- 7 Temmuz 2025
- 260
- -172
- 11
- 36
- Konu Sahibi mahinursem
-
Bir kez flört edeyim dedim yapamadım eşimi gerçekten seviyordumArkadaşlar ben hala şu 7 senede kaldım ya gerçekten 7 sene bi herif beklenir mi yahusorun bende mi helede başka kadınla evlenip çocuk yapacak bende onu hala beklicem
Anlaşılan bilmiyor muşumSen aşk nedir bilir misin bibi he bilir misin???
Masa telefonu diye bir şey icat edildi.Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdeler
Hep evde mi başlarına bir şey geliyor, sokakta olmaz mı mesela?Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan
Haklı gören kimdi ya ben kaçırdım galibaBir kişi hariç herkes beni haksız gördü canınız sağolsun yaşamayan anlayamaz
Bir kişi hariç herkes beni haksız gördü canınız sağolsun yaşamayan anlayamaz
Bacım sen boşanmak istemiyorsan o çocuğu bağrına basacaksın başka çaren yok. Kocan başka çocukta istemiyomuş kızının bi tanecik kardeşi o, araları iyi olsun birbirlerine destek olsunlar neden böyle düşünmüyosun?Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdeler
Bak bir mahi kadar olamadıkAnlaşılan bilmiyor muşumAllahta bildirmesin inşallah böylesini ben bu kadar ezikliği kaldıramam
O bir kişi de yanlış okumuştur kesin.Bir kişi hariç herkes beni haksız gördü canınız sağolsun yaşamayan anlayamaz
Kocan seni sevmiyormuş ki evlenip, çocuk yapmakta bir sorun görmemiş. Öyle hemen de ayrılmamış bu arada. Kadınla evliliğine devam etmeye çalışmış. Olmayınca hazırda beklediğini bildiği için sana dönmüş.Bir kez flört edeyim dedim yapamadım eşimi gerçekten seviyordum
Yoo siz araya girmişsiniz. Aslında eşini sizinle aldatmış. Siz de güya boşanmıştınız bitmişti.Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Kim o bir kişi? Çıkarsın göstersinO bir kişi de yanlış okumuştur kesin.
O bir kişi de ayrıl dedi yalnız.O bir kişi de yanlış okumuştur kesin.
Baştan kendimi bu duruma sokmam , soktuysam boşanırım da dedi ama o da ayrı bi işine gelmiyor.O bir kişi de ayrıl dedi yalnız.
O kısım işime gelmiyor tabi.
Yav zaten bu evde böyle eli koynunda beklemese adam buna dönermiydi hiç sanmıyorumKocan seni sevmiyormuş ki evlenip, çocuk yapmakta bir sorun görmemiş. Öyle hemen de ayrılmamış bu arada. Kadınla evliliğine devam etmeye çalışmış. Olmayınca hazırda beklediğini bildiği için sana dönmüş.
Çok iyisinizZaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyiz
Kerkenesin yorumunu diyor galiba ama onu da tam anlayamamişO bir kişi de yanlış okumuştur kesin.
Ohhh pek güzel yapmış. Ağzına sağlık.O komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?