Eşimle yapamıyoruz

konu sahibi öncelikle yemeklerinizi kendi evinizde yiyin.. siz artık kendi başınıza bir ailesiniz .. bu şekilde evliliğin ne olduğunu anlayamayacaksınız ..
tabi bu dediğimi evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız yapın .. yiyip yiyip azdın , köpek vs. gibi hakaretler normal değil..

Çocuk yok. 3.5 aylık evlisiniz ve dünya kadar hakaret. Ya taşının kendi düzeninizi kurun ya ds boşanın. Bir de sorabilir miyim evlenmeden önce de hakaret var mıydı?

eğer seviyorsan uğraş vazgeçme derim sana kaynanaya inat devam başka çözümler bulmalısın

bir insan başında neyse sonunda oyle olur
senin hatan yok
sen sorunu çözmek istemişsin eşinde savunmuş
yalnız kalmakta haklısın
boşanmakta aklısın

Balık baştan kokar konu sahibi. . Karar senin bunlar böyle kalmayacak daha da azacaklar ogulcuklari koca totolarini havaya kaldirdikca. Mücadele ederim eşimi kendime ceviririm dersen sabret. Sonra benim gibi 5 yıl sonra keşke ilk aylarda boşansaydim demede. . Iyi düşün taşın karar ver.

konunun basında kaynana ıle altlı ustlu oturuyoruz deyınce ben bıtıyorum zaten gerısını okumaya gerek yok

sizin evde yemek pişmiyor mu niye her aksam orda yıyorsunuz yemegi ?
yemeyin gitmeyin
oturun evınızde

Son düzenleme:
Yiyip yiyip azma ne demek çok ağır bir cümle affedilir bir tarafı yok bunun kusura bakmayın. Karşına al bütün dertlerimi anlat, anlamıyorsa boşa gitsin. Hiçbir şey sizden değerli değil.

Merhabalar. çok taze yeni bir evlilikmiş sizinki.çatışmaların uyuşmazlıkların olması normalkabul ediliyor bu dönemde. fakat bu zamanlardan minimum zararla kurtulmakta biraz kişilerin elinde. eşinle fazla vakit geçirme isteğin,ayrıcalığını sana farkettirmesi arzun,görümcenden ayrı program yapma özlemini çok doğal karşılıyorum.hepimiz isterdik herhalde.istiyoruzda. fakat isteklerimizi söylerken takındığımız tavır,uslup ,ses tonumuz,seçtiğimiz kelimeler konuyu içinden çıkılmaz hale getirebiliyor. gayet makul şekilde ifade etmene karşılık oyle kaba saba bir tavırla karşılaştıysan eşin çok büyük bir yanlış yapmış sana ve evliliğinize. Boşanma İSE boşanmayı gerçekleştirme kararını aklınızda beyninizde %100 onayladığınız ve gerçekleştireceğiniz bir eylem olduğunda dile gelmesi dışavurulması gereken bir konu olmalı. bu eylemi soyleyip gerçekleştirmediğinizde karşı tarafın gözünü korkutmak olarak algılanmaz .diğer tartışmalarda eşinizdende bol bol duyacağınız evliliğinizi mahfedecek bir durum haline gelebilir. Sakinleştikten sonra eşinizide oyle gözlemlediğinizde bir kahve bir çay ikramıyla.makul tonda isteklerinizi belirtin . Tartışma esnasında taş taşüstünde kalmaz bazen,olmadık laflar olmadık hisler yaşanır. sakinkende o kabalığı gösterebiliyorsa o zaman alacağınız karar hayrınıza olur inşallah canım. inşallah güzel haberlerini duyaRIZ

daha 3,5 ay oldu evleneli.

yalnızken onlar yokken çok iyiyiz.

Altlı üstlüyüz malesef
O zaman azıcık politik ol canım yaa..hiç biri ailesine laf söyletmiyor, boş ver sen bişey deme eşine o görsün annesinin yaptığını.

Sen dinlenme, duyma laf soktuklarında...lafla ne olacak ya, sen izin vermesen, dediklerine takılıp kafanda kurmazsan kimse seni iki çift sözle üzemez.
Hiç duyduklarını üzerine bile alma. Aksine neşeli, güler yüzlü ol seni bozmak isteyenler çatlasın.

Evinde eşinle başbaşa vakit geçirebilmek için planlar yap; çıkın arada dışarda yiyin.

Sana söyledikleri yutulmaz tabii, ama hemen boşanma yoluna girme bence. Daha çok yenisiniz, zamanla oturacak bişeyler.

Ya Allah aşkına ben de gelinim ama biri de Allah için o kadın yemek yapıyor hergün önüne koyuyor hizmetçi gibi sen de sofradan üçbeş kez kalksan ya da sofra kurulurken yardım etsen de eksik kalmasa sofrada kayınvalideyi hoş görsen demiyor hep kvalide kötürüdr diyip kendimizi üste çıkarıyoruz. Umarım anneniz de aynı şeyleri gelininden görmez

beraber yeme içme işini kaldırın
kaynananız sofradan kaldırıyorsa acıkca soyleyın'' anne sofradan kalktım mı iştahım kaçıyor '' deyin
bunda bir şey yok

Bana biri bosanma kriterlerini yazabilir mi?

Hangi durumlarda bosanilir hangi durumda sineye cekilebilir..gercekten anlamiyorum

Ya hu evlilik bu ,benim olmazsa olmazim baskasi icin kabul edilebilir olabilir

Ben hakaret yedigimde bosanma karari alabilirim,baska biri sineye cekebilir

Neden illa kriter belirlemek zorunda kaliyorsunuz.Herkesin hayati ve gorusu farkli

bende o sözü duyunca adam değilsin dedim eşime erkekligne güvenme dedim.
Hakaret için özür diliyor bide. Ama gönlümü almayi bilmiyor

Şuan musait değilim yazamıyorum

Eve gidince yazacağım..

Su erkeklere anti aile ignesi asisi bisey olsada evlenmeden yaptirsak
o anti aşı anne ve babalar yetiştirirken kendilerine bağımlı yapmasalar böle olmayacak.ben oğlumu babsasınında yönlendirmesiyle bize bağımlı olmayan kararlarını kendi alan ayakları yere basacak şekilde Rabbim izin verdiğince büyütüyoruz her ebebeyn böle büyütse erkek çocuklarını bu bayanlar böle yerlere çalınmıcak kızımda var belki ondan hassasım bilmiyorum.ama oğlumu anneci yapmadım vıcık vıcık ilşkimiz olmadı resmi bile sayılırız canı saolsun benimle değil karısıyla geçirecek ömrünü Allah izin ederse.

Ben olsam öyle hadi boşanıyorum demezdim. Gitme yemeğe annesine. Kavga çıkssın. Sen de bağır sana bağirınca. Ailesi anlasın huzurunuzu bozuyorlar. En son boşanmayı düşün. Sen de yıprat onları. Pes etme hemen.

Eşiniz daha olgunlaşmamış bu sözleri söyleyebildiğine göre
Evliliğe nasıl bakıyor eşiniz yani size bu lafları söyleyebiliyor
Siz beraber bi hayat kurmuşunuz
Annesi yanınızda görümceniz yanınızda
Deseydin 1 alana 2 de bedava mı oluyo
AAA kızdım ama

Peynir ekmek yerim gene de evim de yerim.
Eşiniz bile kullanıyor bunu baksanıza?
Ayrıca kullandığı kelimeler çok çirkin ve itici, eşiniz anlayışsız biri.
Eşinize hayatında kaçıncı sırada geldiğinizi sorun bence.

Bir erkege ailesini kotulemeyin, hela annesini hiiiic dusunmeyin bile, hic tanimadiginiz yuzleri cikiyor ortaya...
Sorunsuz bu isi halleymenin en iyi yolu, Evini cok cok cooook uzaklara tasi, aile iliskilerinizde arayada mesafe koy. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler. Mumkun oldugunca bayramdan bayrama gorusun yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…