Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocasının telefonunda kadınla (yani SENİNLE) 23 dklık arama kaydı görünce fıttırmış.
Kadına "bir daha kocama yazarsan seni mahvederim" demiş engellemiş.

Polis olayı önceki mevzu. Kocası, kadın ve mahi telefonda konuşurken mahi kadına saydırmış, "çocuk için 6 ayda tanımadığın adamla evlendin" diye. Kadın da bir daha rahatsız edersen polise vereceğim demiş. Kesin başka şeyler de söyledi mahi ama söylemiyor burada.
Ay kızmış demedim bişey kfjfj

Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Sexting olabilir sextingler ortalama 23 dk süruyor :27: nerden biliyorum diye sorma 🫣

Yapay zekaya konudan bahsedip foto çizmesini istedim. Bilin bakalım hangisi Mahi?
----
İpucu: arkada dolabın üstüne bakın :p
file_00000000b8ec622fa6f27a6338e1e679.webp

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana

Kadın niye kendisinden ayrılır ayrılmaz eski karısıyla tekrar evlenip kendisini ortak çocukları olmasına rağmen aylarca engelleyen adamı tekrar istesin mahi?

Çocuğun bi suçu yok babaya ihtiyacı var tabiki görüşecek evine de al merhamet insana en yakı. Şeydir .. ama eşin eski eşle görüşmeye başlarsa o zaman sıkıntı olur. Tabi ben olsam boşandığım biri tekrar evlenip bi de üstüne çocuk yapmışsa asla tekrar evlenmezdim. Ne malum sana söylediklerini ikinci eşe de söylemediği ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X