Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1752143259408.webp

Bu hikaye bana tanıdığım bir kadını hatırlattı, o hikayede kadın 2. eşti, eşinin ilk evliliğinden olan çocuğuyla kendisini kıyaslayıp sinir krizleri geçiriyordu, çocuğu, çocuğa yapılan masrafı, babasının evladına gösterdiği sevgiyi ilgiyi kıskanıyordu, kıskançlıktan ağladığını biliyorum, eşi çocuğu seviyormuş onunla ilgileniyormuş, eşi olarak bir tek onu sevmeliymiş diye ağlayıp kriz geçirdi yanımda.

İlk eş olan kadını da tanıyorum çok hanımefendi aklı başında mantıklı bir iş insanıydı, 2. eşi asla muhatap almamasına rağmen, 2. eş ne yapıp edip kadına her yerden ulaşıp çocuğu kullanmakla suçluyor bir sürü de iftira atıyordu, içeriklere fikir verir aynı yöntemler kullanılır diye girmeyeceğim.

Neyse, ilk eş asla çizgisini bozmadı, asla muhatap olmadı umursamadı hayatını yaşamaya çocuğunu büyütmeye devam etti, eski eşinin ailesi de ilk gelinlerine saygı duyuyor hepsi kadınla görüşüyor öyle bir gönüllerini kazanmış hepsinin, gün geldi devran döndü ilk eşten olan çocuk büyüdü, 2. eşin de çocuğu oldu.

Hala ama hala aynı kıskançlıklar sürüyor lakin eşi o kadar bıkmış ki arada nikah var ama kağıt üzerinde kalmış, artık adamın umurunda değil karısı, ne hali varsa görsün deyip kendine başka bir hayat kurmuş adam, sadece çocuklarıyla ve kendi ailesiyle ilgileniyor, karısı evdeymiş değilmiş gitmiş ama gelmemiş hiç umurunda değil.

Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini

Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
E dertleşmişler işte neyini anlamadın? Mahi evladımı eve sokmuyor, ev çok huzursuz, evlenmekte acele ettim, pişmanım demiştir adam

23 dk eski karısıyla mı konuşmuş? Ay ben şok. Kesin aralarında bişeyler kıvılcımlanıyo gene ben diyim 😑

Sen kocan evliyken ne konuşuyorsan onlarda onu konuşuyordur mahicim :)

Şimdi sen düşün 😆

Hayır kadın acındırmamıştır kocan çok pişmanım mutsuzum bu kadınla evde huzur yok sana yaptıklarımı çekiyorum diye ağlamıştır. Olaya yine yanliş yerden bakıyorsun.

Sen çok iyi biliyon kendin yaptığın için, kaç dk konuşulur nasıl acındırılır falan, tecrüben uzaydan görünüyo.

Mahinur hanım size sayfalarca yazılan tavsiye niteliğindeki mesajları dikkate almak yerine asla mantıklı davranmayıp gaza geliyorsunuz, insanın kendisine yaptığı kötülüğü 7 düvel bir araya gelse yapamaz, bu hızla devam edin.

Mahinur hanım size sayfalarca yazılan tavsiye niteliğindeki mesajları dikkate almak yerine asla mantıklı davranmayıp gaza geliyorsunuz, insanın kendisine yaptığı kötülüğü 7 düvel bir araya gelse yapamaz, bu hızla devam edin.
Çekirdek alayım ben iki dk.

Hayır kadın acındırmamıştır kocan çok pişmanım mutsuzum bu kadınla evde huzur yok sana yaptıklarımı çekiyorum diye ağlamıştır. Olaya yine yanliş yerden bakıyorsun.
Adam beni geri al diye ağlıyodur çünkü ben olsam ağlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X