Aşırı haklısın aşırı üstüuuuuu aşırı üstüüüuBak canım şimdi daha net oturdu herşey. Birebir bizde aynı durumdayız, kim ne derse desin para önemli ve maddi sıkıntı insanları yıpratıyor. Hele erkekler bu durumu gurur meselesi yapıyorlar( söylemeseler bile ).
Yediremeyince kendine olmadık yerden çatar . Nete falan bakması da bence sevmediğinden değil, bizim gibi tepki vermiyor onlar . Sıradan bişi ne var geçer 1 saate diyor içinden abartmıyor. Bende senin gibi ağlardım o tv izlemeye devam ederdi istifini bozmadan. Hala da öyle yapar kavga etsek buna eminim..
Daha çok yenisin , bende boşanıcam diye tutturmuştum 8 aylık evliyken. Babam yalvara yalvara ikna etti. Boşansan farklı birini mi bulucaksın kızım erkekler hep böyledir dedi; anası şeytanda olsa laf desen dünyayı indirir, melek olsan cebi boşsa sofrada tadınız olmaz dedi bak bunu bi erkek söylüyo
Düşündüm sonra bir şans verdim, eşimde bana yaptıklarına pişman oldu toparladık çok şükür.
Ama anasına laf etsem yüne aynı şeyleri yapar, düşünüyorum benim de erkek kardeşim var annem ne kadar kötü olursa olsun gelinimiz şikayet etsin istemem. Bazen dudağımı kanatıyorum susarken ama yinede susuyorum, evlilik böle bişey insan evlenince öğreniyor..
Buna gelemem diyorsan boşanıp hç evlenmicen en iyisi o
Yemeginizi ayri yiyin malesef aileyle birarada olan eşlerin çoğu boyledaha 3,5 ay oldu evleneli.
yalnızken onlar yokken çok iyiyiz.
Altlı üstlüyüz malesef
Eninim o da k3ndi evinde yemek yapmak ister ama eşi annesiyle yemek istiyordur benim abimde ayni esi evde yemek istiyor ama o annemlerde yiyor onu cok iyi anliyorumYa Allah aşkına ben de gelinim ama biri de Allah için o kadın yemek yapıyor hergün önüne koyuyor hizmetçi gibi sen de sofradan üçbeş kez kalksan ya da sofra kurulurken yardım etsen de eksik kalmasa sofrada kayınvalideyi hoş görsen demiyor hep kvalide kötürüdr diyip kendimizi üste çıkarıyoruz. Umarım anneniz de aynı şeyleri gelininden görmez
Canim seni cook iyi anliyorum ama boşanmak icin iyi dusunbende o sözü duyunca adam değilsin dedim eşime erkekligne güvenme dedim.
Hakaret için özür diliyor bide. Ama gönlümü almayi bilmiyor
Şuan musait değilim yazamıyorum
Eve gidince yazacağım..
Buna katiliyorum ciddenSu erkeklere anti aile ignesi asisi bisey olsada evlenmeden yaptirsak
Hayran kaldım valla uslubunuzaMerhabalar. çok taze yeni bir evlilikmiş sizinki.çatışmaların uyuşmazlıkların olması normalkabul ediliyor bu dönemde. fakat bu zamanlardan minimum zararla kurtulmakta biraz kişilerin elinde. eşinle fazla vakit geçirme isteğin,ayrıcalığını sana farkettirmesi arzun,görümcenden ayrı program yapma özlemini çok doğal karşılıyorum.hepimiz isterdik herhalde.istiyoruzda. fakat isteklerimizi söylerken takındığımız tavır,uslup ,ses tonumuz,seçtiğimiz kelimeler konuyu içinden çıkılmaz hale getirebiliyor. gayet makul şekilde ifade etmene karşılık oyle kaba saba bir tavırla karşılaştıysan eşin çok büyük bir yanlış yapmış sana ve evliliğinize. Boşanma İSE boşanmayı gerçekleştirme kararını aklınızda beyninizde %100 onayladığınız ve gerçekleştireceğiniz bir eylem olduğunda dile gelmesi dışavurulması gereken bir konu olmalı. bu eylemi soyleyip gerçekleştirmediğinizde karşı tarafın gözünü korkutmak olarak algılanmaz .diğer tartışmalarda eşinizdende bol bol duyacağınız evliliğinizi mahfedecek bir durum haline gelebilir. Sakinleştikten sonra eşinizide oyle gözlemlediğinizde bir kahve bir çay ikramıyla.makul tonda isteklerinizi belirtin . Tartışma esnasında taş taşüstünde kalmaz bazen,olmadık laflar olmadık hisler yaşanır. sakinkende o kabalığı gösterebiliyorsa o zaman alacağınız karar hayrınıza olur inşallah canım. inşallah güzel haberlerini duyaRIZ
Kocanizdan igrendim. Bu laflari eden adamdan hayir gelmez. Ins ayrilinca daha mutlu olursunuz gonlunuzu ferah tutun.Hanımlar Merhaba
Oncelikle baştan anlatayım kvdeyle altlı ustlu oturuyoruz sağolsun yemegimizi yapıyordu. Kendisi mizaç olarak sert biridir neyse. Brde bana sürekli akşam yemeğe oturuyoruz tam o esnada beş kere falan yerimden kaldırır. sürekli bunu getir bunu götür der durur. neyse dedim nolacak neyse bunun yaninda gorumcemi one sürer dün mesela x (gorumcem) in arkasından bi abisi ağlar zaten bir yere biraktigimzda geri bile dönmek ister abisi. Vs vs böyle böyle her akşam yasiyoruz bende eşimi kiskaniyorum. Biz plan yaparız x de gitsin madem o da gezsin der.
Dün eşime söyledim böyle böyle oldu sinir oldum dedim esimde bana gotureceksin tabi unutmuş olamaz mı dedi. Yiyip yiyip azma dedi tabi ben şok :'( ben bu lafı hakedecek ne yaptım dedim. Kopeksin dedi bana. Annesi ve kardesine sürekli yagcilik yapar eşim bende bunu söyledim yüzüne tabi iyice gerildi ortam bu salona gitti yatmaya tepesine gittim sen yagcisin ben problemlerimi karşı komşunun oğluna mi anlatayım sana söyledim bana niye yol gostermiyorsun diye bagirdim o da bana bağırdı. Küfürler hakaretler etti bir sürü... sana annennlerle mutluluklar dedim ayrı uyuduk.
Bugün akşam konusacgz ayrılma kararı aldık. Yapamıyoruz çünkü o kesinlikle ailesine laf soyletmiyor. Kim haklı sizce?
Karışık yazmış olabilirim affedin eve gidince pc den daha aciklayayici yazarim
Sana şunu söyliyim. benim kocamda aynı aynı dert bende de var. Kocam kesinlikle ben günlerce hasta da yatsam ailesi yüzünden, kesinlikle ailesine karşı beni savunmuyo senin kocanda öyle demek. Çözüm ne dersen çözüm yok. Bende çok çekiyorum. Ya çekmek ya boşanmak ortası yok. Böyle aile kuzusu erkek tipleri taki anne babaları ölene kadar hanımlarının kıymetini bilmiyorlar. Kaynana kayınbaba da 60 yaşlarındaysa ve 80 yaşına kadar yaşarlarsa. Vay ki gelinlerin haline 20 sene boyunca kocan ailesine seni ezdircek demektir. Çocuğun varsa o bile evlenme çağına geliyo 20 senen çöpe gidiyo. Benim de böyle olcak sanırım.ne olur bana yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?