengeç burcu öyledir yufka yüreklidir, dayanamaz....Duygusallık adama herşeyi yaptırır bide aklı kıt herhalde çabuk bulanıyor yazıkk her an Kandırılmyaa müsait
Şey mesajı da verilmiş oluyor işte. Ne yaparsan yap kürkçü dükkanı gibi geri dönebilirsin. Filmlerde kitaplarda romantik görünür bu tür şeyler ancak.Tabii canım adam gezmiş tozmuş, bi daha evlenmiş, balayına gitmiş, sevişmiş, çocuk yapmış sonra dönmüş geri.
Hava almış durduk yere başka bir çocuk ve dünya masraf çıkarmış.
Ben bunlara rağmen barışacağım bir de
Valla kusura bakmasın kapıdan sokmam.
Konu sahibi evlense geri dönse kocası döner miydi? Cevap tabii ki hayır.
Adamınız gurur da benimki ne?
Ay asla kabul etmem yaaa
Oo kadının da ikinci evliliği tecrübeli de yani.Sevişmiş deyip durmayın, konu sahibinin içi gidiyor.
Adam sevişmedi, manipüle edildi bir kere tamam mı!
Ya sen nereden bileceksin, 41 yıllık yengeç falan, hiç yakıştıramadım konu sahibi bu işin yetkili merciisiyaa benim kocamda 41 yıllık yengeç çapkın değillerdir minnoşlardır aslında
Hocam ben çocuk istemiyorum ama yine de yengeç burcu kafalayabilir miyim? Çocuk şart mıdır?Karşısına ana olma hasretiyle birileri çıkarsa abimiz hemen el atar, yengeç burcu öyledir yufka yüreklidir, dayanamaz....
Yetti artık sen konuya yazıp durma, kadın bekarlar yazmasın demiş, sadece evliler yazsın demişSevişmiş deyip durmayın, konu sahibinin içi gidiyor.
Adam sevişmedi, manipüle edildi bir kere tamam mı!
Sevişmek istemeyip gazozuna birşeyler atılmış bile olabilir ben adamın masumluğuna inandım tüm suç bu azgın kadınlarda hdhdhdjKarşısına ana olma hasretiyle birileri çıkarsa abimiz hemen el atar, yengeç burcu öyledir yufka yüreklidir, dayanamaz....
doğru adam öteki tarafa gitmiş gelmiş , yine şeyy etmiş ; ) yengeç uzmanı oYa sen nereden bileceksin, 41 yıllık yengeç falan, hiç yakıştıramadım konu sahibi bu işin yetkili merciisi
Tam aksine ara sıcak alır gibi gidip yıllarca başkasıyla sevişip gelen adamı ben istemem şahsen.Şey mesajı da verilmiş oluyor işte. Ne yaparsan yap kürkçü dükkanı gibi geri dönebilirsin. Filmlerde kitaplarda romantik görünür bu tür şeyler ancak.
Ama gerçek hayatta nafaka gerçeği var, eski eş gerçeği var. Öyle tertemiz kılçıksız yepisyeni olmuyor işte.
Çocuk istemiyorsan, istiyormuş gibi davran bu yengeç burcu erkekleri manipüle edilmeden zinhar elde edilmezler hanım kardeşimHocam ben çocuk istemiyorum ama yine de yengeç burcu kafalayabilir miyim? Çocuk şart mıdır?
Acil yanıt yazarsanız rehberimdeki yengeç burçlarını sırayla arayacağım.
Kadın bir de azgınsa hele oooooSevişmek istemeyip gazozuna birşeyler atılmış bile olabilir ben adamın masumluğuna inandım tüm suç bu azgın kadınlarda hdhdhdj
Balayına da istemeden gitmiştir ki. Ya adamcağız hayır yapmak için bir kadını anne yapmış, siz ne anlarsınız vicdansızlar. Sizin gibiler yüzünden insanlar hayır işlemekten de korkar olacak ya.Oo kadının da ikinci evliliği tecrübeli de yani.
Balayında duvardan duvara manipüle edilmiştir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?