- 30 Aralık 2009
- 23.678
- 94.463
- 1.123
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.021
Tahin cocuk meselesini ayri bir kenara koy sence bu mesele bile kafa yemelik degil mi?Ya tabi sokakta kalmışsınız, çok mecbursunuz bu eşliğinde değil mi? Ne büyük dert evlenip başkasından çocuk yapan eski eşle seviyorum diye yeniden evlenmek.
Gece gece sizin yüzünüzden saçma sapan rüyalar görecem.....Salyalari karistiysa tukuruk kardesi bile olurlar ama kuma oldular ki hshs
Kesin kocani baska kadinlarla goreceksin bak yapma uyuma hahaGece gece sizin yüzünüzden saçma sapan rüyalar görecem.....
O öyle olmaz da belki kadın bu mükemmel adamı manpüle etmiştir. Adam yengeç burcu çünkü hıhım evet.
Valla ben sevistiginde yataktan kadini mutlu ederek ayrilma konusunda ikisinin de esit sekilde orgazm olduguna inanmak istiyorum.Susar mısınız forumdan çıkamıyorum sizin yüzünüzden
Kız yapma şöyle ...bilinç altı çöplüğünde bir bu eksikti.Sabah kocayı tekmeletme banaKesin kocani baska kadinlarla goreceksin bak yapma uyuma haha
Hülle yapmış olamaz mı jfjfAha da bak buraya yazıyorum, kocam benden sonra biriyle evlenirse benim için biter. Çok sevsem de biter. Çünkü benim onu sevdiğim kadar sevmediğimi gösterir bu.
Beni gerçekten sevse başkasıyla evlenmezdi başkası olmazdı.
Kocanız sizi sevmiyor. Sevseydi başkasıyla ev len mez di!
Sizinle maddiyat için beraber, rahatı için beraber.
İki ayrı çocuğa iki ayrı nafaka vermemek için, kira vermemek için size dönmüş.
Bu mesela benim için onur kırıcı bir şey.
Aşkımdan ölsem benden sonra biriyle sevişen insanla evlenmem.
Bırak sevişmeyi adam evlenme teklif etmiş, balayına gitmiş, korunmadan seks yapıp beraber hamilelik haberi kutlamışlar. Hayaller kurarak bebek beklemişler. Bu kadarını benim midem almaz.
Oral mıHayır bir de “yakınlaştılar” diyor.
Evet konu sahibi o kadınla 7 sene öpüştü koklaştı, oral seks yaptılar, kadının vücudunun her yerini öptü yanisonra size döndü.
Çok büyük başarı gerçekten
Millet de yazıl başka bulamadı herhalde demiştir arkasından.
Sevişme değil de yakınlaşma diyoruz ona lütfen.Valla ben sevistiginde yataktan kadini mutlu ederek ayrilma konusunda ikisinin de esit sekilde orgazm olduguna inanmak istiyorum.
Yoksa cok pis hakka girmis olur ahvsvas
Tam olarak neyi manipüle ediyoruz ahshfHayır kim diyor onu öne çıksın. Manipüle edilerek oluyor.
Sevişme değil de yakınlaşma diyoruz ona lütfen.
Orgazm olmadığım ilişkideki adamdan bebe yapmamValla ben sevistiginde yataktan kadini mutlu ederek ayrilma konusunda ikisinin de esit sekilde orgazm olduguna inanmak istiyorum.
Sizi tebrik etmek lazım.ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Yakinlasma oranlari umarim aynidir.Sevişme değil de yakınlaşma diyoruz ona lütfen.
Led ciğim varlığını hissettiriyorsun tatlımValla ben sevistiginde yataktan kadini mutlu ederek ayrilma konusunda ikisinin de esit sekilde orgazm olduguna inanmak istiyorum.
Hanımefendi pp nız çok sexi dertleşip bir minik yakınlaşabilir miyiz sizde uygunsanızOrgazm olmadığım ilişkideki adamdan bebe yapmam
Yani bebe varsa orgazm var ama ya manipülasyonsa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?