- 10 Nisan 2014
- 43.367
- 115.598
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
-
Yeni bir kadınla evlenirse ilerde, bu sefer de eski 2 eşini şahit yazdıracak besbelli.Esin de amma yüzsüzmüş yuh
Tam sopalıksın.Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın çocukları götürsün restorana oyun alanına yemek yedirsin diğer çocuğu bıraksınlar tüm gün beraber olurlar hem
Gerçekten baygınlık geçireceğim ya, hala o kadın da o kadın.Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söylediŞeytan sana girmiş de haberin yok. Asıl güvenilmemesi gereken senmişsin ikimci defa sen evlendiğine göre
Nuri Alço gibi adamın gazozuna ilaç atmıştır o kadınYok yahu kadin adami etki altina alip nikah memuruna evet dedirtmis
Cocuk da adamin eski karisini dusunup fazla alkol aldigi bir gunde olmus
Yoksa adam boyle seyler yapmazdi
Eyy Yaradan Allah'ım çocuk annesinden bahsetse ne olacak çocuk bahsedecek tabi olan çocuklara olmuş keşke evlilik terapisine gitseydiniz hatta şimdi gidin zararın neresinden dönülürse kârdır.Ben bir kez görüştüm çocukla o da küçük bir çocuk ne dediğini bilmiyor annem de gelsin dedi eşim orada güzelce anlattı annenle siz gidersiniz şimdi biz beraber gidelim diye orada biraz mızıklandı çocuk evimde annesinden sürekli bahseder diye korkuyorumküçük bir çocuk o da kreşe gidiyor
Ya kıyamam esinize. Kadin ickisine ilac atip zorla cocuk peydahlamis ahshdEşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
Gidelim desem kabul etmez sen git sorun sende derEyy Yaradan Allah'ım çocuk annesinden bahsetse ne olacak çocuk bahsedecek tabi olan çocuklara olmuş keşke evlilik terapisine gitseydiniz hatta şimdi gidin zararın neresinden dönülürse kârdır.
Siz de gitseniz olur en azından size bir çözüm yolu bulur uzman fikri almak her zaman iyidir böyle çıkılmaz durumlarda buradan çözüm bulamazsınız.Gidelim desem kabul etmez sen git sorun sende der
Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlıEyy Yaradan Allah'ım çocuk annesinden bahsetse ne olacak çocuk bahsedecek tabi olan çocuklara olmuş keşke evlilik terapisine gitseydiniz hatta şimdi gidin zararın neresinden dönülürse kârdır.
Yüklü nafaka dediğiniz de 15 bin mi?Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
E oraya gidince sizi geride bırakmamış götürmüş çocuğu. Ailecek bencilsiniz o zamanBenim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Diğer kadının da çocuk için görüşüp, konuşama hakkı var. Ayrıca sizden yana emin olmasa daha boşanmadan arayıp dertleşme cesaretini bulamazdı.Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söyledi
Eşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
Ailenizin düşüncesi sığ düşünce medeniyetten uzak varoşça bir düşünce siz bir uzmana gidin destek alın ailenizi dinlemeyin o hayatı geri bırakacak nedir yazık gerçekten aileniz ilkokul mezunu falan mıBenim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Evet her ay düzenli ödüyor babası sonuçta elbet verecekYüklü nafaka dediğiniz de 15 bin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?