Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
Yahu az daha dursan kadın kocama tecavüz etti diyeceksin yuh

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
O hayat derken?? Bilmem farkında mısınız da. İçki kumar falan değil bahsedilen. Doğmuş büyümüş hayata istenilerek getirilen bir çocuk.

Ailecek tuhaflık var sizde.

İlahi adalet diye bir şey var bak çok dikkat et laflarına falan. Sen o çocuğu istemezken Allah seni evladınla imtihan eder görürsün dünya kaç bucak. Kadınla sorunum yok diyorsun eee çocuk mu sorun? Kaldı ki bu hikayede en masum olan o.
Adamı çocuklar konusunda takdir ettim sadece. İnşallah sana senin istediğini vermez

Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
Yüklü dedigin kıçı kırık 15 bin.
haha
Bir git ya.
Bu arada o kadınla geceleri pozisyon değiştirmeli sevişip çocuk bile yapmış.
Düşün ne kadar psikolojisi bozukmuş ki çatır çatır sevişmiş hshs

Hayır ablam bir kurumda müdür ailem lise mezunu ama bizi okuttular bende üniversite mezunuyum

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Aynı aile sizin çocuğunuzu da gönder babasına diye de baskı yapıyormuş.
Ne ikiyüzlülüsünüz aile boyu.

Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Dikkat edin o kadından korkarken başka bir kadın gelip almasın.
Bu arada kişi kendinden bilir siz adamın aklını çelmişsiniz belli ki aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorsunuz

Konu sahibinin yorumlarına ağzım açık kaldı yahu. Ne vicdansız bir kadın. Diğer kadına güvenmiyorum diyor ama kendini o kadının yerine koymuyor. Düşünsenize kocanız eski karısına geri dönüyor, o kadın açısından da ne kadar kötü bir durum. Asıl o kadının konu sahibine güvenmemesi lazım. Konu sahibi adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor.

Ay evet ben o kadına da üzüldüm. Linçlenirim diye yazmadım. Evlenip yuva kuruyorsun ilk eş gelip dertleşme ayağına kocanı alıyor bir de çocuğunu istemiyor

Senin gerçeklerle biran önce yüzleşmen lazım bacım. Siz ortak kararla ayrılmamışsınız adam sana katlanamamış ve evi terk edip seni boşamış! Daha sonra seni tamamen yok sayıp kendine yeni bir hayat kurmuş evlenmiş çocuk yapmış! Yeni karısıyla sevişirken seni mi düşünüyordu sanıyorsun? Sen eski kocanın aşkıyla yanarken o yeni karısıyla gezip tozdu, güldü eğlendi sonra muhtemelen kadın bunu boşadı da adamın gidecek yeri kalmadı sana geri döndü ama seni çok sevdiğinden değil gidecek yeri olmadığı için sana döndü! Hatta belki diğer kadını kıskandırmak için sana döndü! Diğer kadına laf mi söyletmiyormuş, o vicdanlıydı sen değilsin diyormuş, hala seni mi sevdiğine inanıyorsun cidden? Madem kocanı çok seviyorsun o zaman kıracaksın dizini sesini de çıkarmayacaksın ki adam seninle kalmaya devam etsin yoksa sen çocuğu istemem demeye devam edersen, hele ki çocuk geldiğinde ona kötü felan davranmaya kalkarsan o adam seni terketmekle kalmaz haberin olsun.

Kudurdunuz de mi onunla evlenince? Kıskançlıktan catladınız.
Geri dönüşünü ise zafer olarak gördünüz.
Sizin cocugunuz çocuk da öteki patlıcan tursusu mu?
Çok vebal alıyorsunuz.
Bunun ceremesini cekecek kişi kocanız.çocuklar değil.
Siz de evli ve çocuklu oldugunu biliyırdunuz.bal gibi de dizinizi kırıp kabul edeceksiniz.
Konulmuşmuşmuşlar da
Dertlesmişmişmişler de.
Senden yüz bulmasa bosanmazdı.
Sen birsey etmedin kesin ama melül melül bakmaktan da vaz geçmedin.
Adamın yuvasını sen yıkmışsın.
Şimdi de cocugundan ayırıyorsun.

Ailem tekrar evlenmesine kızdılar geri döneceğine inanıyorlardı evlilik haberi gelmişti onlara de kızamıyorum
Çocuğu gönderme deselerdi o zaman.
Madem kızgınlardı olmaz olsun öyle baba deselerdi.
İşlerine gelince kızgın işlerine gelince değil.
Ailece kötüsünüz.

Zamanında boşanmış olduğu biriyle bir insanın tekrar evlenmesindeki motivasyon sadece sevgi mi? Çoğu zaman ayrılan eski sevgililere birbirinize dönmeyin diyoruz kaldı ki evlilik bu bir de. Boşandıktan sonra bir anlık boşlukla başka kadınla evlendim bahanesi hiç geçmedi ya. Bence büyük işlere kalkışmışsınız. Ayrıca diğer kadın sizin çocuğunuzu kabul ettiyse kalması için, şimdi siz de kabul etmek zorundasınız. Çünkü eşinizin öz çocuğu ve çocuklar kardeş. Adam istediği gibi çocuğunu alıp bakabilir. Rahatsız olup istemeyecekseniz en başından evlenmeseydiniz.

Evet her ay düzenli ödüyor babası sonuçta elbet verecek
Ödeyecek tabi. Lütuf gibi yüklü nafaka diye kaç kere söylemişsiniz. Ayda 15 bin alt tarafı. Gerekirse ekstra bir ihtiyacı olduğunda da yapacak. Nafakayı verip kenara çekilmeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…