- 3 Eylül 2018
- 9.056
- 48.185
- 548
- Konu Sahibi mahinursem
-
Yahu az daha dursan kadın kocama tecavüz etti diyeceksin yuhEşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
O hayat derken?? Bilmem farkında mısınız da. İçki kumar falan değil bahsedilen. Doğmuş büyümüş hayata istenilerek getirilen bir çocuk.Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Yüklü dedigin kıçı kırık 15 bin.Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
Hayır ablam bir kurumda müdür ailem lise mezunu ama bizi okuttular bende üniversite mezunuyumAilenizin düşüncesi sığ düşünce medeniyetten uzak varoşça bir düşünce siz bir uzmana gidin destek alın ailenizi dinlemeyin o hayatı geri bırakacak nedir yazık gerçekten aileniz ilkokul mezunu falan mı
Tövbeler olsun bu daha kötü işte eğitimli insanların varoşça düşünceleriHayır ablam bir kurumda müdür ailem lise mezunu ama bizi okuttular bende üniversite mezunuyum
Aynı aile sizin çocuğunuzu da gönder babasına diye de baskı yapıyormuş.Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Dikkat edin o kadından korkarken başka bir kadın gelip almasın.Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Ailece bencilsiniz.Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Ailem tekrar evlenmesine kızdılar geri döneceğine inanıyorlardı evlilik haberi gelmişti onlara de kızamıyorumAynı aile sizin çocuğunuzu da gönder babasına diye de baskı yapıyormuş.
Ne ikiyüzlülüsünüz aile boyu.
Ay evet ben o kadına da üzüldüm. Linçlenirim diye yazmadım. Evlenip yuva kuruyorsun ilk eş gelip dertleşme ayağına kocanı alıyor bir de çocuğunu istemiyorKonu sahibinin yorumlarına ağzım açık kaldı yahu. Ne vicdansız bir kadın. Diğer kadına güvenmiyorum diyor ama kendini o kadının yerine koymuyor. Düşünsenize kocanız eski karısına geri dönüyor, o kadın açısından da ne kadar kötü bir durum. Asıl o kadının konu sahibine güvenmemesi lazım. Konu sahibi adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor.
Senin gerçeklerle biran önce yüzleşmen lazım bacım. Siz ortak kararla ayrılmamışsınız adam sana katlanamamış ve evi terk edip seni boşamış! Daha sonra seni tamamen yok sayıp kendine yeni bir hayat kurmuş evlenmiş çocuk yapmış! Yeni karısıyla sevişirken seni mi düşünüyordu sanıyorsun? Sen eski kocanın aşkıyla yanarken o yeni karısıyla gezip tozdu, güldü eğlendi sonra muhtemelen kadın bunu boşadı da adamın gidecek yeri kalmadı sana geri döndü ama seni çok sevdiğinden değil gidecek yeri olmadığı için sana döndü! Hatta belki diğer kadını kıskandırmak için sana döndü! Diğer kadına laf mi söyletmiyormuş, o vicdanlıydı sen değilsin diyormuş, hala seni mi sevdiğine inanıyorsun cidden? Madem kocanı çok seviyorsun o zaman kıracaksın dizini sesini de çıkarmayacaksın ki adam seninle kalmaya devam etsin yoksa sen çocuğu istemem demeye devam edersen, hele ki çocuk geldiğinde ona kötü felan davranmaya kalkarsan o adam seni terketmekle kalmaz haberin olsun.Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söyledi
Çocuğu gönderme deselerdi o zaman.Ailem tekrar evlenmesine kızdılar geri döneceğine inanıyorlardı evlilik haberi gelmişti onlara de kızamıyorum
E kızdılarsa madem tekrar evlenmesi kötüyse neden koşa koşa evlendin adamla geri. Şeyi altın mı?Ailem tekrar evlenmesine kızdılar geri döneceğine inanıyorlardı evlilik haberi gelmişti onlara de kızamıyorum
Zamanında boşanmış olduğu biriyle bir insanın tekrar evlenmesindeki motivasyon sadece sevgi mi? Çoğu zaman ayrılan eski sevgililere birbirinize dönmeyin diyoruz kaldı ki evlilik bu bir de. Boşandıktan sonra bir anlık boşlukla başka kadınla evlendim bahanesi hiç geçmedi ya. Bence büyük işlere kalkışmışsınız. Ayrıca diğer kadın sizin çocuğunuzu kabul ettiyse kalması için, şimdi siz de kabul etmek zorundasınız. Çünkü eşinizin öz çocuğu ve çocuklar kardeş. Adam istediği gibi çocuğunu alıp bakabilir. Rahatsız olup istemeyecekseniz en başından evlenmeseydiniz.Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
bunların kafaları belli, diğer kadının huzuru kaçsın diye gönderiyordu muhtemelenAynı aile sizin çocuğunuzu da gönder babasına diye de baskı yapıyormuş.
Ne ikiyüzlülüsünüz aile boyu.
Ödeyecek tabi. Lütuf gibi yüklü nafaka diye kaç kere söylemişsiniz. Ayda 15 bin alt tarafı. Gerekirse ekstra bir ihtiyacı olduğunda da yapacak. Nafakayı verip kenara çekilmeyecek.Evet her ay düzenli ödüyor babası sonuçta elbet verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?