- 3 Mart 2013
- 1.542
- 3.656
- 333
- 33
- Konu Sahibi mahinursem
-
Kaç yaşında insanlarsınız çocuk olunca ilkaki görüşecek hem çocuğuyla hem annesi ile bu çok saçma bir düşünce o zaman evlenmeyecektiniz baştan Allah korusun o çocuğun annesine bir şey olsa gelip babasında kalacak. hep bunları hesap edip bir yola çıkmanız lazım ortada çocuk varsa.
Demin sülalenin çocuğuna bakıyodun ne oldu birden?Kadın doğrudan kızımla iletişim kurdu ikisi özel bile takılıyordu dediğim gibi kadının çocuğu olmamış o yüzden çocuklara düşkün ama ben onun gibi olmadım hiç çok anaç bir yapım olmadı kendi çocuğuma zor baktım Allah razı olsun hep derim o kadından keşke biraz öyle olsaydım çocuklara karşı
Birgün manipüle edilirsen görürsün, başına gelmeyen ne bilsinÇocuk yapmasınlar diye göndermiş belli ki lakin sonuç ortada
Hırs bence, dosta düşmana "nasıl döndü dolaştı bana geldi" demek içinYahu sen madem kendini biliyorsun da zorun neydi? Kaç yaşında kadınsın, başından evlilik geçmiş, boşanma geçmiş, anne olmuşsun sen 18'lik toy değilsin. Madem bundan rahatsız olacaktın, sorun çıkaracaktın ne diye gittin de aynı adamla evlendin?
Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudanÇocuk hasta olsa kadın arayıp hastaneye gel diyemez. Kocası kadını engellemiş. Komşu aracılığı ile iletişim kuruyorlar. Bu kadın çocuğu eve alır mı?
Artık aralarında nasıl ateşli bir çekim vardıysaÇocuk yapmasınlar diye göndermiş belli ki lakin sonuç ortada
Bu normal bir durum değil kesinlikle ortada çocuk varsa eski eşlerin iletişim halinde olması gerekiyor hastalığı var özel günü var.Çocuk hasta olsa kadın arayıp hastaneye gel diyemez. Kocası kadını engellemiş. Komşu aracılığı ile iletişim kuruyorlar. Bu kadın çocuğu eve alır mı?
Yine kadın haber veremez yaniKomşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan
Ya kıyamam üzülüyor musunuzEşimde dedi iki tişörtünü çorabını makinede bizimkilerle yıkamak zor geliyorsa yapma ben her şeyini yaparım diye sizde böyle deyince üzülüyorum
Ben yeğenlerime yaptım o herkesin çocuğuna yapabiliyorDemin sülalenin çocuğuna bakıyodun ne oldu birden?
Geldi de noldu aha geri gidecekHırs bence, dosta düşmana "nasıl döndü dolaştı bana geldi" demek için
Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan
Sende garip bir bencillik var ailende de öyle. Sizden başkası iyiliği ayrıcalığı güzel hiç bir şeyi haketmiyor diye düşünüyorsunuz.Ben yeğenlerime yaptım o herkesin çocuğuna yapabiliyor
Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzdenYine kadın haber veremez yani
Asla, zinharYine kadın haber veremez yani
Dur bakalım ya belki git gel yaparGeldi de noldu aha geri gidecek
Yani yeter ki adamı kapayım kaçırmayayım, çoluk çocuk işini sonra şey ederiz mi dediniz? 3 yaşında çocuk annesini sordu istedi diye kalp krizi geçirmeye ramak kalmış. O an çocuğa üzülmek yerine kocamın aklına sokar diye hainlik düşünmüşsünüz.O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
Yanlış işte saçma sapan hislerin var. Bir tane doğru lafın yok ne garip bir insansınBakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
En azından kendininki dışında birkaç çocuğa yapmışsın, kendi çocuğuna ancak yettin gibi bir durum yok. Senden beklenen de daha fazlası değil zaten.Ben yeğenlerime yaptım o herkesin çocuğuna yapabiliyor
Kadın evlendikten sonra arada olan sensin aslında. Kocanla görüşmeye devam etmişsin. O zamanları için nasıl aldıysa çocuk içinde bazı şeyleri almalı.Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?