Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu 3 yaşında çocuk annesinden bahsetse ne olur bahsetmese ne olur? Sen ne biçim insansın ya Allah islah etsin.

Kendi çocuğunu da dışarda görüştür sıkıyorsa babasıyla?
Vik vik sürekli anne anne anne hep böyle yaparsa anneyi aramadan nasıl olcak hep anneyi istiyor çocuk bize gelse ne olacakki anne babayı istiyor ama alışması lazım annesinde de iş yok öğretmiyor açıklamıyor

Artık var. Adam senle neden konuşmuyor sanıyorsun? Karşı tarafa yalvarmaya başladi bile. Seni de ne olur ne olmaz diye oyalıyor şimdi değil şimdi değil diye. Kocanla konuşamıyosun bile.
Teknik olarak adam gercek hayatta engellemis diyebilir miyiz ahshd

Simdilik.
Cocuk buyudukce boyle olmayacak.

Cocugun mezuniyetinde anne baba cocuk fotoğraflari olacak.
Bakar bakar aglarsiniz.
Bak ben sana ne olacağını söyleyeyim babası ve ablasıyla ayrı fotoğrafı olacak annesiyle ayrı yan yana bile gelemeyecekler

36 yasinda siz ogrememissiniz 3 yasindaki bebe daha cok var ogrenmesine ama tabi koca sizle kalirsa

Bak ben sana ne olacağını söyleyeyim babası ve ablasıyla ayrı fotoğrafı olacak annesiyle ayrı yan yana bile gelemeyecekler
Adamın üstündeki en uzun yaptırımın şu son 5 ay. Kayıt al, ilerde ağlayarak anacaksın.

Dönüp dolaşıp bana geldi istediğinizi söyleyin eminim herkes o çocuğu alır arasında yatırırdı he siz öyle yaparsınız
7 yıl sürdü dönüp dolaşması. Evli kaldığınız süreden fazla.

Sonuçta başka bir kadından da olsa o da onun çocuğu. Onun parçası bence yanlış yapmışsınız kardeş sonuçta onlar. Çocuk gelsin oynasın kalsın sizde. Nasıl bir sakıncası olabilir ki. Eşinize olmaz vs demeniz olmamış bence empati yapın. Siz evlenmiş olsa idiniz, eşiniz çocuk eve gelmesin dışarda görüşün dese ne hissedersiniz. Benim fikrim bu. İyi günler diliyorum

Ooo konu güzelleşmeye başladı dökül annem dökül göster gerçek yüzünü bizde bunu bekliyorduk

Yapacak Mahiş, napıcan dövcen mı? Şimdi saçma sapan davrandığın için iyice bilenecek sana.

En sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Kesinlikle. Biz de size ve yorumlarınıza bakınca net bir biçimde anlıyoruz. Kadın kadının düşmanı. Ama bilin bakalım buradaki düşman kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…