Eşimle yapamıyoruz

Aşırı haklısın aşırı üstüuuuuu aşırı üstüüüu

Karışık olmuş evet ama şunu diyeyim, en kötü koca tiplerinden birisi anne ve kız kardeşe bağlı olan koca tipi, bağlı olmaması da iyi değil insan annesine ailesine nasıl bağlı olmaz ki ama bu türden bir bağ değil, köpek demek ne demek ya, sizi ailesinden dışlayacak kadar uzak görmesi hatta sizi değil de hala onları kendi ailesi görmesi çok yazık.
Boşanmak çok zor bir karar ama bir süre sonra düzene oturabilir, boşanmak mı daha zor gelecek yoksa yıllarca her günü, her geceyi, her sabahı 'eşinizle' geçirmek mi ?

Eninim o da k3ndi evinde yemek yapmak ister ama eşi annesiyle yemek istiyordur benim abimde ayni esi evde yemek istiyor ama o annemlerde yiyor onu cok iyi anliyorum

bende o sözü duyunca adam değilsin dedim eşime erkekligne güvenme dedim.
Hakaret için özür diliyor bide. Ama gönlümü almayi bilmiyor

Şuan musait değilim yazamıyorum

Eve gidince yazacağım..
Canim seni cook iyi anliyorum ama boşanmak icin iyi dusun

Koca ailesi yüzünden yıpranan evlilikler ne kadar çok yazık yaa.. tohunu allah ıslah etsin..

Sorun her ne olursa olsun size köpek diyemez üstelşkde ailesi yüzünden hic diyemez..Allah yardımcınız olsun ,böyle bir eşden ne kadar hayır görürsünüz siz daha iyisini bilirsiniz.

Fevri hareket etme.Bi yuva kolay kurulmuyo.Uzağa taşınma imkanınız yok mu? Bide tek sorun annesi mi?

Öncelikle evinizin ayrı olmasını bi alıştırdın. .
Her dakika ne onlar sizi , ne de Siz onları görmeyin. .
Mesafeli olmak en güzeli öğreneceksin ..
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Eşin kırıcı davranmış hakikaten, Özür dilemeli ..
En iyisi uzak olmak ..

Evlendikten sonra ailesiyle araya mesafe koyamayan erkekten bir cacik olmaz!

Kesin bir boşanma kararı vermektense
Bi süre eşine ailesi hakkında hiç konuşma , eşini kendine çekmeye çalış ve yavaş yavaş ayrı planlar yapmaya başlayın, yemeğinizi kendi evinizde yiyin.Ve bu süreç içinde kesinlikle çocuk yapma. Eğer işe yaramazsa ve eşin laftan anlamıyorsa o zaman boşanmayı düşün derim. Ailesine aşık olan ve sana 3 ayda böyle sözler söyleyebilen bir erkek ilerde neler yapar kim bilir.

894859 kez sorulmuş ben de sorayım: Boşanmayı dillendirmeden önce yemeği ayırmayı neden düşünmediniz? Neden ayrı yemiyorsunuz?

altlı üstlü olmaz, ayrı yeme içme kararı alıcaktın baştan,sonradan ayrılsan laf olur ama bence yuva yıkma derim.

Hayran kaldım valla uslubunuza

Yemeği her aksam kayinvaliden yaparsa tabiki seni sofradan eksikler için sürekli kaldırmakta sakınca görmeyecek.

Kocanizdan igrendim. Bu laflari eden adamdan hayir gelmez. Ins ayrilinca daha mutlu olursunuz gonlunuzu ferah tutun.

ne olur bana yol gösterin
Sana şunu söyliyim. benim kocamda aynı aynı dert bende de var. Kocam kesinlikle ben günlerce hasta da yatsam ailesi yüzünden, kesinlikle ailesine karşı beni savunmuyo senin kocanda öyle demek. Çözüm ne dersen çözüm yok. Bende çok çekiyorum. Ya çekmek ya boşanmak ortası yok. Böyle aile kuzusu erkek tipleri taki anne babaları ölene kadar hanımlarının kıymetini bilmiyorlar. Kaynana kayınbaba da 60 yaşlarındaysa ve 80 yaşına kadar yaşarlarsa. Vay ki gelinlerin haline 20 sene boyunca kocan ailesine seni ezdircek demektir. Çocuğun varsa o bile evlenme çağına geliyo 20 senen çöpe gidiyo. Benim de böyle olcak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…