- 20 Ocak 2010
- 47.934
- 181.325
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.061
Benim adam yok benim icinde dertleş çok dertliyimDertleşmek dediniz, manipülasyon dediniz, yetmedi oral dediniz, denizde mıncıklama dediniz size yazıklar olsun ben adamı darlamaya gidiyorum hoşçagalın
Olmamış.Kizlar şeyi sordunuz mu konu sahibine; yedi yıl o kadını öpüp koklarken eşi, bu şekilde düşünen konu sahibinin hayatına giren yada girenler olmuş mu?
Kizlar şeyi sordunuz mu konu sahibine; yedi yıl o kadını öpüp koklarken eşi, bu şekilde düşünen konu sahibinin hayatına giren yada girenler olmuş mu?
Cocuk olur diye korkuyos aplataaam kızlar savaşman sevişin
Cocuk olur diye korkuyos aplataaam kızlar savaşman sevişin
ulan erkek olmak vardıParası olsa asla dönmezdi.
Adam evi kaptırdık kira ödemeyelim bari giderim otururum en azından kiradan bir nafakadan yırtarım demiş. Kadın aşk masalı yazmaya çalışıyor yazık
Olmamış. Çok aşıkmış kocasına. 7 sene başkasıyla evli olup her gece onla sevişen eski kocasına aşk duymuş.Kizlar şeyi sordunuz mu konu sahibine; yedi yıl o kadını öpüp koklarken eşi, bu şekilde düşünen konu sahibinin hayatına giren yada girenler olmuş mu?
Keske sevisseymis 1-1 olurmus skor :))Olmamış. Kocasını çok sevmiş ama flört denemiş bir ara.
Ben seni öksüz komam bibim sen dur hele ben şimdi bi koşu 1 yıllık dertleşip geleyimBenim adam yok benim icinde dertleş çok dertliyim
Evlenmeden olmaz bence.Keske sevisseymis 1-1 olurmus skor :))
Ay Allahım ne konular var sen uzak et. Sizi asla kınamıyorum ama gerçekten işiniz zor. Ama şöyle ayrıldığım eşimi deli gibi sevip arzuluyorda olsam başkası ile evli iken asla dertleşmem. Kendimi iyi göstermeye çalışmazdım. Netice de ayrılmışsınız ve başkasıyla evli. Sizin çocuğunuz eski eşin evine gidebildiyse onun çocuğu da gelebilmeli sizinkinin babası ise o çocuğunda babası.Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Küçük bir çocuk için bu düşüncede olan kadının kocası başkasını seçince sadece flört etmiş olması üstelik yedi yıl çok mantıklı gelmiyor Katibim.Olmamış.
Parası olsa asla dönmezdi.
Adam evi kaptırdık kira ödemeyelim bari giderim otururum en azından kiradan bir nafakadan yırtarım demiş. Kadın aşk masalı yazmaya çalışıyor yazık
Çünkü kişi kendinden bilir işi.adam diğer kadinla gorusurse aklı ona kayar diye ödü kopuyor o kadınla beraberken kendisine gelen yarın bir gün de diğerine senin kıymetini yeni anladım diyebilir.E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün
Dua et uygulamaya gecmedik.Ayy yorumlara gülmekten çatliyicıiimmm şimcikkkbugünde kaos ve segz pozisyonuna doyduk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?