- 20 Kasım 2018
- 13.616
- 50.871
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.081
7 sene gerçekten öyle kandırmayla, manipülasyonla yapılan bir evlilik için çok uzun zaten ya. Bir de çocuk 3 yaşında ve konu sahibi çoktan kocasıyla evlenmiş. Çocuk 2 yaşındayken ayrılmış olsalar 5 sene falan çocuksuz evli kalmış adam. Gerçekten sevmese bu kadar sürmezdi. Bir yıl evli kalır boşanırdı.Evlenmeden olmaz bence.
7 senelik evlilik içinde yapılan seks adetini kaçak göçek sevgiliyle denkleştirmek bence.
Kimbilir kaç kere yaptılar yani
Dua et uygulamaya gecmedik.
Kamasutralara geleceeedik az kalsin.
Ben de gidim de bi dertlesim shshagsBi sessizlik olmadı mı sence de. Dertleşmeye gidenler gitti bile.ahahah
Manipülasyonlara gelmeyelim hanımlar!
Gelemiyom bekarımBi sessizlik olmadı mı sence de. Dertleşmeye gidenler gitti bile.ahahah
Manipülasyonlara gelmeyelim hanımlar!
Googlelamasa bari adamın spermi bluetoothla gönderdiğini falan sanıyo herhallKamasutralara geleceeedik az kalsin
1 haftanın lafını yapma kalbini kırarım ahshfBende bekarım1 hafta kadar daha
Siz bu adamla gerçekten yeniden nikah kıydınız mı yoksa ne olursa olsun yeter ki geri dönsün diye adamı eski evinde yaşamaya mı ikna ettiniz ?Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattınerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Nikah kıydık düğün yapmadıkSiz bu adamla gerçekten yeniden nikah kıydınız mı yoksa ne olursa olsun yeter ki geri dönsün diye adamı eski evinde yaşamaya mı ikna ettiniz ?
Bi de yapsaydınız çocuklar da gelinliğinizi tutardıNikah kıydık düğün yapmadık
Resmi nikah mı ? Eşiniz boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz ?Nikah kıydık düğün yapmadık
Belinde kırmızı kurdelesiyle çıkmak konu sahibinin hakkı değil miydi.Bi de yapsaydınız çocuklar da gelinliğinizi tutardı
Çok böbürlenecek iş yapmışsınız neticede
Evlat mı eş mi sorusuna herkes evlat der herhalde.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattınerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Ay benim dayım ikinci evliliğini kafadan kırık bir tiple yapmıştı. Yanında 10 yaşında kızı varken başlatmıştı o kuşağıBelinde kırmızı kurdelesiyle çıkmak konu sahibinin hakkı değil miydi.
Acaba diğer kadın düğün yaptı mı onu merak ettim şimdi.
Evet resmi nikah 3 ay içinde evlendikResmi nikah mı ? Eşiniz boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz ?
Benim de evladım var babası dahil kimse yerine geçemez ben görüşmesine karşı değilim sadece evime gelmesini istememiştim ama hata etmişimEvlat mı eş mi sorusuna herkes evlat der herhalde.
Oğlu ve senin aranda tercih yapacak olsa cevap belli
Hızınıza maşallah, kadın hamile dahi olabilirmiş o süreçte.Evet resmi nikah 3 ay içinde evlendik
Allah korudu olaylar iyice birbirine girerdiHızınıza maşallah, kadın hamile dahi olabilirmiş o süreçte.
Toplam 2 hafta olacak ama1 haftanın lafını yapma kalbini kırarım ahshf
Yalnızlık ömür boyuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?