- 3 Mart 2013
- 1.543
- 3.661
- 333
- 33
- Konu Sahibi mahinursem
-
yaa benim kocamda 41 yıllık yengeç çapkın değillerdir minnoşlardır aslında
Bi amca vardı ya bir mankenin ablasından çocuk yapmıştı. Sonra Unkapanı köprüsünde beni eterle bayıltıp spermimi çaldı yoksa ben karıma sadığım demişti kimdi oBalayına da istemeden gitmiştir ki. Ya adamcaız hayır yapmak için bir kadını anne yapmış, siz ne anlarsınız vicdansızlar. Sizin gibiler yüzünden insanlar hayır da işlemekten de korkar olacak ya.
Nolmuş çocuk yapıverdiyse. Eline mi yapıştı. Kaç yüzbinmilyon spermi var bir erkeğin, birini bağışlayıp bir kadıncağızın anne olma dileğini gerçekleştirmiş. Gerçekten size yazıklar olsun.
Adam el yükseltir üçüncüden bir tane daha yaparsa da içler dışlar çarpımı yaparlarbişey dicem konu sahibi de gitse birinden çocuk yapsa , denklem olarak çocuklar birbirini götürmez mi ? neticede ellerinde yine ortak çocukları kalır, konu sahibinin de içi rahat eder.
Bekar shaminge uğradım şu an. Yastığıma kapanıp ağlıyorum, umarım mutlusunuzdur.Yetti artık sen konuya yazıp durma, kadın bekarlar yazmasın demiş, sadece evliler yazsın demiş
Ya Khomyuk flört değil, sevgililik değil. Evlilik bu ya, bürokratik süreci de olan bir şey. Nasıl manipüle olunacak ki? İmzayı atana kadar booolca vakti olmuştur düşünecek.Tam aksine ara sıcak alır gibi gidip yıllarca başkasıyla sevişip gelen adamı ben istemem şahsen.
Beni seven insan benden ayrılır ayrılmaz “manipüle” olup sevip sevişemez.
heh aynen bu. benim ki yörük. yörük inadı derim keçi vb hayvan inatları. adam bütünüyle inat. öyle yanlışlıkla evlenecek hadi çocuk yapacak falan. benimle 4 sene sonra yaptı evlendikten hazır değilim diye. doğru bildiğini yanlışa çevirir öyle kalırsın ben ne diyordum diye. he minnoş ek olarakBenimki de yengeç. Domuz inadı vardır. Aşırı seçicidir. Ve yanlışlıkla yatağa girmeyecek kadar da akıllıdır.
Yengeç manipülasyonu falan. Valla ben çocuğu yaparken manipüle etmedim. O beni manipüle etti. Yazıklar olsundur.
heh aynen bu. benim ki yörük. yörük inadı derim keçi vb hayvan inatları. adam bütünüyle inat. öyle yanlışlıkla evlenecek hadi çocuk yapacak falan. benimle 4 sene sonra yaptı evlendikten hazır değilim diye. doğru bildiğini yanlışa çevirir öyle kalırsın ben ne diyordum diye. he minnoş ek olarak
Bak negzel bir şeye vesile oldum...Bekar shaminge uğradım şu an. Yastığıma kapanıp ağlıyorum, umarım mutlusunuzdur.
Hemen yengeç burcu bulup çocuk patlatıp konuya geri döneceğim.
10 ay bekleyin.
burcunu söyle ona göre, yengecin ayarlarıyla oynayacak bi manyak lazım ona göre. bu arada mükemmel babalar cidden konudan da görüldüğü üzere ; )Bekar shaminge uğradım şu an. Yastığıma kapanıp ağlıyorum, umarım mutlusunuzdur.
Hemen yengeç burcu bulup çocuk patlatıp konuya geri döneceğim.
10 ay bekleyin.
Onu bilemedim de Erol Büyükburç'un spermlerini çalmışlardı.Bi amca vardı ya bir mankenin ablasından çocuk yapmıştı. Sonra Unkapanı köprüsünde beni eterle bayıltıp spermimi çaldı yoksa ben karıma sadığım demişti kimdi o
Boşanır boşanmaz adamın aklını alip hemen nikah masasına oturttuğuna göre vardır maharetleriii kırbaçlari vücut çorapları hshsjKadın bir de azgınsa hele ooooo
Belki performansı da konu sahibinden daha iyidir bilinmez
Ayrılalı 7 yıl olmuş, öyle bir şeyde önüme bakarım şahsen, adam tekrar boşansın da evleneyim diye beklemem, tekrar başkasıyla bile evlenmem, bir gün orada bir gün burada sabahlar olmasın modunda gezmek varken niye, hele de aynı suyla yıkanma isteği var anlayamıyorumTam aksine ara sıcak alır gibi gidip yıllarca başkasıyla sevişip gelen adamı ben istemem şahsen.
Size ne lazım, ona göre anamla konuşup doğum tarihimi değiştirebilirim.burcunu söyle ona göre, yengecin ayarlarıyla oynayacak bi manyak lazım ona göre. bu arada mükemmel babalar cidden konudan da görüldüğü üzere ; )
Diyorum ki bu kız bana bir yerden tanıdık geliyor, deli deli hareketler sen benim kızımsınSize ne lazım, ona göre anamla konuşup doğum tarihimi değiştirebilirim.
Benim fabrika çıkışım yay burcu.
Anamm yay gezsin tozsun sabahlar olmasın özgürlük şeysi kafasına göre takılır. yengeç mala bağlar yaylaSize ne lazım, ona göre anamla konuşup doğum tarihimi değiştirebilirim.
Ahaha 30 yıl sonra görüşelim tekrar sizinleDiyorum ki bu kız bana bir yerden tanıdık geliyor, deli deli hareketler sen benim kızımsınbi tane 5 yaşında yay burcu besliyorum evde, hayatım kolay değil
Niye ya ben de dominant olurum, binerim üstüne, vururum kırbacı.Anamm yay gezsin tozsun sabahlar olmasın özgürlük şeysi kafasına göre takılır. yengeç mala bağlar yayladominant olması lazım bence akrep falan for example ben ahahhaa
Size ne lazım, ona göre anamla konuşup doğum tarihimi değiştirebilirim.
Anoooooowww su grubu biriyle olamazsınız, onlar evcimen oluyor, evinde otursun çoluğuna çocuğuna baksın, yay evine ancak ateş almaya gelirSize ne lazım, ona göre anamla konuşup doğum tarihimi değiştirebilirim.
Önce Rıfat Sarıcaoğlu, sonra Erol Büyükburç, sonra konu sahibinin eşi. Ülkede resmen gizli bir sperm mafyası var. Tövbeler olsun. Herkes kocasına sahip çıksın arkadaşlar, zaman çok kötüBuldumRifat Sarıcaoğlu'ndan 'Spermlerimi çaldılar' iddiası
Bir dönem Vakıf Üniversiteleri Birliği Başkanı olan Rifat Sarıcaoğlu'ndan, Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel'e şok suçlama. Sarıcaoğlu, şu an ikinci kez hamile olan Gürsel'in, spermlerini çaldığını iddia etti.www.sozcu.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?