Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi o kadınla aldatıp çocuk peydahlamamış. Boşanmış ayrılmışsınız başkasıyla evlenip çocuğu olmuş. Bunu bile bile aynı adamla yine evlenmişsiniz. Bir çocuğu babasından yada bir babayı çocuğundan nasıl mahrum etmeyi düşünürsünüz. Siz evlenip başkasından çocuk yapmış olsaydınız, çocuğunuzu eşiniz istemiyor diye bırakırmıydınız. Allah akıl fikr ve vicdan versin size. Ufacık çocuğun hiç bir günahı yok.
Madem yediremiyodunuz evlenmeseydiniz yine aynı adamla. Ülkede adam mı kalmadı. Hırs için evlendiğinize yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım

Kadınlar da hazır ve nazır zaten.. Ben şu an başkasıyla evlenip bir çocuk yapsam ve eski eşin kapısına gitsem beni eşikten içeri almaz ama bizim kadınlarımız hep koca ve evlilik meraklısı oldukları için erkekler hiç boşta kalmıyorlar, sonra da hınçlarını el kadar çocuktan çıkarıyorlar.

Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum

Kadın adam bekarken tanışmış . Silah dayayıp da evlenmediğine göre adam da istemiş . Çocuk bile yapmışlar. Kanunen adamın çocuğu var yahu. Silsin hepsini diyor konu sahibi. Cidden trajikomik

Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
Neden sizle evlendi tekrar anladınız mı?
İki ayrı eve nafaka ödeyip üçüncü ev açamayacağı için dönmüş size.
Seviyorum falan diye gözünüzü buna kapatmayın.
Sorun çocuk değil. Kendine tek düzen kuramadığı için böyle evlenip evlenip çocuk yapan kocanız.

Valla okudum da ben 27 yaşındayım bu ne kadar çocukça bi düşünce ? Yani siz kendi çocuğunuzu gönderiyordunuz o eve de şimdi ne oldu o çocuk gelemiyor. O çocuğun ne günahı var ? Yazık günah sizin şehvetiniz ve istekleriniz yüzünden iki kardeş bağ kuramasın mı veya bi çocuk babasından mahrum mu kalsın ? 2 haftada bir dışarda görüşecekmiş oldu canım peeh.

Yahu her şeyi kabul etmişsiniz zaten, el kadar sabiye mi gücünüz yetiyor, onun babasıyla kardeşiyle ev ortamında görüşmeye hakkı yok mu..Kocanızın eski eşi daha anlayışlı bir kadınmış, eşiniz ondan neden boşandı ?Kocanızla evlenirken bunları hiç düşünmediniz mi de koşa koşa tekrar evlendiniz ? Her şeyi geçtim eşinize tekrar nasıl güvenebiliyorsunuz ? İlginç hayatlar, ilginç kararlar, olan yine çocuklara oluyor maalesef..

Yazık gerçekten eski eşle niye konuşmayacak ne kadar medeniyetten uzaksınız çünkü eşinize güvenmiyorsunuz dimi diğer kadınla evliyken sizle konuştu diye aynısını size de yapacak diye korkuyorsunuz hatalarda yüzüyorsunuz madem evlenmeseydiniz kısıtlamak nedir elbette eski eşle çocuk için görüşecek kıskançlığın bini bir para

Git tedavi ol. Bir çocuğun psikolojisini bozup, travması olmaya hakkın yok. Gerçekten kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama bu konudan çok kişi banlanır.

Kadın adam bekarken tanışmış . Silah dayayıp da evlenmediğine göre adam da istemiş . Çocuk bile yapmışlar. Kanunen adamın çocuğu var yahu. Silsin hepsini diyor konu sahibi. Cidden trajikomik
Yok yahu kadin adami etki altina alip nikah memuruna evet dedirtmis
Cocuk da adamin eski karisini dusunup fazla alkol aldigi bir gunde olmus
Yoksa adam boyle seyler yapmazdi

Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Şeytan sana girmiş de haberin yok. Asıl güvenilmemesi gereken senmişsin ikimci defa sen evlendiğine göre

Ban yemek istemiyorum çok ağır şeyler çıkacak ağzımdan. Allah o küçük çocuğu size muhtaç etmesin diyerek konudan uzaklaşıyorum.

Belli belli geçmemiş boşanır boşanmaz evlenmişsiniz. Şimdi öbür karısıyla da yine aynısı olur diye korkunuz.

Şaka gibisin yaa gerçekten akli melekelerinin yerinde olduğunu düşünmüyorum yaa bu nasıl bi zihniyet akıl tutulması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…