daha 3,5 ay oldu evleneli.
yalnızken onlar yokken çok iyiyiz.
Altlı üstlüyüz malesef
yahu evlenıpte kv ıle aynı evde yada apartmanda oturanı da, kendı evı duzenı yokmus gıbı her aksam yemegı annesının yada kv desın evınde yıyenıde, herseylerını ortak yapanlarıda anlamıyorum..Hanımlar Merhaba
Oncelikle baştan anlatayım kvdeyle altlı ustlu oturuyoruz sağolsun yemegimizi yapıyordu. Kendisi mizaç olarak sert biridir neyse. Brde bana sürekli akşam yemeğe oturuyoruz tam o esnada beş kere falan yerimden kaldırır. sürekli bunu getir bunu götür der durur. neyse dedim nolacak neyse bunun yaninda gorumcemi one sürer dün mesela x (gorumcem) in arkasından bi abisi ağlar zaten bir yere biraktigimzda geri bile dönmek ister abisi. Vs vs böyle böyle her akşam yasiyoruz bende eşimi kiskaniyorum. Biz plan yaparız x de gitsin madem o da gezsin der.
Dün eşime söyledim böyle böyle oldu sinir oldum dedim esimde bana gotureceksin tabi unutmuş olamaz mı dedi. Yiyip yiyip azma dedi tabi ben şok :'( ben bu lafı hakedecek ne yaptım dedim. Kopeksin dedi bana. Annesi ve kardesine sürekli yagcilik yapar eşim bende bunu söyledim yüzüne tabi iyice gerildi ortam bu salona gitti yatmaya tepesine gittim sen yagcisin ben problemlerimi karşı komşunun oğluna mi anlatayım sana söyledim bana niye yol gostermiyorsun diye bagirdim o da bana bağırdı. Küfürler hakaretler etti bir sürü... sana annennlerle mutluluklar dedim ayrı uyuduk.
Bugün akşam konusacgz ayrılma kararı aldık. Yapamıyoruz çünkü o kesinlikle ailesine laf soyletmiyor. Kim haklı sizce?
Karışık yazmış olabilirim affedin eve gidince pc den daha aciklayayici yazarim
Daha çok yenisiniz, erkekler Evliliği geç idrak ediyor, zaman verin birbirinize ..daha 3,5 ay oldu evleneli.
Altlı üstlüyüz malesef
daha 3,5 ay oldu evleneli.
Altlı üstlüyüz malesef
Eşimin psikolojisinden supheleniyorum borc oduyoruz bu ay ben verdim eşime git dedim taksitlere ver.
Neyse dün gece bu muhabbetler olmadan önce ya para yetmiyor valla dedim çünkü bi yere vermem gereken 300 tl vardı.
Napcaz verirz falan dedi.
Sonrada sende bi para veriyosun hemen para yetmiyor diyorsun dedi. Bende ben senden para sakinmiyorum yanlış anladın beni öyle genel manada diyorum dedim. Ki yemin ederim o aklıma hile gelmedi.
Ağladım sinirime hiç bişey demedi suratini asti çocuk gibi. Telefonuna nete bakmaya devam etti
Ciddi anlamda iletişim saglayamiyorum kendisiyle
eşin çok saygısızmış gerçekten o sozleri ne öyle şok oldum.
bitirmeden önce evlilik danışmanına gitseniz bide oyle deneseniz şiddet uygulamadıysa tabi
Sana çok katılıyorum bende 2 yil olacak hoc değişmedi aksine ben kabullenmek yoruldum gormemezlikten geliyorum idare ediyorum politik olmaya calisiyorum.he diyorum zor ama napalım aman bencede boşanmasin o zaman kadınların %70 80 sırf bu yüzden bosanirdiEşini avcuna al ya kaynana için bosanilsaydi ohohoho hepsi ailesine düşkün ne yazıkki sen akıllı davran bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?