- 20 Ekim 2009
- 8.468
- 14.317
- 823
- Konu Sahibi mahinursem
-
Bence marul. Yaprak yaprak.Komşuya mı ne?
Kadını aracı kılan sizsiniz yahu ne yapsın?
Kocanız insan gibi eski eşle iletişimde kalsa annesi yazardı, komsu da işin içinde olmazdı.
Nasıl bir kafa yapınız var sizin? Kafanızın içinde ne taşıyorsunuz acaba?
Akıllı saat alacaklarmış. Böylece komsu kadında çıkar aradan diye bekliyor konu sahibi.Çocuk biraz büyüyünce babasıyla telefonda konuşmak isteyecek. E 6-7 yaşında çocuğa telefon alınmayacağı için komşunun evi bir de ankesörlü telefon kulübesi gibi olacak
Malum, annesinin telefonundan babasını arayamıyor. Yassah.
Yeğeninizin diğer ebeveyni nerede ? Çocuk niye büyükanne evinde sığıntı konumuna düşürüldü ? Çok üzücü.Evlenmiş olmasını kabullenmişsiniz sonuçta dimi? Benm kardeşim de ikinciye evlendi eşi yigenimi rüzgarını bile istemiyordu ikisininde ikinci evliliği yani yetişkin insan davranışları değil kabullenip evleniyrosunuz birde ilk eşiniz çocuğun suçu ney ya yigenime annem bakıyor bu yüzden anneme bile gelemiyordu şükür saçma bii davranis olduğunu anladı şuan arada gider babasına oda kalmasa da vakit geçirir. Çocuğu istemiyorum demek nedir yani olgun bir kadın gibi davranın zaten bakmayacaksaniz arada gelecekler sürekli bakma sorumluluğu fazla gelebilir ama evlenirken herşeyi göze almanız gerekir
Buradaki tüm kadınların öfkesini kazandınız, yaptıklarınız ayağınıza dolanacak,o kadının çocuğun ahı sizi bir yerde yakalayacak. ...Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Çocuk biraz büyüyünce babasıyla telefonda konuşmak isteyecek. E 6-7 yaşında çocuğa telefon alınmayacağı için komşunun evi bir de ankesörlü telefon kulübesi gibi olacak
Malum, annesinin telefonundan babasını arayamıyor. Yassah.
Boşanmış adamla evlenmeseydiniz hanımefendi. Siz boşanmanıza rağmen konuşmuşsunuz, o kafın da konuşacak elbet evladı için.Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Durduk yere değil.Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Annesi evli. Annem bakıyor bütün sevgiyi annemle büyüyerek aldı zaten güzle bakiliyor seviliyor yoksa kimse öyle bakamaz diğer anane de baktı bazdn ama şuan tek annem bakıyor sığıntı değil evin gözdesi :) annemle büyüdü. Annesi götürmedi zaten düzgün bakacak olsa evliyken bakardı bebekliginden beri çoğunluk annem ben ilgilendik sonra ben başka şehirde tasindim.Yeğeninizin diğer ebeveyni nerede ? Çocuk niye büyükanne evinde sığıntı konumuna düşürüldü ? Çok üzücü.
Akıllı saat alacaklarmış. Böylece komsu kadında çıkar aradan diye bekliyor konu sahibi.
Ona da gıcık malum.
Hiii ya akıllı saatten kadın da konuşursa aman yarabbi.O zaman akıllı saat alacaklarmış çocuğa. Kadın çok hanımefendi bir kadınmış. Kocanızla nasıl evlenmiş aklım almadı. Yazık yanlış bir tercih sonucu ortada kalan bir evlat. Hasta olsa haber alamayacak adam öyle bi saçmalığın içinde kadın. O kocanız var ya o çocuğu eve almak için kırk takla atacak bak gör. O kadın senin kocana minnet etmez. Öyle olsa kapı önüne koymazdı onu.
Demene gerek mi var askim ya zaten konusuyorlardir hshsBen şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Kocaya değilde kadına bilendir şimdi,bakir masum kocamı baştan çıkaran yelloz diye günlüğüne yazarValla esin bu kadinla doggy style bile yapti.
Catir catir sevisti dogurttu
Kulagina neler fisildadi kim bilir.
Yani seviyorum dedigin adam baska kadinin koynunda neler yapti neler hshs
Size ağır konuşmak için birinin doldurmasına gerek yok ki. Kadının konuyla hiç ilgisi alakası yokken kendini bir aile çatışmasında tarafsız bölge olma görevinin içinde bulmuş. Şahsen çok sevdiğim bir komşum bile olsa beni bu duruma düşüren kadına ben de bilenirdim.Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Benden sonra o kadınla olmasa gerçekten ben de böyle takıntı yapmazdım nolur anlayın
Valla hayal etsin.Kocaya değilde kadına bilendir şimdi,bakir masum kocamı baştan çıkaran yelloz diye günlüğüne yazar
Zamanında saçma sapan, aciz, kocanızın kadınla iki laf etmesinden ödünüz koparak engelletmeseydiniz şimdi böyle bir derdiniz olmazdı.Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
O kadın da bayılmıyor sizle uğraşmaya çünkü, cepheli olmak en doğal hakkı, böyle adama cepheli olunur, bedava iş kitlemiş kadına neden karısına ağzını açıp iki laf edemedi diye.Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Durduk yere mi?Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?