Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeden olmaz bence.
7 senelik evlilik içinde yapılan seks adetini kaçak göçek sevgiliyle denkleştirmek bence.
Kimbilir kaç kere yaptılar yani
7 sene gerçekten öyle kandırmayla, manipülasyonla yapılan bir evlilik için çok uzun zaten ya. Bir de çocuk 3 yaşında ve konu sahibi çoktan kocasıyla evlenmiş. Çocuk 2 yaşındayken ayrılmış olsalar 5 sene falan çocuksuz evli kalmış adam. Gerçekten sevmese bu kadar sürmezdi. Bir yıl evli kalır boşanırdı.

Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Siz bu adamla gerçekten yeniden nikah kıydınız mı yoksa ne olursa olsun yeter ki geri dönsün diye adamı eski evinde yaşamaya mı ikna ettiniz ?

Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
Evlat mı eş mi sorusuna herkes evlat der herhalde.
Oğlu ve senin aranda tercih yapacak olsa cevap belli

Belinde kırmızı kurdelesiyle çıkmak konu sahibinin hakkı değil miydi.
Acaba diğer kadın düğün yaptı mı onu merak ettim şimdi.
Ay benim dayım ikinci evliliğini kafadan kırık bir tiple yapmıştı. Yanında 10 yaşında kızı varken başlatmıştı o kuşağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…