Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.

Gercekten anlamiyor musun isine mi gelmiyor diyecegim artik.

Evet cocugu bagrimiza basmamak icin BOSANDIGIMIZ ADAMLA TEKRAR EVLENMEYIZ.

Bak bagirarak yazdim belki bir isik yanar kafanin icinde. Herkes sana evet zor durum o yuzden bastan evlenmeyecektin, evlendiysen cekeceksin ortada cocuk varken onu istememe hakkin yok diyor.

Anlamasi bu kadar zor mu?

İşte şimdi beni anladınız bana baştan çocuğum her hafta bizimle olcak demedi bu konuların üstünü kapattı hep açık olmadı bana ben de güvendim
Adamin demesine na bakiyorsunuz siz oteki kadinla evlenirkende boyle sozler verdi belki ne biliyorsunuz azicik kafanizin icindekini calistirmis olsaydiniz dusunurdunuz bu cocukta adamin boyle diyor ama nasil kizimdan vazgecmedi ise bundanda gecmez diye ama siz zannettiniz ki en ozel sizsiniz ama o kadar ozelsiniz ki adam sizinle konusup sizi eskitmiyor bile

Bir kişi bana ne yapmam gerektiğini söylesin tamam kabul edicem o kadını istemiyorum ama çocuğu kabul edicem eve gider dediniz korkuyorum tamam benim gözüm önünde görüşsün çocukla o zaman
BİR KİŞİ mi?
89 sayfa boyunca onlarca kişi ne yapmanız gerektiğini söyledi size.
Akıl tutulmasının bu kadarına pes gerçekten.

Bir kişi bana ne yapmam gerektiğini söylesin tamam kabul edicem o kadını istemiyorum ama çocuğu kabul edicem eve gider dediniz korkuyorum tamam benim gözüm önünde görüşsün çocukla o zaman
Senin gözünün önünde görüşmesin, inşallah o kadının evinde görüşürler sen çocuğu aç bırakırsın. Sana güven olmaz.

BİR KİŞİ mi?
89 sayfa boyunca onlarca kişi ne yapmanız gerektiğini söyledi size.
Akıl tutulmasının bu kadarına pes gerçekten.

Hep dusunurdum karisini aldatmis adamlarla evlenen kadinlar nasil huzurla evliliklerine devam ediyorlar diye.

Etmiyorlarmis. Icleri iclerini yiyormus, ellerindekinin mayasini biliyorlar cunku. Beter olsunlar gerci gram uzulmem, sadece canli olarak ornek gormek hosuma gitti.

Bak yapman gereken çok basit eşini diğer eşle ilgili kısıtlamaman eşin de haftasonu getirsin sana düşen diğer eş gibi güzel bir şekilde ağırlamak bak bir adam gidecekse sen istediğin kadar kısıtla gider arayacaksa her şekilde arar

Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Sdkfkflflflfşf şaka mısın kadın sen. Sanki adam seninle evliyken çocuk peydahlamış. Laflara bak takıntı abidesi. Eşini bağrına basmışsın şimdi çocuğu istemem diye tepiniyorsun. Kocan nikahlı karısıyla sevişmiş de olmuş o çocuk. Ve bunu yaparken sen dış kapının dış mandalıydın. İdrak yolların mı kapalı

O kadın arayamaz benim kocamı artık öyle bir dünya kalmadı 😂
Nereden biliyorsunuz nasil emin olabiliyorsunuz belki ortada konusulan komsuda yok adam size oyle diyor iyice cirkeflesmeyin diye bir insan sadece kendinden emin olabilir ayni adam sizi ailesine ezdirmis ama o kadını ezdirmemis sizde simdi yeni evlisiniz kv kp coker basiniza yeniden ahahaha

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Zaten olmadığı için boşanmışsın kalkıp yine ayni adamla evlenmişsin aynı hatayi tekrarlamışsın sence bir kere olmadıysa yürümediyse ayni kişiyle ikinci kez yürürmü? tabi ki yürümez eninde sonunda yine birşeyler olur.Birde adam evlenmiş üstelik çocukta yapmış buna rağmen yine kabul etmişsin bunların olucagini önceden tahmin etmeliydin çünki diğeri de onun çocuğu ne kadar istemesende bu bir gerçek tabi ki görüşmek eve getirmek isteyecektir.

Eve değil sadece, işyerleri yakın. Senden habersiz her şey dönebilir, 2.telefon yapar belki adam koyar iş yerine ne bileceksin? Eşimin arkadaşı eşime vermek istemiş 2.telefonu ortalığı yıktım, ama ondan başka kanka g.tü kollayan dünya adam var, erkekler bu konuda ölür sır vermez. Bu konuda inadının gitmesi senin açından iyi oldu. Adamın aklına karpuz kabuğu düştü düşecekti.

Bak yapman gereken çok basit eşini diğer eşle ilgili kısıtlamaman eşin de haftasonu getirsin sana düşen diğer eş gibi güzel bir şekilde ağırlamak bak bir adam gidecekse sen istediğin kadar kısıtla gider arayacaksa her şekilde arar
Peki şimdi aramızı düzeltmek için ne yapayım sence

İki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum

Esin evli oldugu halde seninle dertlesirken onun o zamanki karisi cok mu mutluydu? Evlendikten 3 ay sonra evlendigini duyunca aldatildigini ogrendigi icin cok mu mutlu oldu?

Umarim hayatin boyunca bunun bedelini odersin. Ki oduyorsun gibi de gozukuyor buradan. Cocugun uzerinden kotu enerjini cek yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X