Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengeç burcu olduğu için mi iki ladın arasında gidip geliyor. Biz ona yengeç burcu demiyoruz başka bir şey diyoruz.

Önce Rıfat Sarıcaoğlu, sonra Erol Büyükburç, sonra konu sahibinin eşi. Ülkede resmen gizli bir sperm mafyası var. Tövbeler olsun. Herkes kocasına sahip çıksın arkadaşlar, zaman çok kötü
Şimdi kocasını bu kadınlara mı kaptırsınlar?
Bir koca aylık 15 bin tlden daha değerli neticede. Bir ara gitmiş gelmiş aylık 15 bin tl nafaka gideri çıkarmış ama olsun koca denen pırlantaya değer

Anoooooowww su grubu biriyle olamazsınız, onlar evcimen oluyor, evinde otursun çoluğuna çocuğuna baksın, yay evine ancak ateş almaya gelir
Tamam işte, evde otursun çocuğa baksın, ben onun yerine de gezerim Doğurmayı ben yaparım, gerisi adamda. Mis gibi iş bölümü, bence olur bu iş.
Yengeç getirin bana

Önce Rıfat Sarıcaoğlu, sonra Erol Büyükburç, sonra konu sahibinin eşi. Ülkede resmen gizli bir sperm mafyası var. Tövbeler olsun. Herkes kocasına sahip çıksın arkadaşlar, zaman çok kötü
acaba konu sahibinin eşi de mi böyle oldu da, adamcağız gururuna yedirip söylemiyor. üzüldüm şimdi, çok kötü bişiiii çok konuşuyormuş ara dönem karısı, konuşurken çalıverdi galiba

Bir koca aylık 15 bin tlden daha değerli neticede. Bir ara gitmiş gelmiş aylık 15 bin tl nafaka gideri çıkarmış ama olsun koca denen pırlantaya değer
Sinek kadar kocam olsun, başımda dursun...

Ahaha 30 yıl sonra görüşelim tekrar sizinle

Niye ya ben de dominant olurum, binerim üstüne, vururum kırbacı.
Gerçi sizin kastettiğiniz dominant bu değildi sanırım, benim hatam sori

Benim kızımın burcu yay. Akşamları babasını darlıyor çarşıya gidelim diye.Gidiyoruz geziyoruz geliyoruz orası çarşı değildi diye bi daha darlıyor. Bebekkende mahalleyi turluyorduk beraber. Öyle konuyla alakası yok ama diyim dedim. Ahahah

Vur bacım kırbaçları, tüm yengeç eşi olan kadınlar adına vur.

Aslında diğer kadına karşı elde ettiğini sandığı bir zafer var en çok.
Nasıl bana döndü ama diye hırsını alıyor aklınca. Asıl beni seviyor diye kırılan egosunu tatmin ediyor.
Arada olan çocuklara oluyor

Aslında düşünürsen ayda 15 bin tl taksitle koca almış oluyor. 15 yıl vadeli krediyle koca almış gibi. Bence mantıklı.

İlk kelimeyi çok yanlış okudum bir an ahshfhs

Ya açık konuşacağım diğer kadınla hangi ucuz savaşa giriyorsa girsin, belli ki eski eş ciddiye bile almıyor konu sahibini.
Konu sahibi kıskançlıktan çatlıyor mu, adamla mı kavga ediyor, ailesiyle mi dedikodu yapıyor hiiiiç umurumda değil. Bu onun kendi kalitesi ama işin içine kreş çağında bir çocuk girince kadının düşünce tarzı benim kanımı dondurdu.
Babamın eşi de böyleydi, anlatmak istemiyorum ama istemezdi yani benim babam konu sahibinin eşi gibi de değildi ha öyle mi canım karım, senden önemli değil derdi yani.
Çok haklısın arada olan ne varsa günahsız çocuklara oluyor

Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır örneği.
Sen de hangi kıçı kıtık üniversitenin kıçı kırık bölümündensin?
Geçen bunu yazacaktım ama deyimden bile ban alırım diye yazmadım neyse ki bu konuda çok uydu bazılarına
İyi vicdanlı olmak çok başka birşey okumakla falan olacak iş değil

bişey dicem konu sahibi de gitse birinden çocuk yapsa , denklem olarak çocuklar birbirini götürmez mi ? neticede ellerinde yine ortak çocukları kalır, konu sahibinin de içi rahat eder.
Ben yapsaydım eşim çocuğa kötü davranmazdı ama benimle de evlenmezdi

Ben yapsaydım eşim çocuğa kötü davranmazdı ama benimle de evlenmezdi
Konu sahibesi o kadar orjinal, kapısı açılmadık, duyulmadık sözlerim var ki bir bilseniz. Sırf ceza almayayım diye tırnaklarımı kemiriyorum.
Siz KÖTÜSÜNÜZ. Ancak bunu söyleyebiliyorum.

Konu sahibesi o kadar orjinal, kapısı açılmadık, duyulmadık sözlerim var ki bir bilseniz. Sırf ceza almayayım diye tırnaklarımı kemiriyorum.
Siz KÖTÜSÜNÜZ. Ancak bunu söyleyebiliyorum.
Ekran başında kendi kendinize söyleyin. Ben öyle yapıyorum, biraz rahatlatıyor.

Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Eski eşiyle dertleşiyordur. Sizinle yaptığı gibi. Sizinle yaparken sorun yokmuş madem.

Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Vallahi canıma değsin diyeceğim şimdi. Umarım annesiyle yani eski eşiyle de oturup konuşmuştur doğru dürüst.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…