- 24 Ağustos 2020
- 3.114
- 7.930
- 108
Bu şekilde devam edin siz en fazla bir sene sonra kocam beni aldattı boşanoyorum diye konu açarsınız buraya unutmayın bı yazdığınızıOff ne abarttin dramatize ettin bee
Ne alaka eşiyle düzenli cinsellik yaşadığı halde başka kadına giden erkeklerde varOnlara göre soğurmuş eşim başkasına gidermiş boşarmış sırf bunun için
Kadının da soğuma sebebi. Hadi işi bitirdik git odana yat uyu diyen adamın içinden geçerim.
Off ne abarttin dramatize ettin bee
Ne kadar işsiz buradaki çoğu kadın ya hiç üşenmeden bunları bulmuşsunuz tek tek ayriyeten fake fln değilim.Ay troll uyeymis ya5 sayfadır da cevap veriyoruz Eki Görüntüle 3421915 Eki Görüntüle 3421916 Eki Görüntüle 3421917 Eki Görüntüle 3421918
Beraber yatan çiftler hiç boşanmyor sanki aldatma olmuyor gibi konuşuyorlar evliyiz diye yapışık mi olmamız lazım sürekli bi tuhaf burdakilerNe alaka eşiyle düzenli cinsellik yaşadığı halde başka kadına giden erkeklerde var
Bu şekilde devam edin siz en fazla bir sene sonra kocam beni aldattı boşanoyorum diye konu açarsınız buraya unutmayın bı yazdığınızı
Ben uyumadım. Uyumam da. Çünkü biriyle yatmayı sevmiyorum. Evlenınce nasıl olur bilmiyorum ama konu sahibi gibi olmayacağımı tahmin ediyorum.Ne alaka ? Hiç annenizle ,kardeşinizle, kuzeninizle uyumadiniz mi ?
Kesinlikle öyle birde sorsan hepsi feministiz derler ama kafalar hep aynı yani değişmez bunların zihniyeti bi taşlamadiklari kaldı bide ben keyfi demedim yatamıyorum diyorum piskolojik sorunlu olduğumu zaten kabul ettim ve eşimde horluyor zaten çoğu zaman sanki ben eşimi sevmiyorum ondan nefret ediyorum onunla yatmak istemiyorum demişim gibi tepkiler panik atak anksiyete de ciddi bir rahatsızlık ama burdakiler bu hastalıkla sınanmamiş anladığım kadarıyla ondan bu kadar rahat konuşabiliyorlar üsten üsten.Yaw su yorumlari okuyorum da aldatmak ayri uyuyunca hak yani erkege...ya da beraber uyumayinca adam hemen soguyor vs...
Yaw arkadas cinselligi yasarsin uyuma zamani geldiginde gider baska yerde yatar..konu sahibi cinsellikte sorun yok demis siz haaalaa...horlamasaydi yani o da ya da cozum bulur..her sey karsilikli anlayisa dayanir...erkek uyuyamiyorum hayatim dese adam hakli diyecektiniz... neymis efendim gece uyanip aniden adamin cani sex cekerseymis...kadinlar bile bu kafadaysa erkeklerden ne beklersin ki...turk kadini tamamen ataerkil
Orası hiç belli olmaz sevgili patates büyük konuşma bence bende böyle olsun istemezdim elimde olan durum değil.Ben uyumadım. Uyumam da. Çünkü biriyle yatmayı sevmiyorum. Evlenınce nasıl olur bilmiyorum ama konu sahibi gibi olmayacağımı tahmin ediyorum.
O zaman neden evlendinizBenim sorunum piskolojik aslında uykuma çok takan bir insanim uyuyama kaygısı yaşıyorum sürekli olarak bu zaten çok zor 22 haftalikta hamileyim evlendigimiz ilk zamanlar zorda olsa eşimle uyuyabiliyordum ama simdi hiç olmuyor bunu ona defalarca söyledim uykuya olan takıntımıda bildiği halde her gün elinde yastığı ve yorganı ile gelip ben bugün seninle yatmak istiyorum diyor.ben piskolojik olarakta aslında o yanımdayken uyuyamycam diye düşünüyorum ve o yüzden o şekilde de oluyor. Her gün aynı konu çok sıkıldım kendimi zorladım kaç kezde ama olmadı uyuyamadim sonra panik atagim geldi.horluyor da bazen zaten ben bunu nasıl aşabilirim sizce ve eşime nasıl anlatcam bunu artk kavga etmeyi düşünüyorum yani anlamiyor çünkü.
Ya benim eşimde ilk yatgımizda biraz sarılıyor sonra arkasını dönüp 5 dakika içerinde hemen uyuyabiliyor o ama ben kendimi şartlandirdigim içinde galiba mümkünü yok uyuyamıyorumBen aynı yatakta uyumayı seviyorum ama eşim tam temas bağımlısı, ahtapot gibi 10 eliyle sarılıp uyumayı seviyor, bu durum biraz boğuyor beni ama ne yapayım adamı yataktan atamam
Bunu aşmanız gerekiyor bence, yani "bir yastıkta kocamak" deyimi boşuna var olmamıştır, evlilik aynı yatağı paylaşmak biraz da.Ya benim eşimde ilk yatgımizda biraz sarılıyor sonra arkasını dönüp 5 dakika içerinde hemen uyuyabiliyor o ama ben kendimi şartlandirdigim içinde galiba mümkünü yok uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?