- 29 Mayıs 2021
- 14.824
- 96.447
- 548
- 37
- Konu Sahibi mahinursem
-
Halbuki sen kanatsız bir melek olduğundan kimse hakkında bir şey dememeliydi.O komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
Ben şart koştum eşimde kabul edip her yerden sildi engelledi gözümün önünde kabul etti ona da son kez söyledi medeni bir şekilde artık beni arama dedi çocuk için de olsa bana komşudan ulaşırsın her zaman dedi nafakayı da hiç geciktirmeden ayın 1 inde ödüyorKocanız diğer kadınla evliyken, siz onla konuşuyormuşsunuz. Şimdi de o kadın konuşabilir kocanızla. Ortada bir çocuk var sonuçta.
Ne insanlar var yazıklar olsun, senin gibi cefakar, vefakar bir kadına yapılır mı be, kimseye güven kalmadıO komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
Eh yani olsun o kadar annesiyle babası sonuçta bundan daha doğal ne var. Eski eşiyle görüşüyor diye ona tekrar gidebilme ihtimali var ama sen hala evli kalıyorsun pesssEvet korkuyorum çocukları var aklına girerse düşünürse diye çocuk annesine de babasına da düşkün şimdi eskisi gibi aynı evde değiller tabi çocukla
Halbuki sürekli kadına iş kitlediğin için sana hayır dua etmesi gerekiyodu.O komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
İşte neden bunu yaptınız? Buna hakkınız yok! Siz çocuğunuz için, kocanızla görüşmeye devam etmişsiniz ayrıyken. Eee sizinki çocuk da diğerinki patlıcan mı.Ben şart koştum eşimde kabul edip her yerden sildi engelledi gözümün önünde kabul etti ona da son kez söyledi medeni bir şekilde artık beni arama dedi çocuk için de olsa bana komşudan ulaşırsın her zaman dedi nafakayı da hiç geciktirmeden ayın 1 inde ödüyor
Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bileHalbuki sürekli kadına iş kitlediğin için sana hayır dua etmesi gerekiyodu.
Bak sana çok ciddi ve içten bir şey söyleyeceğim insanlık yapıp cidden aklını başına topla, evlendiğinden beri kaç defa o kadın için kavga ettin kocanca oturup say lütfen, sence o ufacık yavru mu daha çok hatırlatıyorsur annesini yoksa sen mi daha çok hatırlatıyorsun sürekli onun lafını açıp kıskançlık yaparak? Sen böyle yapmaya devam edersen kocanı o kadına doğru itersin anca uzaklaştıramazsın eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi, ama hiç sesini çıkarmasan çocuk haftasonları gelse sen de biraz ilgilensen sana minnet duyar hem ufacık çocukla uğraşırken kadını düşünecek vakti mi kalır ya azıcık mantıklı düşün lütfen. Ayrıca bugün böyle söyleyen seni gazlayan ailen yarın adam seni boşayınca biz demiştik diye senin başına kakarBen normalde çocuk severim yeğenlerime çok baktım kızımın arkadaşları da beni çok sever o çocuğa karşı içimde asla nefret kin yok sadece başka bir kadından olmasını kaldıramıyorum eşime dün dedim ki keşke bizim olsaydı o çocuk keşke benden olsaydı eşim sustu ona ayrı kırıldım insan sevdiği kadına keşke senden olsaydı diyebilirdi beni o kışkırtıyor böyle aslında
Aynı iş yerinde olan insanı telefondan engelletince bir şey olmayacağını mi sanıyorsun cidden?Ben şart koştum eşimde kabul edip her yerden sildi engelledi gözümün önünde kabul etti ona da son kez söyledi medeni bir şekilde artık beni arama dedi çocuk için de olsa bana komşudan ulaşırsın her zaman dedi nafakayı da hiç geciktirmeden ayın 1 inde ödüyor
Senin ilk evliliğin olsa bunlara inandı, toydu öyle olacak sandı deriz. Yahu senin de var çocuğun yollamışsın, çocuk bahanesiyle iletişim kurmuşsun. Eminim o kadınla evlenirken sana böyle bir şart koşsa kıyameti kopartırdın. Hiç mi empati duygun yok? Benimki de soru yok tabiiBen şart koştum eşimde kabul edip her yerden sildi engelledi gözümün önünde kabul etti ona da son kez söyledi medeni bir şekilde artık beni arama dedi çocuk için de olsa bana komşudan ulaşırsın her zaman dedi nafakayı da hiç geciktirmeden ayın 1 inde ödüyor
Sen normal değilsin bacım. Kocan 2 çocuğu da alır, üçüncü biriyle evlenirse şaşırmamO komşuya da ayrı bir sinirim var ama bisey diyemiyorum aracı başka kimse yok diye benimle evlendiği için kötü konuşmasını yakaladım onun da
Tanımasına gerek yok ki. Normalde çocuğu babaya anne verir, insanlar senin sayende komşu denen el kişisine gebe kalıyor. Ağız torba değil büzesin.Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Aynısını sen yaşasan hayırla yad ederdin kesin öyle değil miHakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Ya akıl var mantık var. 35-40 yaşında, ortak çocuk sahibi, aynı iş yerinde çalışan iki ebeveyn her gün aynı ortamdayken çocukla ilgili komşuyu mu kullanır ulak gibi? Konu sahibinin evde olduğu zamanlar gerekirse komşu iletiyordur, onun dışında gün içinde birbirlerinin yanına uğrayıp konuşup hallediyorlardır.O kadar saçma ki.
Konu sahibi kendini kandırıyor. Adamla aynı iş yerindeymiş eski eşi. Ruhu duymaz.
Ya diğer kadın iyi bir kadın demekki sırf gıcıklığına bile bu evliliğe çomak sokmak istese rahatça sokar ama yapmıyor asil kadınmış. Burda ne eski eşler okuyoruz burunlarindan getiriyor çiftlerin. Konu sahibi hak ediyor aslında benim çocuğuma böyle yapılsa dünyayı tersten gösteririm.Ha aracı başkası olsa komşuya kadar karışacaksınız yani. Gerçekten hiçbir şekilde haddinizi hududunuzu bilmiyorsunuz ya. İnanılmaz.
Hakkınızda kötü konuşmuş vah vah. Hiç hak etmiyorsunuz halbuki. Altı üstü adamın çocuğuyla ilgili, çocuğun annesiyle konuşmasını yasaklayıp kulaktan kulağa haber gönderten bir kadınsınız, hiç hak ediyor musunuz kötü konuşulmayı?
Hakkınızda iyi konuşulsa şaşırmanız lazım asıl.
Aranmaya başlamadıysa...Sen normal değilsin bacım. Kocan 2 çocuğu da alır, üçüncü biriyle evlenirse şaşırmam
Ben de sizi tanımıyorum ama şurada yazdığınız mesajlarla bile hakkınızda ağır konuşuyorumHakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Ben şart koştum eşimde kabul edip her yerden sildi engelledi gözümün önünde kabul etti ona da son kez söyledi medeni bir şekilde artık beni arama dedi çocuk için de olsa bana komşudan ulaşırsın her zaman dedi nafakayı da hiç geciktirmeden ayın 1 inde ödüyor
Zaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyizTanımasına gerek yok ki. Normalde çocuğu babaya anne verir, insanlar senin sayende komşu denen el kişisine gebe kalıyor. Ağız torba değil büzesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?