- 20 Kasım 2018
- 13.656
- 51.084
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadını nasıl mahvedeceksiniz merak ettim. Kocasını elinden mi alacaksınız?
Çok ağır konuşur.Kadını nasıl mahvedeceksiniz merak ettim. Kocasını elinden mi alacaksınız?
Harikaaa akdkdjdkdk
Dur sen de şimdi zaten ortalık karışıkBas kız işyerini. Olay çıkar. Hadsizler. Senden gizli görüşmek neymiş görsünler.
Elini beline atmayı unutma.
Neden ki Mahiyi kocası bırakır da diğer kadınla dertleşmeye mi giderDur sen de şimdi zaten ortalık karışık![]()
E dertleşmişler işte neyini anlamadın? Mahi evladımı eve sokmuyor, ev çok huzursuz, evlenmekte acele ettim, pişmanım demiştir adamSize açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
23 dk eski karısıyla mı konuşmuş? Ay ben şok. Kesin aralarında bişeyler kıvılcımlanıyo gene ben diyimSize açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Sen kocan evliyken ne konuşuyorsan onlarda onu konuşuyordur mahicim :)Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Hayır kadın acındırmamıştır kocan çok pişmanım mutsuzum bu kadınla evde huzur yok sana yaptıklarımı çekiyorum diye ağlamıştır. Olaya yine yanliş yerden bakıyorsun.Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Sen çok iyi biliyon kendin yaptığın için, kaç dk konuşulur nasıl acındırılır falan, tecrüben uzaydan görünüyo.Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Mahinur hanım size sayfalarca yazılan tavsiye niteliğindeki mesajları dikkate almak yerine asla mantıklı davranmayıp gaza geliyorsunuz, insanın kendisine yaptığı kötülüğü 7 düvel bir araya gelse yapamaz, bu hızla devam edin.Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Mahi bunun olması için her şeyi yapıyor zaten :)Neden ki Mahiyi kocası bırakır da diğer kadınla dertleşmeye mi gider![]()
Çekirdek alayım ben iki dk.Mahinur hanım size sayfalarca yazılan tavsiye niteliğindeki mesajları dikkate almak yerine asla mantıklı davranmayıp gaza geliyorsunuz, insanın kendisine yaptığı kötülüğü 7 düvel bir araya gelse yapamaz, bu hızla devam edin.
Adam beni geri al diye ağlıyodur çünkü ben olsam ağlarımHayır kadın acındırmamıştır kocan çok pişmanım mutsuzum bu kadınla evde huzur yok sana yaptıklarımı çekiyorum diye ağlamıştır. Olaya yine yanliş yerden bakıyorsun.
Azimli kadın hem başka kadının yuvasını hem de kendi yuvasını yıkmakta üstüne yokMahi bunun olması için her şeyi yapıyor zaten :)