- 23 Ocak 2016
- 34.929
- 50.958
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.721
Diğer kadın ne kadar olgun mütevazi naif biriymiş ki eşini eski eşle görüşmesine müsaade etmiş ama ne bilsindi ki herkesi kendisi gibi zannetmiş ki siz de herkesi kendinniz gibi zannediyorsunuz eşinizin çocuk için dahi olsa konuşmasına müsaade etmiyorsunuz neden biliyor musunuz özgüven eksikliğindenBeni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Derin metresti yalniz. Kadin siz adamla ayrıldiktan sonra evlenen kadin.İlk eş benim yalnız canım derin o kadın oluyor adı da benziyor zaten
Durum da benziyor, diğer kadın kimsenin kocasını boşatmadı.Derin metresti yalniz. Kadin siz adamla ayrıldiktan sonra evlenen kadin.
Derin'le zaten deliliginiz benziyor, durum degil.
Sünnet düğününden nefret eder eşim o ne öyle
Oğlunun sünnet düğününe gider annesiyle de bol bol fotoğraf çektirirler. Kocan, kızın, oğlu, eski eş. Mutlu bir aile tablosu.Sünnet düğününden nefret eder eşim o ne öyle
O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadıeşin nefret ediyor olabilir, ama cocugun annesi kendisi yapabilir.
sonucta benim oğlum, benim kararım der
sıkıyorsa düğüne gitmesin.
Sen öyle san.O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
Neden, güneş fırtınası mı oldu sizin orda, teknoloji nanay mı?O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
Kiz arasa ne aramasa ne cocuk bile yapmis.O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
Her yerini görmüş.Kiz arasa ne aramasa ne cocuk bile yapmis.
İstese başka numaradan arar çok zor sanki. Aramasina da gerek yok zaten aynı işyerindeler. İstese yanina gider kocacığının konuşur.O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
Kadın aramaz zaten, kocan arayacak yakında.O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
Bana şahit ol diyecek. Teklifi kesst.Kadın aramaz zaten, kocan arayacak yakında.
O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı
İnşallah kadın yüzüne bakmaz da adam mahiye kalır tencere kapak yerler birbirleriniBunun gercek olmadigini ve kocanin mayasini bildigin icin tirnaklarini yiyorsun dimi stresten...
Onunla evliyken akli karisip seni arayan kocan, pekala su an akli karisikken gider oglunun annesini de arar. Mayasi bu cunku.
Gidisati oglanin annesinin tavri belirleyecek. Herkes senin gibi evli adamlarla 'dertlesmeyi' kendine yakistirmayabilir.
Evet çarpık zihniyetli,gerçeklerden çok uzak bir dünya kurmuş ama buraya yazıyorum çok fena hayatın tokadını yiyecek.....işte öyle düşünmüyor,
eski kocasını eski olduğu zamanlar normal şekilde evlenip cocuk sahibi olmasına rağmen
o benim kocamdı, falanca filanca sebeplerden dolayı boşandık , yine falanca sebeplerden dolayı evlendi, filanca baskıdan cocuk yaptı
bende kocamı ne yapıp edip geri aldım, hakkımdı , modunda..
Adam seninle sohbet bile etmiyor, yüzüne bakmıyor nereye istesen taşınıyorsunHer şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?