- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.189
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.301
Fake iması yapmıyoruz, gerçek değilse ihtimaline karşı şikayet et butonuna basıyoruz, ki dünden beri konuya yazanlardan sadece 1 kişi troll olma ihtimali var deyip şikayet etti, o rapor da yöneticiler incelesin diye açık tutuluyor.
Niye şansını zorluyosun?
İma yapmadan direk fake diyebiliyor muyuz peki
Severim bilirsinNiye şansını zorluyosun?
El kadar bir şey ama bir anne lafıyla nasıl kudurtmuş ahahahahara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı
Ben kesinlikle inanıyorum. Çok zalim ve zavallı bir kadın. Bunlardan çok var.Hala konunun gerçek olduğuna inananlar?
"Üvey anne"lik çok zor bir mertebe, hatta bence öz annelikten daha zor doğurmadığın, eşinin başka kadından olan çocuğuna annelik yapabilmek.Daha once burda anlatmistim yakin bir akrabam, ilk askiyla evlendi, 40 yasindayken. 18 yasindayken asik olmuslardi ama araya bazi olaylar girdi ve ayri dustuler.
Dolayisiyla ikisininde 2.evliligiydi.
Bu evliligi yaparken kadinin hic cocugu yoktu, erkegin bir nikahli bir de resmiyete dokulememis uzun iliskisinden 2 cocugu vardi, yani 2 ayri kadindan 2 cocuk.
Bunlar biraraya geldiginde 2.cocuk daha 3 yasindaydi ve annesi cocuga bakamiyordu (tedavi goruyormus sanirim)
Evlendiler, ilk cocuk annesiyle 2.cocukta bunlarla yasamaya basladi ama 2 annede fena tiplerdi bizzat sahit oldugum şeylerle degerlendiriyorum.
Buna ragmen bu kizcagiz, ben bu adami boyle sevdim diye o iki cocugada annelik yapti, sonra kucugu iyice buyutup oyle cocuk yapariz diye dusunduler ve akrabam 43 yasinda ilk bebegini dogurdu, simdi 3 kardesler ve cok sahane anlasiyor cocuklar, neden mi? Uvey anne olan akrabam cok tatli annelik yapti, oz ve uvey cocuklarina, diger 2 cocukta anne diyorlar buna.
Ve evliliklerinde 10 yili devirdiler galiba, fazlasi bile olabilir.
Diger 2 kadinda evlendiler ve cocuk yaptılar toplamda farkli anne babalardan olmak uzere 6 kardes oldular, diger 3 cocukta yaz tatillerinde bunlara gelir, 6 cocukla ugrasiyor kizcagiz ama mutluyum diyor, ben kocami boyle aldim boyle kabul ettim, suratim dusse o cocuklara gunah olur diye diye kemale erdi resmen.
Simdi bu akrabama cok dedik evlenme diye ki ben dahil herkes yapamazsin, dayanamazsin, suratin dusse adin uvey anne olur etme diye cok dil doktuk ama nafile evlendi, mutlularda Allah bozmasin ama birde konu sahibine bakiyorum 36 yasinda bile bile bu adamla 2.evliligini yapmis küçücük cocuga icimi baydi diyecek kadar vicdansiz.
Allah cidden herkesi iyilerle karsilastirsin.
Bende bunu anladigim icin soruyorum mune kendisi yazsin diye bekliyordumKocasının eski eşinden korkuyor, kadın çalışıyor yanlış anlamadıysam, konuyu okuyan herkeste bendeki gibi bir imajı oluşmuştur kadının, kendi ayakları üzerinde duran, özgüveni yüksek, olgun, mantıklı bir kadın diğer eş ve 2 yaş büyük diye üzerine basılarak yazıldığına göre güzel de bir kadın, kendisinden bile olmayan bir çocuğa kendisini sevdirecek kadar sevgi dolu şefkatli iyi bir anne.
Konu sahibi kendisini kadınla kıyaslıyor, kendini eksik bulduğu anaçlık, özgüven vb özelliklerin kadında olması korkutuyor çünkü diğer eş bu duruşuyla eski kocasının saygısını kazanmış, adam kadından boşanmış ama kadın hakkında asla laf ettirmiyor, konu sahibi içinden geldiği gibi sayıp sövemediği için daha da endişeye kapılıyor çünkü altın kaplı bu adam tekrar eski eşe döner korkusu var.
Bu utangaç biraz, yazmaz. Dilek olacaktı şimdi burda üff.Bende bunu anladigim icin soruyorum mune kendisi yazsin diye bekliyordum
Kusura bakma o aklı sana verse verse vicdansız ablanla annen verir burdan sana iş çıkmaz.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Cocugun inada yaptığını dusunuyor sanirim okadar calisiyor kafaEl kadar bir şey ama bir anne lafıyla nasıl kudurtmuş ahahahah
Ne kadar korkunç bir ruhunuz, nasil kararmış bir kalbiniz var..Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
"Üvey anne"lik çok zor bir mertebe, hatta bence öz annelikten daha zor doğurmadığın, eşinin başka kadından olan çocuğuna annelik yapabilmek.
Ben çocuk sevmeyen bir insanım. 35 yaşındayım, dolayısıyla artık karşıma farklı yaşlarda çocuğu olan adamlar da çıkıyor. Küçük çocuğu olan biriyle tanıştığımda adamı "ben bu adamdan çocuğuyla idare edebilecek kadar hoşlandım mı" diye değerlendiriyorum, kendi karakterinden bağımsız olarak. Çünkü altından kalkamayacağım bir işe girişip kendimi de, karşı tarafı da yormak, yıpratmak istemiyorum.
Üstelik kendi anne babası küçük yaşında boşanmış biri olarak, çocuğun babayla görüşeceği zamanların kıymetini çok iyi biliyorum. Asla bir babayla çocuğunun arasına girmek aklımdan bile geçmez.
Hatta birkaç aylık bir flörtümün 14 yaşında kocaman kızı vardı. Cuma akşam alır pazar akşam bırakırdı. İki gün adama mesaj bile atmazdım ben, "baba kız vaktinizi bana yazarak geçirme" diye. Bir kere bile adama "of bir haftasonumuz yok" demedim, bilakis plan yaparken "sen kızı cuma alacaksın, perşembe gidelim mi" diye yaptım.
Yani ben çocuksuz hatta çocuk sevmeyen biri olarak bu kadar mantıklı düşünebiliyorsam, kendi çocuğu da olan ve çocuklu bir adamla evlenmiş, haftanın 7 gününü zaten adamla geçiren bir annenin çok daha makul ve çocuğu önceleyen bir tavrı olması gerekir. Ama konu sahibinde ne o sağduyu, ne o vicdan var.
Ee noldu şimdi, kadın elindeki kocadan da oldu. Halbuki akıllı bir kadın, çocuktan hoşlanmasa bile çaktırmaz, adamı destekler. Hani şefkati, vicdanı geçtim, mantık düzeyinde de böyle.Ben kucukken annem babam bosandi babamda baskasiyla evlendi, o acuzede babamin benle görüşmesine engel oluyordu. Her seferinde babam huzursuz oluyordu görüştugumuzde halbuki onlar evlenmeden once kadin ne numaralar cekmis, kizini haftasonlari ve yaz tatillerinde aliriz diye bana oda falan hazirlamis, cicili bicili.
Onlar evliyken ben babami toplam 2 kez gordum, ikisindede eve aglayarak dondum ve bir daha babamla gorusmedim, sonra ne mi oldu?
Babam benim yokluguma dayanamadi ve kadini tum malvarligini vererek tek celsede bosadi.
Valla 66 sayfada şunu yazan olmadı mı diye sona gelmeye çalışıyordum. Konu sahibi çok ponçik bütün kötü lafları göğsünde yumuşatıyor hiç carlamıyor maşallah normalde ponçik ponçik konu açanlar ilk olumsuz yorumda carlamaya başlıyorlarHala konunun gerçek olduğuna inananlar?
Acaba bunlar bir halt yedilerde kadınmı adamı boşadı diye düşünüyorum artık. Belkide adam şuan kadın affetse koşa koşa geri dönecek, sırf boşta kalmamak için geldi evlendi eski karısıyla. Konu sahibide ya barışırlarsa diye korkuyor. Evliliği boyunca adamı sevipte ayartmak için tek bir adım atmadığına asla inanmıyorum çünkü.Nereye açacak ağzını çok merak ediyorum, kocası kadın hakkında tek laf ettirmiyor, ağzına vurur adam bunun ağzına.
Bizimkiler ayrildiginda ben 10 yasindaydim, 18 yasima girdigimde tekrar evlendiler, yani buradaki 3 yasindaki sabi gibi kucukte degildim, babam biraz hanimci olsaydi cok rahat kafalanabilirdi aslinda ama buradaki cocuk daha el kadar, babasinin kalbini tek bir baba deyisiyle titretip aklinin basina gelmesinide sağlayabilir.Ee noldu şimdi, kadın elindeki kocadan da oldu. Halbuki akıllı bir kadın, çocuktan hoşlanmasa bile çaktırmaz, adamı destekler. Hani şefkati, vicdanı geçtim, mantık düzeyinde de böyle.
Adam düzgün bir adamsa zaten karısını çocuğuna tercih etmez. Babanıza da helal olsun, gerçekten babalığını yapmış.
Konu sahibi böyle giderse aynı akıbeti kendisi de yaşayacak. Üstelik onun çocuğu kadının çocuğundan büyük. Eşiyle o kadar çok diyalogta kalamaz. Dımdızlak kalır, annesiyle ablasının laflarını yer yer oturur, "kocasının çocuğunu istemediği için kocası terk etti" diye de elalemin ağzına sakız olur.
Herkes ne ekiyorsa onu biçiyor. Üç yaşında çocuğun babasına göz diken kadının elindeki adamı kaybetmesine de gram üzülmem.
Valla bişey arttığı yok bence, dümdüz gidiyor hafif şişkinlik yaptı.Valla 66 sayfada şunu yazan olmadı mı diye sona gelmeye çalışıyordum. Konu sahibi çok ponçik bütün kötü lafları göğsünde yumuşatıyor hiç carlamıyor maşallah normalde ponçik ponçik konu açanlar ilk olumsuz yorumda carlamaya başlıyorlarbir de arada gelip gelip biraz daha detay veriyor sağolsun bizi bilgilendirip çıkıyor biraz daha linç yemek için. Konunun popi olması hoşuna gitti herhalde sürekli el arttırıyor her yorumda bana hiç inandırıcı gelmedi
Benim dayımın 2 çocuğu vardı biri küçük baya diğeri 10 küsür yaşlarında, karısı bunu aldattı boşandı, çocuklar annesinde kaldı. Daha sonra hiç çocuğu olmayan bir kadınla evlendi o kadın da bunu kabul etti. İlk başlarda haftasonları, 15 günde bir felan çocukları evine alıyordu kadın daha sonra kendi çocuğu oldu diğer çocukları istemedi. Benim dayım olacak düşük karakterlide çocukları aldığı günler, ya bize gelir ya diğer teyzelerime gider çocuklarla oralarda vakit geçirirdi. Velhasıl bu kadın nasıl bizi şoktan şoka sokup yok artık olamaz desek de maalesef bu zihniyet çok yaygınHala konunun gerçek olduğuna inananlar?
Baba-çocuk bağını hafife alıyor konu sahibi.Bizimkiler ayrildiginda ben 10 yasindaydim, 18 yasima girdigimde tekrar evlendiler, yani buradaki 3 yasindaki sabi gibi kucukte degildim, babam biraz hanimci olsaydi cok rahat kafalanabilirdi aslinda ama buradaki cocuk daha el kadar, babasinin kalbini tek bir baba deyisiyle titretip aklinin basina gelmesinide sağlayabilir.
Nasilki babamin eski esine zerre uzulmedim, konu sahibine de hic ama hic uzulmem, herkes hakettigini yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?