- 7 Temmuz 2025
- 260
- -172
- 11
- 36
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.741
Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğuBunun gercek olmadigini ve kocanin mayasini bildigin icin tirnaklarini yiyorsun dimi stresten...
Onunla evliyken akli karisip seni arayan kocan, pekala su an akli karisikken gider oglunun annesini de arar. Mayasi bu cunku.
Gidisati oglanin annesinin tavri belirleyecek. Herkes senin gibi evli adamlarla 'dertlesmeyi' kendine yakistirmayabilir.
Ya böyle biri daha vardı. Adı neydi hatirlayamadım. Kizlar hatırlar belki. Kocası boşanıp yeniden evlenmişti. Yeni eşi influencermiş hatta. O konu sahibi de kafayı yemişti böyle adhshs. Deli gibi kızı takip ediyordu. Onun yıllar geçmiş de kocası bir çocuk yapip geri dönmüş hali şu an karşımızda.Hep konu açanı merak ederdim ilk kez diğer kadınu merak ettim nasıl biri diye
Aynı binada değiller konuşamazİstese başka numaradan arar çok zor sanki. Aramasina da gerek yok zaten aynı işyerindeler. İstese yanina gider kocacığının konuşur.
Boşanmanın ne olduğunu anlamayan insanlar işte.Ya böyle biri daha vardı. Adı neydi hatirlayamadım. Kizlar hatırlar belki. Kocası boşanıp yeniden evlenmişti. Yeni eşi influencermiş hatta. O konu sahibi de kafayı yemişti böyle adhshs. Deli gibi kızı takip ediyordu. Onun yıllar geçmiş de kocası bir çocuk yapip geri dönmüş hali şu an karşımızda.
Tanisip evlenen sevisen çocuk yapan bir araya gelen tekrar bir araya gelemez mi sence abshdjsAynı binada değiller konuşamaz
İstese başka numaradan arar çok zor sanki. Aramasina da gerek yok zaten aynı işyerindeler. İstese yanina gider kocacığının konuşur.
Şahit olur musun bana diyecek.Dertleşse ne diyecek eşim oğlumuzu istemiyor mu? O da gönderecek dimi eşim böyle bisey derse kadın zaten göndermez iyice koparır çocuğu
Eşim de bana hak verip onunla artık konuşmuyor bu konuda hiç sorun yaşamadık biz sen nasıl istersen hakkındır diyor hepTanisip evlenen sevisen çocuk yapan bir araya gelen tekrar bir araya gelemez mi sence abshdjs
Şimdi neden demiyor?Eşim de bana hak verip onunla artık konuşmuyor bu konuda hiç sorun yaşamadık biz sen nasıl istersen hakkındır diyor hep
Bak işte o konuda evlatlarım öndedir diyor kızı için de bunu der hepŞimdi neden demiyor?
Evet orada tanışıp evlenmişler zaten ve hâlâ aynı yerdelermiş. Ne hikmetse inandırmış kendini hiç konuşmadıklarına.hadiiii ben kaçırdım, aynı yerde mi çalışıyormış
He anam he tasinirsiniz tatilden sonra konusun bu konuyu bakalimHer şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Bosanirken de tek aşkım sensin demişti sonra evlenip çocuk yaptı.Eşim de bana hak verip onunla artık konuşmuyor bu konuda hiç sorun yaşamadık biz sen nasıl istersen hakkındır diyor hep
Niye kapatayım bunca zaman içime attım dertleştiğim tek insanlar annem ablam arkadaşlarımla konuşmuyorum bu konularıBu kadar takintili olsaydi coktan konusunu kapattirirdi bizinle eylenirrrrr
O dönem depresyondaydı kimsesi yoktu işten de ayrılmıştı içine kapandı o sıra yeni işe başladı olaylar öyle gelişti ben onu anlıyorum içini biliyorumBosanirken de tek aşkım sensin demişti sonra evlenip çocuk yaptı.
Kimse tavsiye vermiyor ki size lincleniyorsunuz .linclenmek hosunuza mi gidiyorNiye kapatayım bunca zaman içime attım dertleştiğim tek insanlar annem ablam arkadaşlarımla konuşmuyorum bu konuları
Ooo gerçek yüzümüz ortaya çıkmış.Vik vik sürekli anne anne anne hep böyle yaparsa anneyi aramadan nasıl olcak hep anneyi istiyor çocuk bize gelse ne olacakki anne babayı istiyor ama alışması lazım annesinde de iş yok öğretmiyor açıklamıyor
Evet orada tanışıp evlenmişler zaten ve hâlâ aynı yerdelermiş. Ne hikmetse inandırmış kendini hiç konuşmadıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?