Eşimle uyuyamıyorum

Haksız halinizle bir de kavga etmeyin derim. Burun bantlarından denemesini önerebilirsiniz. Horlamak kusur değil, benim eşim de horluyor. 10 senedir evliyiz, 6 ay önce falan bana sen de horladın demişti, çok şaşırdım. Demek ki bazı zamanlarda hepimiz horlayabiliyoruz.

Ben de tek yatmaya alışık biri olarak çok zorlandım başlarda. Hem ışık ve ses hassasiyetim, hem insomnia oluşum sebebi ile bazı dönemlerde saatlerce uyuyamıyorum ve en az bir hafta sürüyor bu durum. Öyle zamanlarda yatakta uykuya dalamayınca içeriye geçiyorum ve eşim uyanınca hafiften sitem ediyor ki haklı da bence. Sorunu hiçbir zaman eşimde görmedim, sorunlu olan benim bu konuda.

1 gün uyuyamıyorsun, 2 gün uyuyamıyorsun 3.gün fosur fosur uyuyorsun valla.alışmadınız mi siz? Hem uyku bölünüyor da bölünüversin biraz.bir erkekle yatmak çok güzel bir duygu.sabah taş mı taşıyoruz sanki? Size de diyeceğim biraz kıymet bilin.

O yatak ayrılırsa daha neler neler ayrılır.
Bir süre sonra gozden irak gonulden de ırak derler ya ; artık isteseniz bile yanınıza gelmeyebilir.
Çünkü eşinizi de buna sartlandirip alistirmis oluyorsunuz
Bunlara da hiçbir şey olmaz çalışıp didinene olur valla

Neyin kıymetini bileceğim anlamadım? Bunun alismayla alakası yok uyuyamıyorum öyle illa sarılıp mi yatmak lazım bana saçma geliyor.

Off sen yorum yapma tamam mı senin azcık çok biliyorum yorumlarını sitede tamamen erkek delisi birisin senin için erkek olsun da farketmez zaten her türlü şeyi yaparsın çık git konumdan kendine saygısı olmayan tamamen kafayı erkeklerle bozmuş bir kızcik vah yazık üzüldüm senin durumuna

Mesela ben hic annemle kardesimle kuzeninle ayni yatakta uyumadim cok mu garip?

Sirf uyuyamiyor diye es olmayi beceremiyor mu oluyor simdi?
Ben de horlayan bi adamla uyuyamam kesinlikle, adam bi de horluyormus yani...Bence adamin buna bi cozum uretmesi lazim...

Uyku meditasyonu denediniz mi? Benim uyku problemim var en az 2 saat yatakta döner dururum tam dalacağım zaman da eşim horlamaya başlar onu susturuyum derken uykum gene kaçar. Uyku meditasyonu bir nevi hipnoz ettiği için belki eşinizin yanında olduğunu unutursunuz arkanızı dönün mümkünse sarılmasın size uykuya öyle dalmayı deneyin bende etkili olmuştu.

Bir an konuyu okuyunca eski günlerime döndüm biz de annem babam ben aynı odada yatardık babam 24 çalışırdı benzinlikte bir gün evde olurdu Bir gün olmazdı ben babam evde olduğunda asla uyuyamazdım psikolojikmen biz zararlı ziyanı da yoktu ama asla uyuyamazdım niye bilmiyorum babam gece çok tuvalete kalkardı ben de uyanırdım belki de tekrardan uyanacağım korkusuyla mı uyuyamazdım bilmiyorum diğer evde olmadığı günde kafamı vurur vurmaz uyurdum tamamen beyinde bitiyor galiba

Sirf uyuyamiyor diye es olmayi beceremiyor mu oluyor simdi?
Ben de horlayan bi adamla uyuyamam kesinlikle, adam bi de horluyormus yani...Bence adamin buna bi cozum uretmesi lazim...
Saçmalıyorlar işte yataklarımiz ayrı olsada eşimle hiç bir sorunumuz olmadı benden uzaklaşmadi yani .Buradakiler her şeyi abarttıklari için boşanmaya kadar bile götüren var ! Evlenmeden söylemedin mi bu durumu ben evlenmeden nerden bilebilceksem.

Güzel birşey bence.sana güzel bir his gelmiyor mu? Sadece uyku odaklı bakıyorsun.hem gencecik insanlarız birazcık uykumuz bölünse de hiçbirşeycik olmaz.
Uykum bölünüyor demiyorum farkındaysan uyuyamıyorum bütün gece diyorum senin algıda sıkıntılı baksana .

Bebek doğunca bakacak biri var mı sizinle? Çünkü hiç uyku olmuyor da bölük pörçük , ben de takıntılıyım çok zorlanıyorum psikolojim iyice gitti

Daha 2sene olmuş zaten hamilesinizde. İlerleyen yıklarda buna bir çözüm bulamazsanız olacak belli zaten.

Güzel birşey bence.sana güzel bir his gelmiyor mu? Sadece uyku odaklı bakıyorsun.hem gencecik insanlarız birazcık uykumuz bölünse de hiçbirşeycik olmaz.

birazcik uykusu bolunmuyor dikkat edersen hic uyuyamiyor..sadece yaslilar icin mi gerek duzenli uyku? Insan 1 gun iyi uyumadi mi tum gun kotu geciyor sen ne dion ya..bi erkekle uyumak cok guzel demissin de horlama dinlemek de mi guzel sana gore?. E sen uyu o zaman baskalarina yok bunlar evlenmesin vs deme

Bebek doğunca bakacak biri var mı sizinle? Çünkü hiç uyku olmuyor da bölük pörçük , ben de takıntılıyım çok zorlanıyorum psikolojim iyice gitti
Şimdiden onu düşünüyorum inanin annem gelir yardımcı olur kırkı çıkana kadar ama sonra napcam hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…