Onlara göre soğurmuş eşim başkasına gidermiş boşarmış sırf bunun içinNe olacakmis?
Cinsel olarak bir sorun yokTabiki de cinsel soğukluk.
Zamanla olacak. Daha vakti var. Zaten çocuktan yatamayacaksınız bir arada, sabah işe gidiyom diye o kaçacak bu sefer. Bağ iyice kopacak.Cinsel olarak bir sorun yok
Evet horlama konusunda haklısın.hayatta uyunmuyor.birazcik uykusu bolunmuyor dikkat edersen hic uyuyamiyor..sadece yaslilar icin mi gerek duzenli uyku? Insan 1 gun iyi uyumadi mi tum gun kotu geciyor sen ne dion ya..bi erkekle uyumak cok guzel demissin de horlama dinlemek de mi guzel sana gore?. E sen uyu o zaman baskalarina yok bunlar evlenmesin vs deme
Horlamana çözüm bul demedin mi?Uykum bölünüyor demiyorum farkındaysan uyuyamıyorum bütün gece diyorum senin algıda sıkıntılı baksana .
Madem birlikte uyumayacaktınız neden evlendiniz. Sanırım hiçbir erkek kabul etmez bu durumu.Benim sorunum piskolojik aslında uykuma çok takan bir insanim uyuyama kaygısı yaşıyorum sürekli olarak bu zaten çok zor 22 haftalikta hamileyim evlendigimiz ilk zamanlar zorda olsa eşimle uyuyabiliyordum ama simdi hiç olmuyor bunu ona defalarca söyledim uykuya olan takıntımıda bildiği halde her gün elinde yastığı ve yorganı ile gelip ben bugün seninle yatmak istiyorum diyor.ben piskolojik olarakta aslında o yanımdayken uyuyamycam diye düşünüyorum ve o yüzden o şekilde de oluyor. Her gün aynı konu çok sıkıldım kendimi zorladım kaç kezde ama olmadı uyuyamadim sonra panik atagim geldi.horluyor da bazen zaten ben bunu nasıl aşabilirim sizce ve eşime nasıl anlatcam bunu artk kavga etmeyi düşünüyorum yani anlamiyor çünkü.
Erkek değil kdında kabul etmez çok saçma eşim bana dicekki hırluyorsun yanımda yatmamdan rahatsız oluyorum. Eeee niye evlendik o zaman ? Tamam bende öyle iç içe geçelim sımsıkı sarılıp uyuyalım taraftarı değilim ama insan sevdiği insanla aynı yatakta uyuyamıcaksa neden evlenir ?Madem birlikte uyumayacaktınız neden evlendiniz. Sanırım hiçbir erkek kabul etmez bu durumu.
Eşinizin davranışı doğal, normal, olağan...Benim sorunum piskolojik aslında uykuma çok takan bir insanim uyuyama kaygısı yaşıyorum sürekli olarak bu zaten çok zor 22 haftalikta hamileyim evlendigimiz ilk zamanlar zorda olsa eşimle uyuyabiliyordum ama simdi hiç olmuyor bunu ona defalarca söyledim uykuya olan takıntımıda bildiği halde her gün elinde yastığı ve yorganı ile gelip ben bugün seninle yatmak istiyorum diyor.ben piskolojik olarakta aslında o yanımdayken uyuyamycam diye düşünüyorum ve o yüzden o şekilde de oluyor. Her gün aynı konu çok sıkıldım kendimi zorladım kaç kezde ama olmadı uyuyamadim sonra panik atagim geldi.horluyor da bazen zaten ben bunu nasıl aşabilirim sizce ve eşime nasıl anlatcam bunu artk kavga etmeyi düşünüyorum yani anlamiyor çünkü.
Horlama için de çözüm var yani, konu sahibinin madası yok bence. Hakkaten benim kocam diyecek böyle bende kabul etmem. Arada koltukta uyuyakalıyor da ona bile tahammülüm yok.Erkek değil kdında kabul etmez çok saçma eşim bana dicekki hırluyorsun yanımda yatmamdan rahatsız oluyorum. Eeee niye evlendik o zaman ? Tamam bende öyle iç içe geçelim sımsıkı sarılıp uyuyalım taraftarı değilim ama insan sevdiği insanla aynı yatakta uyuyamıcaksa neden evlenir ?
Cinsellikte sorun yok demiş ne yapıyorsunuz sevişip herkes kendi yatağınamı gidiyor ?
Kocam bana böyle yapsa gerçekten onunla bir saniye aynı evde kalmam işim bitti git artık sen kendi yatağına dese.
Zaten daha 2yıldır evlilikte hemen çocukta olmuş birde aramızda soğukluk yok diyor ee bu çocuk doğdu yer geldi anne beraber uyuyalım diyecek o zaman çocuğadamı aynısını dicek hanfendi ? Ertesi gün kendime gelemiyorum aksiyetem tutuyor uyuyamam senlemi dicek ?
Konu çok saçma gerçekten biran önce tedavi olması lazım konu sahibinin. Asla hoşgörü ile karşılanacak bir durum değil.
Kesinlikle bendee.Horlama için de çözüm var yani, konu sahibinin madası yok bence. Hakkaten benim kocam diyecek böyle bende kabul etmem. Arada koltukta uyuyakalıyor da ona bile tahammülüm yok.
Yapar. Seks için olan program yapılmaz. Adamın gece aklına geldi napacak. Taa 3 günlük yola mı gidecek. Ya da seks sonrası sarılıp uyumak istedi napacak onu uyutana kadar yanında yatıp sonra yine 3 günlük yola mı gidip yatacaksınız. Bunlar hep erkeğin soğuma sebebi.Onlara göre soğurmuş eşim başkasına gidermiş boşarmış sırf bunun için
Kadının da soğuma sebebi. Hadi işi bitirdik git odana yat uyu diyen adamın içinden geçerim.Yapar. Seks için olan program yapılmaz. Adamın gece aklına geldi napacak. Taa 3 günlük yola mı gidecek. Ya da seks sonrası sarılıp uyumak istedi napacak onu uyutana kadar yanında yatıp sonra yine 3 günlük yola mı gidip yatacaksınız. Bunlar hep erkeğin soğuma sebebi.
Sorma sen. Benim eşim de beden gücü ile çalışıyor. Yorgun olduğunda horlar ama az dürterim ya da yastığını değiştiririz vs. Yani yanından kalkıp gitsem o da kendisini kötü hisseder. Uyku yani bu yarı ölü hali.Kesinlikle bendee.
Horlamıyorum diyen insan yalan söylüyordur zaten hepimiz çok yırgun olduğumuzda horluyoruz tamam ama eminim eşi çok çok rahatsız edecek şekilde kükremiyordur yani. Zaten derin uyluya dalınca duyulmuyor bile o ses.
Harbiden ya, küfür etse daha az canım yanar. Eğer öyle derse ben bir takım kötü sözler söylerim bir daha da tozumu bulamaz. Cidden hassas konular yaniKadının da soğuma sebebi. Hadi işi bitirdik git odana yat uyu diyen adamın içinden geçerim.
Anlamayan sizsiniz benceBenim sorunum piskolojik aslında uykuma çok takan bir insanim uyuyama kaygısı yaşıyorum sürekli olarak bu zaten çok zor 22 haftalikta hamileyim evlendigimiz ilk zamanlar zorda olsa eşimle uyuyabiliyordum ama simdi hiç olmuyor bunu ona defalarca söyledim uykuya olan takıntımıda bildiği halde her gün elinde yastığı ve yorganı ile gelip ben bugün seninle yatmak istiyorum diyor.ben piskolojik olarakta aslında o yanımdayken uyuyamycam diye düşünüyorum ve o yüzden o şekilde de oluyor. Her gün aynı konu çok sıkıldım kendimi zorladım kaç kezde ama olmadı uyuyamadim sonra panik atagim geldi.horluyor da bazen zaten ben bunu nasıl aşabilirim sizce ve eşime nasıl anlatcam bunu artk kavga etmeyi düşünüyorum yani anlamiyor çünkü.
Off ne abarttin dramatize ettin beeHarbiden ya, küfür etse daha az canım yanar. Eğer öyle derse ben bir takım kötü sözler söylerim bir daha da tozumu bulamaz. Cidden hassas konular yani
Tamam hayatım ben dramaquinim. Hadi sen yat da uyu biraz uykun gelmiş senin.Off ne abarttin dramatize ettin bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?