- 29 Mayıs 2021
- 14.823
- 96.443
- 548
- 37
- Konu Sahibi mahinursem
-
Yahu kadın çocuğunu komsu aracılığıyla babasına teslim ediyor. Bunu kim bilse, duysa sizin hakkınızda olumsuz şeyler söyler. Sizin yaptığınızın ne kadar aciz bir davranış olduğunun farkında değilsiniz herhalde.Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Ya akıl var mantık var. 35-40 yaşında, ortak çocuk sahibi, aynı iş yerinde çalışan iki ebeveyn her gün aynı ortamdayken çocukla ilgili komşuyu mu kullanır ulak gibi? Konu sahibinin evde olduğu zamanlar gerekirse komşu iletiyordur, onun dışında gün içinde birbirlerinin yanına uğrayıp konuşup hallediyorlardır.
Konu sahibi de anca "engelledi işte engelledi oooh" diye kendi kendini tatmin ediyor.
Ne kadar düşüncelisin, hayat memat meselesi olunca bir şekilde ulaşmasına razısın. Senin gibisi zor bulunur bacımZaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyiz
İşte onu diyoruz hayatım biz de, aynı yerlerde çalışıyolarmış, sen hala konuşmadıklarına inanıyorsan git şirinlere de inan, sırıtmaz.Zaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyiz
Ve kadın adamı gerçekten sevmiş bence. Tamam anaç olabilir ama çok güzel davranmış çocuğa adamı kırmamış bu konu için.Ya diğer kadın iyi bir kadın demekki sırf gıcıklığına bile bu evliliğe çomak sokmak istese rahatça sokar ama yapmıyor asil kadınmış. Burda ne eski eşler okuyoruz burunlarindan getiriyor çiftlerin. Konu sahibi hak ediyor aslında benim çocuğuma böyle yapılsa dünyayı tersten gösteririm.
Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdelerİşte onu diyoruz hayatım biz de, aynı yerlerde çalışıyolarmış, sen hala konuşmadıklarına inanıyorsan git şirinlere de inan, sırıtmaz.
Ya biz sana haksızlık ettik bak hayat meselesi olunca başka birinden kendisi arayabilirmişZaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyiz
Bazen ne kadar da iyi bir insan oluyorsunZaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyiz
Adam kaçacak diyoruz sanaBenden sonra o kadınla olmasa gerçekten ben de böyle takıntı yapmazdım nolur anlayın
Ahahahah deliriyorum.Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdeler
Tanımak için yüz yüze gelmeye agerek yok, gıyabentanımak diye bir şey var. Sizin komşuyu ulak olarak kullanmanız herhalde kadının sınırını bozacak ve kötü konusacak. Komşusunun biten evliliğinin çocuk bekçisi olmak zorunda mı o insan.İstedigi kadar araları iyi olsun bu yaptığıni elbette içten içe yadirgiyordur. Demek ki kocanizin evlendiği kadın ne kadar düzgün bir insanmış ki komşusu böyle bir konuda bu sartlar altında kadına destek oluyor. Siz ayriyken size çocuk konusunda bu derece destek olabilecek özveriyle sizi seven komşunuz oldu mu acaba? Kadın çok iyiymis de maalesef biraz bahtsizmis belli ki.Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Ya evet hem çocuğunun kardeşi hem de adamin çocuğu olduğunu bilerek evlenmiş ve kabullenmiş konu sahibi de çocuğu bilerek tekrar evlenmiş ama ikisi arasındaki fark işte.Ve kadın adamı gerçekten sevmiş bence. Tamam anaç olabilir ama çok güzel davranmış çocuğa adamı kırmamış bu konu için.
Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdeler
Sen aşk nedir bilir misin bibi he bilir misin???Arkadaşlar ben hala şu 7 senede kaldım ya gerçekten 7 sene bi herif beklenir mi yahusorun bende mi helede başka kadınla evlenip çocuk yapacak bende onu hala beklicem
Çocuk olmasa umrunda olmazdı kadın falan. Kocam eğlendi eğlendi attı başından kürkçü dükkanına geldi diye şişinirdin. Kadın senin çocuğunla da iyi geçinmiş, ne güzel almış havanı.Benden sonra o kadınla olmasa gerçekten ben de böyle takıntı yapmazdım nolur anlayın
Öyle eli şeyinde beklememiş ya canım. İnce ince işlemiş çocuk al ver yaparken dertleşirken hoop adamı almış geri. Almış ama işteArkadaşlar ben hala şu 7 senede kaldım ya gerçekten 7 sene bi herif beklenir mi yahusorun bende mi helede başka kadınla evlenip çocuk yapacak bende onu hala beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?