Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
Sizin yaninizda atar engeli gider isyerinde gorusur simdi sizin bu ucuz tavirlarinizdan o kadinin kiymetini anlamistir onu gordukce icide cosuyordur yeniden sizde oturun bekleyin o kadinin pesinden kosagi gunleri

Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
El kadar çocuk bu saatten sonra dışarıda gezdirilemeyeceğine göre eve gitmiştir, çocuğun uyku düzeni var yemek saati var.

Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Belki de kadinla da birlikteler suan haha.
Cocugu gezdiriyorlardir

İyi olmuş,çocuğun annesi de gelsin otursunlar huzurlu bir yemek yesinler ....

Çok seviyordum hala da seviyorum o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Bence bu durumu aşmaya çalış çocuğun ne suçu var babasız mı kalsın bunu bilmeliydin evlenmişsin evlenmeden sorsaydın iyi düşün başka bir çocuğun varlığını kabul edebilecek misin denirdi ama evlenmişsin canım bence önüne bak kardeşiyle zaman geçirsin başka türlü olursa da vicdanen rahatsız olırsun

o değil de çocuk için görüşürken tekrar o kadınla yakınlaşırsa sizde olduğu gibi
git gel pinpon topu

Hanımlar konu çok hızlı ilerlediğinden arada derede kötü üslup varsa lütfen konu sahibi hak ediyor deyip pas geçmeyin çünkü ne olursa olsun kural kuraldır üslupsuz yazılması yasak, gözünüze çarpan mesajlar olursa rica ediyorum şikayet et’e basın.

Belki de dertleşiyorlar şuan adam dertli sonıçta. İnşallah dertleşirken bir çocuk daha patlatmazlar

İyi olmuş,çocuğun annesi de gelsin otursunlar huzurlu bir yemek yesinler ....
Adam eski eşinin evinde olabilir, 3-4 yaşındaki çocuğun düzeni olur, akşam aklıma esti alıp çıkarayım yapamazsınız ki

Oydar olmayacak şey değil, eşim tarafından birisi deyip geçeyim de kızları üyeyse rencide olmasınlar, o birisi bir erkek, adam zamparanın tekiymiş kırdığı fındıklar buradan köye yol olur da hepsini anlatmayayım, eşiyle boşanıyorlar sonra adam başka bir kadınla beraber oluyor ama hemen evlenmiyorlar galiba orayı net bilmiyorum, o kadından bir çocuğu oluyor, eski karısından da 2 çocuğu varmış o sıralarda, neyse diğer hatunla bir nedenle araları açılınca eski eşine gidiyor dertleşirken bir çocukları oluyor ama diğer kadın da bir dertleşme esnasında yine hamile kalıyor, eski eş bu sefer adamı affetmiyor, adam diğer kadına geri dönüyor, adam bir eski eş bir yeni eş dertleşip durmuş, ben tanıdığımda ilk eşten 3, 2. eşten 2 çocuk vardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…