- 10 Nisan 2014
- 43.369
- 115.605
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.661
Tmm sorun yok.Tamam, önceki mesajını görmeden yazmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm sorun yok.Tamam, önceki mesajını görmeden yazmıştım.
Ay kızmış demedim bişey kfjfjKocasının telefonunda kadınla (yani SENİNLE) 23 dklık arama kaydı görünce fıttırmış.
Kadına "bir daha kocama yazarsan seni mahvederim" demiş engellemiş.
Polis olayı önceki mevzu. Kocası, kadın ve mahi telefonda konuşurken mahi kadına saydırmış, "çocuk için 6 ayda tanımadığın adamla evlendin" diye. Kadın da bir daha rahatsız edersen polise vereceğim demiş. Kesin başka şeyler de söyledi mahi ama söylemiyor burada.
Çıkmamış kızıyorHeyt be öbür kadın mı çıktı jfjfjfj
Kız sil çabık sil nfjfjÇıkmamış kızıyor![]()
Sexting olabilir sextingler ortalama 23 dk süruyorSize açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
31 değil neyse kiSexting olabilir sextingler ortalama 23 dk düruyornerden biliyorum diye sorma
![]()
İçiniz fesat anam belli ki İran İsrail nereye evrilir? Rusya neden müdahale etmedi bunları konuştularSexting olabilir sextingler ortalama 23 dk düruyornerden biliyorum diye sorma
![]()
Heyt be ceycey yahu. Kaç yıllık üye. Mahii gibi birine selam vermemAy kızmış demedim bişey kfjfj
mahi kızgınlıktan 10 yaş birden almış fgdgdhgdfghYapay zekaya konudan bahsedip foto çizmesini istedim. Bilin bakalım hangisi Mahi?
----
İpucu: arkada dolabın üstüne bakın
Eki Görüntüle 3616066
Deme öyle deme. Ben bu olayın sonunu merak ederim.Hesap bilgilerini düzenliyor, iptal geliyor galiba.
Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Senin kocanla da 23 dakika konuşup manipüle etseler sende yazamazsın, belki iş yerini basmaya gitti kim bilirMahi neden yazmıyorsun artık bize, küstünmü?
Gitsin bassın valla haklı kadın. 23 dk nedir? Ben kocamla o kadar konuşmuyorum telefondaSenin kocanla da 23 dakika konuşup manipüle etseler sende yazamazsın, belki iş yerini basmaya gitti kim bilir![]()