Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akıllı saat alacaklarmış. Böylece komsu kadında çıkar aradan diye bekliyor konu sahibi.
Ona da gıcık malum.

Yeğeninizin diğer ebeveyni nerede ? Çocuk niye büyükanne evinde sığıntı konumuna düşürüldü ? Çok üzücü.

Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Buradaki tüm kadınların öfkesini kazandınız, yaptıklarınız ayağınıza dolanacak,o kadının çocuğun ahı sizi bir yerde yakalayacak. ...

O zaman akıllı saat alacaklarmış çocuğa. Kadın çok hanımefendi bir kadınmış. Kocanızla nasıl evlenmiş aklım almadı. Yazık yanlış bir tercih sonucu ortada kalan bir evlat. Hasta olsa haber alamayacak adam öyle bi saçmalığın içinde kadın. O kocanız var ya o çocuğu eve almak için kırk takla atacak bak gör. O kadın senin kocana minnet etmez. Öyle olsa kapı önüne koymazdı onu.

Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Durduk yere değil.
Siz nasıl çocuk için " çok resmi" konuştuysanız onlarda konuşurdu. Gidip sohbet etsin diyen yok.
Arada küçük çocuk varken her yerden engelletmek ergen ve aciz insan işi.
Tam size göre yani.

Yeğeninizin diğer ebeveyni nerede ? Çocuk niye büyükanne evinde sığıntı konumuna düşürüldü ? Çok üzücü.
Annesi evli. Annem bakıyor bütün sevgiyi annemle büyüyerek aldı zaten güzle bakiliyor seviliyor yoksa kimse öyle bakamaz diğer anane de baktı bazdn ama şuan tek annem bakıyor sığıntı değil evin gözdesi :) annemle büyüdü. Annesi götürmedi zaten düzgün bakacak olsa evliyken bakardı bebekliginden beri çoğunluk annem ben ilgilendik sonra ben başka şehirde tasindim.

Akıllı saat alacaklarmış. Böylece komsu kadında çıkar aradan diye bekliyor konu sahibi.
Ona da gıcık malum.

Hiii ya akıllı saatten kadın da konuşursa aman yarabbi.
Neyse en azından komşu bunu beğendi

Valla esin bu kadinla doggy style bile yapti.
Catir catir sevisti dogurttu
Kulagina neler fisildadi kim bilir.
Yani seviyorum dedigin adam baska kadinin koynunda neler yapti neler hshs
Kocaya değilde kadına bilendir şimdi,bakir masum kocamı baştan çıkaran yelloz diye günlüğüne yazar

Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Size ağır konuşmak için birinin doldurmasına gerek yok ki. Kadının konuyla hiç ilgisi alakası yokken kendini bir aile çatışmasında tarafsız bölge olma görevinin içinde bulmuş. Şahsen çok sevdiğim bir komşum bile olsa beni bu duruma düşüren kadına ben de bilenirdim.

Ayy aklımı delireceğim şimdi.
Siz evli adamı feri almışsınız aloooo.
7 sene beklemişsiniz bak 7!
Hala kadın araya girdi diyor.
Siz araya girmişsiniz.
Ayrıca yaşamayız biz böyle rezillik.
Dünyada tek kalan adam gibi benden sonra başkasıyla evlenen adamla ben evlenmem. Gurur, onur, haysiyet denen kavramlar var

Benden sonra o kadınla olmasa gerçekten ben de böyle takıntı yapmazdım nolur anlayın

Kocaya değilde kadına bilendir şimdi,bakir masum kocamı baştan çıkaran yelloz diye günlüğüne yazar
Valla hayal etsin.
Sahsen esim baska kadinla sevisip tekrar bana donse evlensek aklimdan cikmazdi.
Acaba nasil sevisti, neler dedi.
Cok zor mesele :)

Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Zamanında saçma sapan, aciz, kocanızın kadınla iki laf etmesinden ödünüz koparak engelletmeseydiniz şimdi böyle bir derdiniz olmazdı.
Kadından nasıl korkuyorsunuz ki çocukla ilgili konuşma ihtimaline bile hasetlenmişsiniz.
Siz senelerce iletişimde kaldığınız halde üstelik. Kendinizden bildiniz herhalde işi, sizin gibi davranır sandınız diğer kadın da.

Bir de söylemeden edemeyeceğim, bu çocuk şu an küçük ama gelecekte masrafları olacak üniversitesi olacak, belki babasıyla kalmak isteyecek, evlenecek... inşallah kendi hanenizden çıkıyor diye şikayetlenip çocuğun vebalini almazsınız umarım. Öyle bir şey olursa kapı dışarı edilirsiniz o ayrı.

Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
O kadın da bayılmıyor sizle uğraşmaya çünkü, cepheli olmak en doğal hakkı, böyle adama cepheli olunur, bedava iş kitlemiş kadına neden karısına ağzını açıp iki laf edemedi diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…