- 20 Kasım 2018
- 13.620
- 50.918
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.521
Sizin cocugunuza o kadin sahip cikmis.El kadar çocuk anne anne diye diye 1 saat zor durdu yanımızda bu çocuk ileride alavere yaparsa ne yapayım siz söyleyin anne mi de istiyorum baba mı da diyor hayat böyle değil benim kızım çocuk değil miydi anne baba ayrıydı
Bakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldiBen kendimi su konuma düşürmezdim hadi olduda dusurdum diyelim herseyi kabul etmis olmam lazim
Adamın size neden geldigi ortada masraf olmasın diye. Sen kokuşmuş çoraplarını yıkarken kadın hayatını yaşıyor. O kadın o adamı geri almaz merak etme sen 3.şahıslardan kork. Sen çocuğuyla arasına girdikçe huzurunu kacirdikça o adam kaçacak.Dönüp dolaşıp bana geldi istediğinizi söyleyin eminim herkes o çocuğu alır arasında yatırırdı he siz öyle yaparsınız
Cok sevdiginden suan yuzunuze dahi bakmiyor 7 senelik ayrilik 5 aylik evlilikte ahahahahahaEşim bana o kadın için hata yaptım pişmanım diyerek geldi beni sevdiğini biliyorum.
Çocuğu olmadığı için yaptı onları kızımın annesi zannetti rollere girdi yine sağolsun ağlatmadı üzmedi ama benim evladımın tek annesi var o benimSizin cocugunuza o kadin sahip cikmis.
Evine almis. Doyurmus, yatirmis. Babasiyla iliskisine burnunu sokmamis. Siz kendiniz dediniz Allah var iyi bakti diye.
Siz o kadinin ceyregi kadar insan olun once de sonra binim kizim cicik digil miydi diye duygu sömürüsü yapin.
Kiziniz kadini sevmis. Onun evinde guzel vakit gecirmis. Sizi ozleyip aramamis. Bu kadar net.
Gelecek. Kapıyı bi açmışsın pat karşında. Kovarsan kocayla papaz olacaksın, yemez o. Mecbur alacaksın. El kadarken ona yaptıklarının acısı ilerde büyük çikacak, tabi evliliğin kalırsa o zamana kadar.Asla çocuğa el kaldırmam ama evime de istemem
Bence sevisecekler hahaBak ben sana ne olacağını söyleyeyim babası ve ablasıyla ayrı fotoğrafı olacak annesiyle ayrı yan yana bile gelemeyecekler
Heee mahinurr heBak ben sana ne olacağını söyleyeyim babası ve ablasıyla ayrı fotoğrafı olacak annesiyle ayrı yan yana bile gelemeyecekler
Sizde tutku vardir 7 senedir kilit vurmussunuz ama kocaniz icin yabanci bir durum degildirBakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi
Şimdi de pişman, diğer kapıyı yokluyo sen burda çene yetiştirirken.Bakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi
E tamam. Niye yaptiysa yapti.Çocuğu olmadığı için yaptı onları kızımın annesi zannetti rollere girdi yine sağolsun ağlatmadı üzmedi ama benim evladımın tek annesi var o benim
Sence aniden mi getirir ? Sormaz mı? Burası benim evim nasıl getiriyor öyle pekiGelecek. Kapıyı bi açmışsın pat karşında. Kovarsan kocayla papaz olacaksın, yemez o. Mecbur alacaksın. El kadarken ona yaptıklarının acısı ilerde büyük çikacak, tabi evliliğin kalırsa o zamana kadar.
Cocuklar hisseder sizde ki fitne fucurlugu hissetmis oteki yenge o kadar guzel o kadar temiz kalpliymis ki sizin kiz sizi hic aramamis oradaEl kadar çocuk anne anne diye diye 1 saat zor durdu yanımızda bu çocuk ileride alavere yaparsa ne yapayım siz söyleyin anne mi de istiyorum baba mı da diyor hayat böyle değil benim kızım çocuk değil miydi anne baba ayrıydı
Sen de yedin bunları mahinur, afferin mahinurBakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi
sen kafayı pis şeylerle bozmuşsun sende mi yaşadınBence sevisecekler haha
Mahi sana kim ne soruyor ki çocuk sorsun? Babamın evi sen kimsin der pat diye de girer.Sence aniden mi getirir ? Sormaz mı? Burası benim evim nasıl getiriyor öyle peki
Fıkra bu kadar mı?Bak ben sana ne olacağını söyleyeyim babası ve ablasıyla ayrı fotoğrafı olacak annesiyle ayrı yan yana bile gelemeyecekler
Kirayi faturayi odeyen adam neden sizin eviniz oluyormus adam izin verdikce sizin eviniz orasiSence aniden mi getirir ? Sormaz mı? Burası benim evim nasıl getiriyor öyle peki
Arabayla.nasıl getiriyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?