Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Gerçekten baygınlık geçireceğim ya, hala o kadın da o kadın.
Hanımefendi eşiniz bu kadar zayıf karakterli biriyse neden yeniden evlendiniz? El kadar çocuk annesinden bahsedince kocanızın gönlü kayacaksa adamla neden yeniden evlendiniz? Aşk, maşk demeyin kan beynime sıçrıyor.
Siz kendi çocuğunuzu babasıyla görüştürürken adamın aklını çelsin diye mi görüştürüyordunuz?

Şeytan sana girmiş de haberin yok. Asıl güvenilmemesi gereken senmişsin ikimci defa sen evlendiğine göre
Ben hiç saklamadım eşimi hep seviyordum ama Allah şahit hiç arayıp gel demedim geri durdum çocuk için görüştük konuştuk sadece son dönemleri evliliğinde sorun olduğunda dertleşmek istedi o gün konuştuk dertleştik hata yaptığını söyledi

Eyy Yaradan Allah'ım çocuk annesinden bahsetse ne olacak çocuk bahsedecek tabi olan çocuklara olmuş keşke evlilik terapisine gitseydiniz hatta şimdi gidin zararın neresinden dönülürse kârdır.

Eşim o kadınla çok hızlı evlendi kadın çocuk isteyen biriymiş anne olmak istiyormuş hep problemleri varmış o yüzden çocuk yapmışlar kadın bizden büyüktü 2 yaş eşimle biz yaşıtız
Ya kıyamam esinize. Kadin ickisine ilac atip zorla cocuk peydahlamis ahshd

Kadinin anne olmak istedigini bilerek evlendiyse kendisi de baba olmaya okeymis demek ki. Ne diyecek size, sevdim evlendim oh mis gibi de cocuk yaptim diye mi anlatacak.

Adam bile isteye evlenip kendi rizasiyla cocuk yapmis. Sanki kadin kocanizdan gizli sperm calmis gibi muamele yapiyorsunuz.

Inanilmaz kotu kalplisiniz ya. Su forumda ne kadinlar gordum bunca senede ama gercekten icinin kotulugu, fesatligi konusunda ciddi iddianiz var.

Adam yeni eşiyle yapamadığını söylemiş size geri dönmek istemiş ve dönmüş istese diğer kadının yanında olur değil mi size düşen çocuğun evinize gelip kardeşiyle kaynaşması eşinizin de çocuk ile ilgili eski eşle görüşmesi doğal olan siz de kendinize güvenin gidecek olan zaten gider çocuk bahanedir.

Zor bir durum ama biliyordunuz yeniden evlenirken. Siz çocuğunuzu oraya gönderirken onlarla kalirken sorun yoktu sizin açınizdan.
O cocukta kardeşiyle ve babasiyla olmayı hak ediyor. Cocuk sonradan çıkmamış evlenmeyi tercih etmişsiniz. O çocuğa yazık değil mi?

Eyy Yaradan Allah'ım çocuk annesinden bahsetse ne olacak çocuk bahsedecek tabi olan çocuklara olmuş keşke evlilik terapisine gitseydiniz hatta şimdi gidin zararın neresinden dönülürse kârdır.
Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
E oraya gidince sizi geride bırakmamış götürmüş çocuğu. Ailecek bencilsiniz o zaman

Diğer kadının da çocuk için görüşüp, konuşama hakkı var. Ayrıca sizden yana emin olmasa daha boşanmadan arayıp dertleşme cesaretini bulamazdı.
Kendiniz kocanızı kollarınızı açık beklediğiniz için şimdi kadının da aynı olacağını düşünüyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi.

Birde çok kavga etmeyin, kocanızın dertleşesi tutar eski eşiyle mazallah

Ailenizin düşüncesi sığ düşünce medeniyetten uzak varoşça bir düşünce siz bir uzmana gidin destek alın ailenizi dinlemeyin o hayatı geri bırakacak nedir yazık gerçekten aileniz ilkokul mezunu falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…