- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.101
Nasıl yaniNikah kıydık düğün yapmadık
Kocam yok anlamıyor musun kocam yoooookkkkBacılar sizin uykunuz yok mu hadi yok kocanızla dertleşesiniz de mi yok
Edit: Manipüle edilip yanlış algılamışım ahshgEvet resmi nikah 3 ay içinde evlendik
Yok artık o kadar da değilNasıl yanigelinlik giymedin mi kırmızı kuşak takmadın mı
Erkeklerin süresi yok kadınların var erkek ertesi gün de evlenebilirİddet mühletini nasıl hallettiniz?
Şatafatlı düğün pek bi işe yaramamış zamanı da sanki ama gene sen bilirsin tabiYok artık o kadar da değilbizim düğünümüz oldu zaten çokta büyük şatafatlıydı o zamanlar .. bir beyaz elbise giydim bitti gitti :) kızım gelinlik gibi giydi ama nikahımızda çok istedi
Yaptılar malesef ama az kişilik sadece yakınlarını çağırdılar kızım da gittiBelinde kırmızı kurdelesiyle çıkmak konu sahibinin hakkı değil miydi.
Acaba diğer kadın düğün yaptı mı onu merak ettim şimdi.
Şimdi bana da banel geliyor o zamanlar heves etmiştik şimdi olsa hiç yapmazdım ne faydası olduŞatafatlı düğün pek bi işe yaramamış zamanı da sanki ama gene sen bilirsin tabi
Ben de uzun zamandır bırak beniii, kaç ghostlaaa beni diye uğraşan birini ghostluyorum. Ondan sebep buradayım, gidemem, kafam meşgul olmalı.Kocam yok anlamıyor musun kocam yoooookkkk
Sonra komşu konuşunca kızıyorsunuz.Evet resmi nikah 3 ay içinde evlendik
El olmadı, hala kızınızın kardeşinin annesi.Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
Resmi nikah mı ? Eşiniz boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz ?
Evet resmi nikah 3 ay içinde evlendik
Hızınıza maşallah, kadın hamile dahi olabilirmiş o süreçte.
Allah korudu olaylar iyice birbirine girerdi
Benim bu gece kocama gıcığım.Bacılar sizin uykunuz yok mu hadi yok kocanızla dertleşesiniz de mi yok
Hakkınızda kim olsa aynı düşünür.Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Ama siz dahil etmişsiniz meselenin ortasına.Az yapmadı o komşu da oğlun seni özledi oğlun ağlıyor gel diye az yazmadı biraz da o da kıskırttı benimle evlendiği için de kötü konuştu bu mu ağzına sağlık aile meselesine karışıyor tamam aracı oluyor mecbur diye de susuyorum kadının ailesi de burada değil farklı ülkelerdeler ananeden alıp verse bisey demem
Tanımasına gerek yok. Biri boşanır boşanmaz 3 ayda evlenen insana kimse iyi bakmaz. Yuva yıkıcı, kenarda bekleyen fırsatçı gibi görünürsün böyleHakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Allah size biraz vicdan versin ya.Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?