- 20 Kasım 2018
- 13.658
- 51.092
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
E siz de boşanmıştınız bitmişti. Ne münasebetle konuştunuz eşinizle, siz niye komşu aracılığıyla haber yollamadınız?Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Adamı boşatmışın ayol, bi zahmet hisset.Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Gerçekten ben ayırmadımAdamı boşatmışın ayol, bi zahmet hisset.
Ya bir de komşuyu düşünsenize.Yav hala savunuyorsun. Sen niye komşudan iletişim kurmadın? Benim çocuğum hasta olacak da elin karısını arayıp ara diyeceğim. Bunu kabul eden adam da adam değildir benim gözümde.
Bilmem farkında mısın da araya giren evliyken işi yürüten sensin. O yüzden şimdi bana da olur korkusu bu.Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Adam kadınla evlenip, güzel güzel sevişip çocuk yaparken bir kenarda bekleyip, konuşmaya, görüşmeye devam etmiş. Çocuğunu göndermiş, kadının birebir ilgilenmesinden rahatsız olmamış hiç. Şimdi nikahı kendi alınca içi bir tuhaf oluyor ama aslında midesi bayağı geniş.Adamı boşatmışın ayol, bi zahmet hisset.
E neden eski karısıyla görüşmesini yasakladın çocuk için bile olsa.Gerçekten ben ayırmadımbenimle çok resmi konuşuyordu çocuk için aldım verdim vs ya da okul kreş hastalık gibi şeyler bir akşam aradı müsait misin konuşabilir miyiz diye çocuğumun babası hayır diyemedim ama ben aramadım
Evet korkuyorum çocukları var aklına girerse düşünürse diye çocuk annesine de babasına da düşkün şimdi eskisi gibi aynı evde değiller tabi çocuklaBilmem farkında mısın da araya giren evliyken işi yürüten sensin. O yüzden şimdi bana da olur korkusu bu.
Tabi, resmi bir şekilde bana şahit ol dedi di mi?Gerçekten ben ayırmadımbenimle çok resmi konuşuyordu çocuk için aldım verdim vs ya da okul kreş hastalık gibi şeyler bir akşam aradı müsait misin konuşabilir miyiz diye çocuğumun babası hayır diyemedim ama ben aramadım
O komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun daYa bir de komşuyu düşünsenize.
Kapı komşunuzun eski kocası değişik (kullanmak istediğim kelime bu değil de neyse) bir kadınla evlendi diye posta güvercini gibi koca koca insanların arasında, alakanız olmayan bir çocukla ilgili ulaklık yapıyorsunuz.
O komşu neler diyordur konu sahibi için Allah bilir.
Sen yazdıkça sinirim tepeme tepeme yürüyor. Yuvasını yıkmışsın kadının yaşattığını yaşamadan ölme zaten. Hadi yıktın yuvayı. Kendin yaptın herkes yapar mantığındasın bari o çocuğa şefkatli davransaydın. Daha gündüz ay hiç mi görüştürmesem diyordun utanıp çekinmeden.Evet korkuyorum çocukları var aklına girerse düşünürse diye çocuk annesine de babasına da düşkün şimdi eskisi gibi aynı evde değiller tabi çocukla
Eee o kadında konuşsun çok resmi bir sekilde o zaman ne olacak. O çocuk da da okula gidecek kreşe gidecek. Madem bunlar da bir şey yok siz niye izin vermiyorsunuz dertleşir diye mi korkuyorsunuz.Gerçekten ben ayırmadımbenimle çok resmi konuşuyordu çocuk için aldım verdim vs ya da okul kreş hastalık gibi şeyler bir akşam aradı müsait misin konuşabilir miyiz diye çocuğumun babası hayır diyemedim ama ben aramadım
Kocanız diğer kadınla evliyken, siz onla konuşuyormuşsunuz. Şimdi de o kadın konuşabilir kocanızla. Ortada bir çocuk var sonuçta.Gerçekten ben ayırmadımbenimle çok resmi konuşuyordu çocuk için aldım verdim vs ya da okul kreş hastalık gibi şeyler bir akşam aradı müsait misin konuşabilir miyiz diye çocuğumun babası hayır diyemedim ama ben aramadım
Yaa hayretO komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
Vah vah ayıp etmisdbdbdjdjO komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
Ya bir de komşuyu düşünsenize.
Kapı komşunuzun eski kocası değişik (kullanmak istediğim kelime bu değil de neyse) bir kadınla evlendi diye posta güvercini gibi koca koca insanların arasında, alakanız olmayan bir çocukla ilgili ulaklık yapıyorsunuz.
O komşu neler diyordur konu sahibi için Allah bilir.
Evet korkuyorum çocukları var aklına girerse düşünürse diye çocuk annesine de babasına da düşkün şimdi eskisi gibi aynı evde değiller tabi çocukla
Ha aracı başkası olsa komşuya kadar karışacaksınız yani. Gerçekten hiçbir şekilde haddinizi hududunuzu bilmiyorsunuz ya. İnanılmaz.O komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?