Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Diğer kadın ne kadar olgun mütevazi naif biriymiş ki eşini eski eşle görüşmesine müsaade etmiş ama ne bilsindi ki herkesi kendisi gibi zannetmiş ki siz de herkesi kendinniz gibi zannediyorsunuz eşinizin çocuk için dahi olsa konuşmasına müsaade etmiyorsunuz neden biliyor musunuz özgüven eksikliğinden

Sen boşanmanın ne olduğunu idrak edememiş bir insansın. Boşanmışsın bitmiş o adamla hiçbir alakan kalmamış ama sen evlendi çocuk yaptı diye bunun bedeli olmalı diyorsun. Saçmalığa bak. Boşanmışsın bitmiş gitmiş diğer kadına araya giren diğer kadın muamelesi yapıyorsun. Sen bu kafanı değiştirmedikçe bir gram ileriye gitmezsin

O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı

ohooooo, 90 sayfa olmuş herkes oturup tek tek sana
nerde hata yaptığını, nasıl toparlanman gerektiği, strejisine kadar anlatmış
ama sen hala, kadının basit bi tuşla engellemesine mutlu ol...

Hep konu açanı merak ederdim ilk kez diğer kadınu merak ettim nasıl biri diye

O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı

Bunun gercek olmadigini ve kocanin mayasini bildigin icin tirnaklarini yiyorsun dimi stresten...

Onunla evliyken akli karisip seni arayan kocan, pekala su an akli karisikken gider oglunun annesini de arar. Mayasi bu cunku.

Gidisati oglanin annesinin tavri belirleyecek. Herkes senin gibi evli adamlarla 'dertlesmeyi' kendine yakistirmayabilir.

İnşallah kadın yüzüne bakmaz da adam mahiye kalır tencere kapak yerler birbirlerini

Evet çarpık zihniyetli,gerçeklerden çok uzak bir dünya kurmuş ama buraya yazıyorum çok fena hayatın tokadını yiyecek.....

Adam seninle sohbet bile etmiyor, yüzüne bakmıyor nereye istesen taşınıyorsun
Geldim gittim yine aynı kafadasın. Bu kadar kişi laf anlatmış sana tık yok hala aynı kötülükte ve fesatlıkta devam ediyorsun. Sana değil yetiştirdiğin çocuğa üzülüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…