Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi
Normali bu zaten diğer çocukta babasıyla vakit geçirmeli, kardeşleriyle de. Küçücük hiçbir suçu olmayan çocuğa kin gütmeye utanmıyor musunuz? O çocuğu kocan yaptı ne demeye geri evlendin madem adam çocuğuna senden olanlara davrandığı gibi davranmak zorunda evlat ayrımı olmaz kendinize gelin.

Yastık koymuşlar aralarına manipülasyon esnasında
Daha bi de oynaşmaları olmuştur. Balayında deniz ortasında mıncıklamak, otel odasının balkonunda ufak yaramazlıklar falan gibi heyecanlar şu satılan arabada kimbilir kaç kere bacağını okşadı acaba mesela

önce konu sahibesinden çocuk yapsın sonra..

Genlerini saça saça dönüp duracak gibi değil mi?
Başka biriyle evlense sıkıntı. Hem yeni evi geçindir hem iki çocuğa nafaka ver, can dayanmaz. Büyük ihtimalle iki çocuğa birden nafaka vermemek için konu sahibine dönmüş adam. Konu sahibi de bunu bildiği için diken üstünde.
Böyle devam ederse korktuğunun başına gelmesi yakındır.

Parası olsa asla dönmezdi.
Adam evi kaptırdık kira ödemeyelim bari giderim otururum en azından kiradan bir nafakadan yırtarım demiş. Kadın aşk masalı yazmaya çalışıyor yazık

Kizlar şeyi sordunuz mu konu sahibine; yedi yıl o kadını öpüp koklarken eşi, bu şekilde düşünen konu sahibinin hayatına giren yada girenler olmuş mu?

Erkek sevdasından gurursuzca seni aldatan adamı affetmişsin küçücük çocuğa mı kin güdüyorsun Allah'a havale ediyorum gerçekten pesss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…