- 20 Ekim 2009
- 8.479
- 14.356
- 823
- Konu Sahibi mahinursem
-
EvetAz yapmadı o komşu da oğlun seni özledi oğlun ağlıyor gel diye az yazmadı biraz da o da kıskırttı benimle evlendiği için de kötü konuştu bu mu ağzına sağlık aile meselesine karışıyor tamam aracı oluyor mecbur diye de susuyorum kadının ailesi de burada değil farklı ülkelerdeler ananeden alıp verse bisey demem
Gözlerimi yaşartıyorsunHakkını yemem kimsenin paragöz hiç olmadım eşimin ailesinden kalacaklar var elbet o evladının da hakkı
Açsana ya lütfen aç.
Allah razı olsun ya cidden.Hakkını yemem kimsenin paragöz hiç olmadım eşimin ailesinden kalacaklar var elbet o evladının da hakkı
Bozuk saat günde 2 kere doğruyu gösterirmişHakkını yemem kimsenin paragöz hiç olmadım eşimin ailesinden kalacaklar var elbet o evladının da hakkı
Yok ya, yapabileceği bir şey olmadığı için bu kadar yüce gönüllü davranıyor.Gözlerimi yaşartıyorsun
Yok canım yer misin hiç. Kendi kızını gönderip dururken babasının koynunda uyuturken sıkıntı yok. El kadar sabi babasını özleyip ağlıyor çocuğu istemiyorsun. MaşAllah ne büyük Allah korkusu.Hakkını yemem kimsenin paragöz hiç olmadım eşimin ailesinden kalacaklar var elbet o evladının da hakkı
Aklıma ne geldi.Yok ya, yapabileceği bir şey olmadığı için bu kadar yüce gönüllü davranıyor.
Elinde olsa o kadının oğlu diye beş kuruş koklatmaz. Anlamadık sanki zihniyetini.
Komşu da çocuk seni özlüyor deyince kötü kadın oluyor.Yok canım yer misin hiç. Kendi kızını gönderip dururken babasının koynunda uyuturken sıkıntı yok. El kadar sabi babasını özleyip ağlıyor çocuğu istemiyorsun. MaşAllah ne büyük Allah korkusu.
Parası yoktur o kadarAklıma ne geldi.
Şimdi bu herif döndü ya evi de 1.ye vermiş. İster misin "hayatım ev yenileyelim" deyip ev satıp alsın. Ev mecburen ikiye bölünecek
Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor banaKomşu da çocuk seni özlüyor deyince kötü kadın oluyor.
Böyle bir vicdan yani.
Çocuk biraz büyüyünce babasıyla telefonda konuşmak isteyecek. E 6-7 yaşında çocuğa telefon alınmayacağı için komşunun evi bir de ankesörlü telefon kulübesi gibi olacakKomşu da çocuk seni özlüyor deyince kötü kadın oluyor.
Böyle bir vicdan yani.
Hı o kısmı atladım ben.Parası yoktur o kadar
Olsa eskiyemi dönerdi yenisini alır 3.yü yapardı :)Parası yoktur o kadar
Komşuya mı ne?Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Valla inşallah yapar. Evin yarısı çocuğa kalır. Böyle bir üvey annesi olmasının en azından maddi karşılığını almış olur çocuk.Hı o kısmı atladım ben.
Ama ben o potansiyeli görüyorum ya.
Yine gerçekten bana da geliyolar. Yahu kadını her yerden engellemiş ya kocan nerden yazacak tabi ki komşu yazacak kim yazacak. Algılar kapalı mı biraz.Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Valla esin bu kadinla doggy style bile yapti.Bir kez flört edeyim dedim yapamadım eşimi gerçekten seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?