- 21 Nisan 2021
- 597
- 1.722
- 63
- 38
- Konu Sahibi mahinursem
-
Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte
Konu sahibi iyi misin? Gerçekten soruyorum duygu durumun iyi mi?Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
Sen konuşuyodun resmi resmi sana ağzını açan var mıydı yoktu. Ağzını açma yeter.Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum
shdhshshs bos ver sevisti onlar, neler neler yaptilar gece gunduz bunlari dusun daha motive edici hahaKadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Valla esin bu kadinla doggy style bile yapti.
Catir catir sevisti dogurttu
Kulagina neler fisildadi kim bilir.
Yani seviyorum dedigin adam baska kadinin koynunda neler yapti neler hshs
Ya 3 yaşında çocuğun babasını özlemesi neden sizin huzurunuzu kaçırıyor. Bahane olduğunu nereden biliyorsun gidip çocuk ağlıyor mu ağlamıyor mu dşye kontrol mü ettin naptınÇocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Kucak kucaga da sevistiler evet bak bu pozisyonu atlamayalim hahaÇocuğu görünce aklına geliyor işte. Hintliler gibi belki tüle dolanıp adamın kucağına düştü olamaz mı? Dertleri de açıkmış.
Kıskandığın adamı abidik gubidik sebeplerden boşamayacaktın, ortada çocuk var artık, sen öyle 20 lik çiftler gibi evlilik yaşayamazsın, kıskanmak neyine senin şu saatten sonra.Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Şu lafa da ayrı sinir oldum ha. O kadın da o kadın. “O kadın” diye kalıba soktuğunuz kadın sizden çok şahsiyetli, onurlu, hanımefendi bir insanmış. Keşke adını bilsek de ismen takdir etsek, ama “ o kadın” olarak bile benim için son derece klas bir kadın. Helal olsun vallaBenden sonra o kadınla olmasa gerçekten ben de böyle takıntı yapmazdım nolur anlayın
Sağ twix mi sol twix mi? İkisini de dene, tarafını seç.Eşiniz yakında "eskisi daha iyiydi galiba. Onunla da bi ikinci tura dönelim bakalım" deyip eski eşine gider. Geçmiş olsun.
Çocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydıYa 3 yaşında çocuğun babasını özlemesi neden sizin huzurunuzu kaçırıyor. Bahane olduğunu nereden biliyorsun gidip çocuk ağlıyor mu ağlamıyor mu dşye kontrol mü ettin naptın
Ben bir şeyi merak ettim, siz ilk evliliğinizde kaç sene evli kaldınız? Diğer kadınla kaç sene evli kaldı eşiniz?Ben şimdi durduk yere kadınla konuş mu diyeyim yani bunu kim der ya gerçekten
Nerden hissediyorsun mesela. Belki de kadının umrunda değilsiniz belki de kurtuldum diye göbek atıyor.Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Siz biraz kötü konuşuyorsunuz elbet yakınlaşmışlardır rahat ettiniz miKucak kucaga da sevistiler evet bak bu pozisyonu atlamayalim haha
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Ne yapsın kadın dumanla mı haberleşsin? Bir şekilde ulaşmamışmış, arada senin gibi bir iyilik meleği var kanatların kırılır diye sana kıyıpta ulak gönderememiştir belki böyle düşünÇocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?