- 30 Aralık 2009
- 23.678
- 94.463
- 1.123
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.041
Bibi senin gibi kadinsa varya ufffff hshsOral mıhani nerde zayıf noktamdan vurmayın rica edicim
Yastık koymuşlar aralarına manipülasyon esnasındaOrgazm olmadığım ilişkideki adamdan bebe yapmam
Yani bebe varsa orgazm var ama ya manipülasyonsa????
Ben üzerime rahat bir şeyler giyip geliyorum..Hanımefendi pp nız çok sexi dertleşip bir minik yakınlaşabilir miyiz sizde uygunsanız
Aşkolsunsen gelince bi neşelendi buralar,senden önce dutluktu burası
Sabaha kadar dertleş dur ulan yaBibi senin gibi kadinsa varya ufffff hshs
Bende şimdi bütün taşlar yerine oturdu..Yastık koymuşlar aralarına manipülasyon esnasında
Bagirmali dertlesmeler hshsSabaha kadar dertleş dur ulan ya
Apartmanın Allah yar ve yardımcısı olsunBagirmali dertlesmeler hshs
Normali bu zaten diğer çocukta babasıyla vakit geçirmeli, kardeşleriyle de. Küçücük hiçbir suçu olmayan çocuğa kin gütmeye utanmıyor musunuz? O çocuğu kocan yaptı ne demeye geri evlendin madem adam çocuğuna senden olanlara davrandığı gibi davranmak zorunda evlat ayrımı olmaz kendinize gelin.dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi
Daha bi de oynaşmaları olmuştur. Balayında deniz ortasında mıncıklamak, otel odasının balkonunda ufak yaramazlıklar falan gibi heyecanlarYastık koymuşlar aralarına manipülasyon esnasında
önce konu sahibesinden çocuk yapsın sonra..
yoo öyle olmamışAllah başıma verdi
Kadin da kac kere basim agriyor demistir.Daha bi de oynaşmaları olmuştur. Balayında deniz ortasında mıncıklamak, otel odasının balkonunda ufak yaramazlıklar falan gibi heyecanlarşu satılan arabada kimbilir kaç kere bacağını okşadı acaba mesela
Parası olsa asla dönmezdi.Genlerini saça saça dönüp duracak gibi değil mi?
Başka biriyle evlense sıkıntı. Hem yeni evi geçindir hem iki çocuğa nafaka ver, can dayanmaz. Büyük ihtimalle iki çocuğa birden nafaka vermemek için konu sahibine dönmüş adam. Konu sahibi de bunu bildiği için diken üstünde.
Böyle devam ederse korktuğunun başına gelmesi yakındır.
Erkek sevdasından gurursuzca seni aldatan adamı affetmişsin küçücük çocuğa mı kin güdüyorsunBarışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?