Eşimle uyuyamıyorum

Evet horlama konusunda haklısın.hayatta uyunmuyor.

Madem birlikte uyumayacaktınız neden evlendiniz. Sanırım hiçbir erkek kabul etmez bu durumu.

Madem birlikte uyumayacaktınız neden evlendiniz. Sanırım hiçbir erkek kabul etmez bu durumu.
Erkek değil kdında kabul etmez çok saçma eşim bana dicekki hırluyorsun yanımda yatmamdan rahatsız oluyorum. Eeee niye evlendik o zaman ? Tamam bende öyle iç içe geçelim sımsıkı sarılıp uyuyalım taraftarı değilim ama insan sevdiği insanla aynı yatakta uyuyamıcaksa neden evlenir ?
Cinsellikte sorun yok demiş ne yapıyorsunuz sevişip herkes kendi yatağınamı gidiyor ?
Kocam bana böyle yapsa gerçekten onunla bir saniye aynı evde kalmam işim bitti git artık sen kendi yatağına dese.

Zaten daha 2yıldır evlilikte hemen çocukta olmuş birde aramızda soğukluk yok diyor ee bu çocuk doğdu yer geldi anne beraber uyuyalım diyecek o zaman çocuğadamı aynısını dicek hanfendi ? Ertesi gün kendime gelemiyorum aksiyetem tutuyor uyuyamam senlemi dicek ?

Konu çok saçma gerçekten biran önce tedavi olması lazım konu sahibinin. Asla hoşgörü ile karşılanacak bir durum değil.

Eşinizin davranışı doğal, normal, olağan...
Sizde bir uzmandan destek alın.

Horlama için de çözüm var yani, konu sahibinin madası yok bence. Hakkaten benim kocam diyecek böyle bende kabul etmem. Arada koltukta uyuyakalıyor da ona bile tahammülüm yok.

Horlama için de çözüm var yani, konu sahibinin madası yok bence. Hakkaten benim kocam diyecek böyle bende kabul etmem. Arada koltukta uyuyakalıyor da ona bile tahammülüm yok.
Kesinlikle bendee.
Horlamıyorum diyen insan yalan söylüyordur zaten hepimiz çok yırgun olduğumuzda horluyoruz tamam ama eminim eşi çok çok rahatsız edecek şekilde kükremiyordur yani. Zaten derin uyluya dalınca duyulmuyor bile o ses.

Onlara göre soğurmuş eşim başkasına gidermiş boşarmış sırf bunun için
Yapar. Seks için olan program yapılmaz. Adamın gece aklına geldi napacak. Taa 3 günlük yola mı gidecek. Ya da seks sonrası sarılıp uyumak istedi napacak onu uyutana kadar yanında yatıp sonra yine 3 günlük yola mı gidip yatacaksınız. Bunlar hep erkeğin soğuma sebebi.

Kadının da soğuma sebebi. Hadi işi bitirdik git odana yat uyu diyen adamın içinden geçerim.

Sorma sen. Benim eşim de beden gücü ile çalışıyor. Yorgun olduğunda horlar ama az dürterim ya da yastığını değiştiririz vs. Yani yanından kalkıp gitsem o da kendisini kötü hisseder. Uyku yani bu yarı ölü hali.

Kadının da soğuma sebebi. Hadi işi bitirdik git odana yat uyu diyen adamın içinden geçerim.
Harbiden ya, küfür etse daha az canım yanar. Eğer öyle derse ben bir takım kötü sözler söylerim bir daha da tozumu bulamaz. Cidden hassas konular yani

Anlamayan sizsiniz bence
Cok da kabasını eşinize karşı

Evli değilim ama sizi az çok anlıyorum. Çiftlerden birinin terlemesi, horlaması, sürekli hareket etmesi uyku kalitesini düşürüyor. Bizim toplumda bazı kesimler ayrı yatmanın araya soğukluk girmesine sebep olduğunu söylüyor ama alakası bile yok. Ayrı uyuyan ama mutlu evlilik sürdüren çiftlerde var koala gibi yapışık uyuyup sonrasında boşanan çiftler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…