- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
1 gün uyuyamıyorsun, 2 gün uyuyamıyorsun 3.gün fosur fosur uyuyorsun valla.alışmadınız mi siz? Hem uyku bölünüyor da bölünüversin biraz.bir erkekle yatmak çok güzel bir duygu.sabah taş mı taşıyoruz sanki? Size de diyeceğim biraz kıymet bilin.Ben anlayışla karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Ben uyurken çok dönerim mesela asla da temas sevmem uyuyamam öyle,eşimde gece çok uyanır gece 2-3 yerde uyur uykusu hafiftir. Amaç sabaha dinç uyanmak,uykumuzu almak bu sebeple aranın soguyacagini düşünmüyorum ben.
Bunlara da hiçbir şey olmaz çalışıp didinene olur vallaO yatak ayrılırsa daha neler neler ayrılır.
Bir süre sonra gozden irak gonulden de ırak derler ya ; artık isteseniz bile yanınıza gelmeyebilir.
Çünkü eşinizi de buna sartlandirip alistirmis oluyorsunuz
Neyin kıymetini bileceğim anlamadım? Bunun alismayla alakası yok uyuyamıyorum öyle illa sarılıp mi yatmak lazım bana saçma geliyor.1 gün uyuyamıyorsun, 2 gün uyuyamıyorsun 3.gün fosur fosur uyuyorsun valla.alışmadınız mi siz? Hem uyku bölünüyor da bölünüversin biraz.bir erkekle yatmak çok güzel bir duygu.sabah taş mı taşıyoruz sanki? Size de diyeceğim biraz kıymet bilin.
Off sen yorum yapma tamam mı senin azcık çok biliyorum yorumlarını sitede tamamen erkek delisi birisin senin için erkek olsun da farketmez zaten her türlü şeyi yaparsın çık git konumdan kendine saygısı olmayan tamamen kafayı erkeklerle bozmuş bir kızcik vah yazık üzüldüm senin durumuna1 gün uyuyamıyorsun, 2 gün uyuyamıyorsun 3.gün fosur fosur uyuyorsun valla.alışmadınız mi siz? Hem uyku bölünüyor da bölünüversin biraz.bir erkekle yatmak çok güzel bir duygu.sabah taş mı taşıyoruz sanki? Size de diyeceğim biraz kıymet bilin.
Ne alaka ? Hiç annenizle ,kardeşinizle, kuzeninizle uyumadiniz mi ? Uyuyamama fobisi evlenince mi başladı ? Bekarlık yastığını yorganinizi falan getirin belki bir işe yarar. Hatta bekarken odanız nasılsa aynı şekilde dekore edin duvar rengi , oradaki süs eşyaları vs artık odanız nasılsa.
Kocanın olmasının kıymeti neyin olacak?Neyin kıymetini bileceğim anlamadım? Bunun alismayla alakası yok uyuyamıyorum öyle illa sarılıp mi yatmak lazım bana saçma geliyor.
böyleleri evlenmesin yaa. neden insanların vaktini çalıyorlarki eş olmayı beceremeyecekseniz. senin uyku sorunun olmasa eşinin horlamasını da duymazsın uyursun çünkü. karıkoca beraber uyumalı bencilliği bırakın psikoloğa gidin.
Kocanın olmasının kıymeti neyin olacak?
Güzel birşey bence.sana güzel bir his gelmiyor mu? Sadece uyku odaklı bakıyorsun.hem gencecik insanlarız birazcık uykumuz bölünse de hiçbirşeycik olmaz.Sadece beraber uyursa mi kiymeti oluyor kocanin?
Saçmalıyorlar işte yataklarımiz ayrı olsada eşimle hiç bir sorunumuz olmadı benden uzaklaşmadi yani .Buradakiler her şeyi abarttıklari için boşanmaya kadar bile götüren var ! Evlenmeden söylemedin mi bu durumu ben evlenmeden nerden bilebilceksem.Sirf uyuyamiyor diye es olmayi beceremiyor mu oluyor simdi?
Ben de horlayan bi adamla uyuyamam kesinlikle, adam bi de horluyormus yani...Bence adamin buna bi cozum uretmesi lazim...
Uykum bölünüyor demiyorum farkındaysan uyuyamıyorum bütün gece diyorum senin algıda sıkıntılı baksana .Güzel birşey bence.sana güzel bir his gelmiyor mu? Sadece uyku odaklı bakıyorsun.hem gencecik insanlarız birazcık uykumuz bölünse de hiçbirşeycik olmaz.
Daha 2sene olmuş zaten hamilesinizde. İlerleyen yıklarda buna bir çözüm bulamazsanız olacak belli zaten.Saçmalıyorlar işte yataklarımiz ayrı olsada eşimle hiç bir sorunumuz olmadı benden uzaklaşmadi yani .Buradakiler her şeyi abarttıklari için boşanmaya kadar bile götüren var ! Evlenmeden söylemedin mi bu durumu ben evlenmeden nerden bilebilceksem.
Güzel birşey bence.sana güzel bir his gelmiyor mu? Sadece uyku odaklı bakıyorsun.hem gencecik insanlarız birazcık uykumuz bölünse de hiçbirşeycik olmaz.
Ne olacakmis?Daha 2sene olmuş zaten hamilesinizde. İlerleyen yıklarda buna bir çözüm bulamazsanız olacak belli zaten.
Şimdiden onu düşünüyorum inanin annem gelir yardımcı olur kırkı çıkana kadar ama sonra napcam hiç bilmiyorum.Bebek doğunca bakacak biri var mı sizinle? Çünkü hiç uyku olmuyor da bölük pörçük , ben de takıntılıyım çok zorlanıyorum psikolojim iyice gitti
Tabiki de cinsel soğukluk.Ne olacakmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?