Eşimle uyuyamıyorum

Madem tek kişi uyumak istiyorsun koltukta da sen yat o zaman valla kkda kadinlari gördükçe erkeklere üzülüyorum. Adam nikahlı karısıyla yatmak istedi diye azar işitiyor.benim arkadasim da bebekle yatakta yatıyor bahanesiyle kocasını salona gönderdi. Sonra yeni eve ciktilar, bir odayi misafir odası yaptılar adam orada normal yatakta yatmaya başladı. Bilgisayarını falan da kurdu- tam ergen odasi oldu. Derken çocuk çoktan kendi odasina geçti, okuma yazmayı bile öğrendi, sekiz seneye üniveriste çağı gelecek belki evden ayrılacak. Benim arkadaşla kocası hala ayrı yataklarda. Evli gibi değil asker arkadaşı gibiler

Çekilir dert değilsiniz sadece bu konu için değil, sizin zaten eşinize olan davranışlarınız felaket. Şimdi değilse, hani çok çok aşık bir adamsa belli ki biraz safozluk da var; bi üç beş yılda zaten gözü açılır. Hele bi işleri rast gider cebine fazla para girmeye başlarsa seyredin cümbüşü. Aldatır demiyorum ama etki alanı bu şekilde artacaktır. Artık evdekinden yeterli ilgiyi ve saygıyı görmeyen insan evladı da ne kadar dayanabilirse bu imtihan dünyasına..

Bu şekilde devam edin siz en fazla bir sene sonra kocam beni aldattı boşanoyorum diye konu açarsınız buraya unutmayın bı yazdığınızı

Yaw su yorumlari okuyorum da aldatmak ayri uyuyunca hak yani erkege...ya da beraber uyumayinca adam hemen soguyor vs...

Yaw arkadas cinselligi yasarsin uyuma zamani geldiginde gider baska yerde yatar..konu sahibi cinsellikte sorun yok demis siz haaalaa...horlamasaydi yani o da ya da cozum bulur..her sey karsilikli anlayisa dayanir...erkek uyuyamiyorum hayatim dese adam hakli diyecektiniz... neymis efendim gece uyanip aniden adamin cani sex cekerseymis...kadinlar bile bu kafadaysa erkeklerden ne beklersin ki...turk kadini tamamen ataerkil

Kesinlikle öyle birde sorsan hepsi feministiz derler ama kafalar hep aynı yani değişmez bunların zihniyeti bi taşlamadiklari kaldı bide ben keyfi demedim yatamıyorum diyorum piskolojik sorunlu olduğumu zaten kabul ettim ve eşimde horluyor zaten çoğu zaman sanki ben eşimi sevmiyorum ondan nefret ediyorum onunla yatmak istemiyorum demişim gibi tepkiler panik atak anksiyete de ciddi bir rahatsızlık ama burdakiler bu hastalıkla sınanmamiş anladığım kadarıyla ondan bu kadar rahat konuşabiliyorlar üsten üsten.

Ben uyumadım. Uyumam da. Çünkü biriyle yatmayı sevmiyorum. Evlenınce nasıl olur bilmiyorum ama konu sahibi gibi olmayacağımı tahmin ediyorum.
Orası hiç belli olmaz sevgili patates büyük konuşma bence bende böyle olsun istemezdim elimde olan durum değil.

Ben artık kedinin doğum günü için bilezik bozdurduğunu okuduktan sonra fake olduğundan nerdeyse eminim fake değilsen bile seni ciddiye almamaya karar verdim bacım umarım kimse de almaz.

Ben aynı yatakta uyumayı seviyorum ama eşim tam temas bağımlısı, ahtapot gibi 10 eliyle sarılıp uyumayı seviyor, bu durum biraz boğuyor beni ama ne yapayım adamı yataktan atamam

O zaman neden evlendiniz
Böyle bir sorununuz varmış keşke önceden destek alsaymışsınız bu yaptığınızda doğru değil.

Ben aynı yatakta uyumayı seviyorum ama eşim tam temas bağımlısı, ahtapot gibi 10 eliyle sarılıp uyumayı seviyor, bu durum biraz boğuyor beni ama ne yapayım adamı yataktan atamam
Ya benim eşimde ilk yatgımizda biraz sarılıyor sonra arkasını dönüp 5 dakika içerinde hemen uyuyabiliyor o ama ben kendimi şartlandirdigim içinde galiba mümkünü yok uyuyamıyorum

Ay buradaki çoğu kitleyi de anlamış değilim , kadın derdi var yazmış çare istemiş , yok şöyle olur böyle olur ,

Ya benim eşimde ilk yatgımizda biraz sarılıyor sonra arkasını dönüp 5 dakika içerinde hemen uyuyabiliyor o ama ben kendimi şartlandirdigim içinde galiba mümkünü yok uyuyamıyorum
Bunu aşmanız gerekiyor bence, yani "bir yastıkta kocamak" deyimi boşuna var olmamıştır, evlilik aynı yatağı paylaşmak biraz da.

Size bir faydası dokunur mu bilmem ama çocuk olduktan sonra eşinizle uyuyabildiğiniz günleri çok arayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…