Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee stalk yapmış işte kadın bence olağan bir davranış. Seviyorum seviyorum diyorsunuz ya o zaman çenenizi tutacaksınız ve çocuğu kabulleneceksiniz yani başka oluru yok konunuzun. Kadının da engelleri kalkacak, en azından mesajla haberleşecek kocanızla.

Kizlar şeyi sordunuz mu konu sahibine; yedi yıl o kadını öpüp koklarken eşi, bu şekilde düşünen konu sahibinin hayatına giren yada girenler olmuş mu?
Olmamış. Çok aşıkmış kocasına. 7 sene başkasıyla evli olup her gece onla sevişen eski kocasına aşk duymuş.
Leyla ve mecnundan daha acıklı ya

Ay Allahım ne konular var sen uzak et. Sizi asla kınamıyorum ama gerçekten işiniz zor. Ama şöyle ayrıldığım eşimi deli gibi sevip arzuluyorda olsam başkası ile evli iken asla dertleşmem. Kendimi iyi göstermeye çalışmazdım. Netice de ayrılmışsınız ve başkasıyla evli. Sizin çocuğunuz eski eşin evine gidebildiyse onun çocuğu da gelebilmeli sizinkinin babası ise o çocuğunda babası.

Parası olsa asla dönmezdi.
Adam evi kaptırdık kira ödemeyelim bari giderim otururum en azından kiradan bir nafakadan yırtarım demiş. Kadın aşk masalı yazmaya çalışıyor yazık

Aynen çok aşk.
Kiradan yırtmış, düğün masrafı, ev kurma derdi yok, "bi çocuk da biz mi yapsak" cümlesini duyma derdi yok, çamaşır bulaşık derdi de yoktur kesin.
Hazır bekleyen varken yenisiyle mi uğraşacak adam?
Bi dolanmış gelmiş işte.
Bir adamı 7 sene bekleyeceğime çalı çırpıyla takılırım daha iyi.

Çünkü kişi kendinden bilir işi.adam diğer kadinla gorusurse aklı ona kayar diye ödü kopuyor o kadınla beraberken kendisine gelen yarın bir gün de diğerine senin kıymetini yeni anladım diyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…