- 20 Ocak 2010
- 47.938
- 181.351
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
-
Yoksa kendisi çok resmi konuşmadı mıDurduk yere değil.
Siz nasıl çocuk için " çok resmi" konuştuysanız onlarda konuşurdu. Gidip sohbet etsin diyen yok.
Arada küçük çocuk varken her yerden engelletmek ergen ve aciz insan işi.
Tam size göre yani.
Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Telefon numarasının son iki rakamı onun telefon numarası fake hesabını şifresini unut deyince o numaraya mesaj gitti son iki rakamı göründü benim hesabım açıkNerden hissediyorsun mesela. Belki de kadının umrunda değilsiniz belki de kurtuldum diye göbek atıyor.
E kadının "bir şekilde ulaşma" yöntemi komşu zaten ahshfhsÇocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydı
Kotu mu?Siz biraz kötü konuşuyorsunuz elbet yakınlaşmışlardır rahat ettiniz mi
Engelletmişsin ya nasıl diyecek kadın??? Neyse sen adamla kaç sene evli kaldın diğer kadın kaç sene evli kaldı bunu çok merak ettim şuan daÇocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydı
Tek seferde anlamıyorsa demekSağ twix mi sol twix mi? İkisini de dene, tarafını seç.
Ben yaşasam da anlayamam sizi. Sizinkisi başka bir seviyeBir kişi hariç herkes beni haksız gördü canınız sağolsun yaşamayan anlayamaz
Konuşsa eski eşle iletişimden bu kadar ödü kopmazdı.Yoksa kendisi çok resmi konuşmadı mı
Yakınlaşmak mı?Siz biraz kötü konuşuyorsunuz elbet yakınlaşmışlardır rahat ettiniz mi
Elbet mi? Çocuk yapmişlar çocuk.Siz biraz kötü konuşuyorsunuz elbet yakınlaşmışlardır rahat ettiniz mi
Yakınlaşma derken.Siz biraz kötü konuşuyorsunuz elbet yakınlaşmışlardır rahat ettiniz mi
Yakınlaşarak mı oluyordu o ayYakınlaşmak mı?
Yahu çocuk yapmışlar çocuk.
Eşiniz yakında "eskisi daha iyiydi galiba. Onunla da bi ikinci tura dönelim bakalım" deyip eski eşine gider. Geçmiş olsun.
Yakınlaşmak mı?
Elbet mi? Çocuk yapmişlar çocuk.
Huniyle yapmışlardır belki. Çocuk yaptılar diye yakınlaşmak zorundalar mı?Yakınlaşma derken.
Et ete girmedi diyorsun yane?Huniyle yapmışlardır belki. Çocuk yaptılar diye yakınlaşmak zorundalar mı?
Kocası eski eşi öptüyse, sonra konu sahibini öptüyse, konu sahibi de eski eşle öpüşmüş sayılır mı?Saka maka bir yana ben kabul edemezdim.
Kocam baska kadinla sevisti bir de cocuk yapti oh mis :)
Ustune bir daha benimle evlendi ohoooo
Tren olduk.
Hayır çatır çutur seviştiler.Huniyle yapmışlardır belki. Çocuk yaptılar diye yakınlaşmak zorundalar mı?
Yakınlaşmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?