- 10 Nisan 2014
- 43.351
- 115.575
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
-
Diğer çocuğu leylekler mi getirdi?O çocukla hiç mi görüşmemesi lazım sizce dışarıda bile bilmiyorum ona alıştırmıştım kendimi
Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyımApart tutacak haftasonları eşiniz; Olumsuz düşünce hal hareket, eleştiri, yargılama vb. her milime ses tonuna bile yansır bu o çocuğun ezilme psikolojisinde büyümesine ve mutlak suretle ilerde başarısız olmasına sebebiyet verir.
Kadınlar da hazır ve nazır zaten.. Ben şu an başkasıyla evlenip bir çocuk yapsam ve eski eşin kapısına gitsem beni eşikten içeri almaz ama bizim kadınlarımız hep koca ve evlilik meraklısı oldukları için erkekler hiç boşta kalmıyorlar, sonra da hınçlarını el kadar çocuktan çıkarıyorlar.O zaman evlenmeyecektiniz. O çocuk da babasıyla yatılı görüşme kardeşiyle bağ kurma hakkına sahip.
Kolay sindirilecek şey değil bu. Keşke tekrar aynı hataya düşmeseymişsiniz.
Adam değişik bir adam.
Kendi düzenini koruyamıyor belli ki hemen bir kadın arıyor. Bir dalı tutmadan bırakmayan biri gibi.
Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorumCehalet dolu bir hareket. İnsanlar ayrılsa bile çocuklar için gerektiğinde görüşmeli. Acil bir durum olur, hastalık olur vs. Ne demek engellemek. Dehşete düşürüyor her yazdığınız. Siz neden ayrı olduğunuz dönem eski eşinizle görüştünüz? O kadın engel olsaydı, sizin yaptıklarınızı yapsaydı ne kadar kötü kalpli, zalim, babayla çocuğun arasına giriyor diye anlatırdınız.
Kadın adam bekarken tanışmış . Silah dayayıp da evlenmediğine göre adam da istemiş . Çocuk bile yapmışlar. Kanunen adamın çocuğu var yahu. Silsin hepsini diyor konu sahibi. Cidden trajikomikNeden sadece kadini elestirir tarzda konusuyorsunuz?
Etkiledi vs?
Sizin ex esinizde kukuman kusu gibi durmamis karsilik etkilesim olmus evlenmisler cocuk bile olmus
Es gecmek istiyorsunuz sanirim kendi icinizde ama hesapsiz kitapsiz gidip evlenmissiniz adamla simdi de sorunlari diziyorsunuuz
Neden sizle evlendi tekrar anladınız mı?Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
Yahu her şeyi kabul etmişsiniz zaten, el kadar sabiye mi gücünüz yetiyor, onun babasıyla kardeşiyle ev ortamında görüşmeye hakkı yok mu..Kocanızın eski eşi daha anlayışlı bir kadınmış, eşiniz ondan neden boşandı ?Kocanızla evlenirken bunları hiç düşünmediniz mi de koşa koşa tekrar evlendiniz ? Her şeyi geçtim eşinize tekrar nasıl güvenebiliyorsunuz ? İlginç hayatlar, ilginç kararlar, olan yine çocuklara oluyor maalesef..Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
Sen böyle devam edersen adam seni ikinci defa boşayacak emin olabilirsin.Yüklü nafaka ödüyor eşim ev tutamaz o yüzden malesef bende dışarıda görüşme taraftarıyım
Yazık gerçekten eski eşle niye konuşmayacak ne kadar medeniyetten uzaksınız çünkü eşinize güvenmiyorsunuz dimi diğer kadınla evliyken sizle konuştu diye aynısını size de yapacak diye korkuyorsunuz hatalarda yüzüyorsunuz madem evlenmeseydiniz kısıtlamak nedir elbette eski eşle çocuk için görüşecek kıskançlığın bini bir paraKesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Git tedavi ol. Bir çocuğun psikolojisini bozup, travması olmaya hakkın yok. Gerçekten kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama bu konudan çok kişi banlanır.Eşime annesinden bahsedecek sürekli diyorum daha küçük o bizim çocuğumuzda seni anlatıyordu susturmuyorduk gülüyorduk gerekirse konuyu değiştiriyorduk biz sen tepki bile verdin hak yiyorsun dedi bana ama ben bir türlü ikna olamıyorum
Yok yahu kadin adami etki altina alip nikah memuruna evet dedirtmisKadın adam bekarken tanışmış . Silah dayayıp da evlenmediğine göre adam da istemiş . Çocuk bile yapmışlar. Kanunen adamın çocuğu var yahu. Silsin hepsini diyor konu sahibi. Cidden trajikomik
Şeytan sana girmiş de haberin yok. Asıl güvenilmemesi gereken senmişsin ikimci defa sen evlendiğine göreEvet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Ban yemek istemiyorum çok ağır şeyler çıkacak ağzımdan. Allah o küçük çocuğu size muhtaç etmesin diyerek konudan uzaklaşıyorum.Evet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
Şaka gibisin yaa gerçekten akli melekelerinin yerinde olduğunu düşünmüyorum yaa bu nasıl bi zihniyet akıl tutulmasıEvet çocuk için biz konuşuyorduk ama eşimle aramızda hiçbir şey geçmedi o kadına güvenemiyorum tamam eşime de diyeyim o zaman şeytan girer bisey olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?