Eşimle yapamıyoruz

Ben sizde de azcık hata gördüm ama hatanın büyüğü eşinizde. Yemeğiniz önünüze hazır geliyor nasılsa 10 kere de bişey unutsa getiririm yani mutfak ne kadar uzak olabilir ki? Kadın uğraşıp yemek yapıyo, ne güzel.

Şimdi eşiniz sizin annenize laf söylese anneniz hergün yemeği hazırlasa ama szden ekmek almanızı istese. Eşinizde ya bıktım her gün ekmek istiyolar dese sizde ne var alıcaksın dersiniz diye düşünüyorum. Ama köpek falan hakaret olmamış, kimse anasına babasına toz kondurmaz bunu yazın bir yere.

Bize kv ve görümcenin yaptıkları dokunuyor, çünkü bu ön yargıyla büyüyoruz kabul edelim.Benimde sorunlarım var kv kp neler yaptı , ben görüşmüyorum, ama senin yaptığını bende yaptım kesinlikle anasına babasına laf söyletmez ve inan canım belki 1 senemizi zehir ettim. Ben seni anlıyorum ona anlatma buna anlatma kimle konuşucaksın? İnsan eşine de söyleyemeyecekse diyor bazen..Ama söylenmiyor işte, bak biz evi uzağa taşıdık, ben görüşmeme kararı aldım kurtulduk. Olmuyorsa zorlamanın alemi yok tabi, o konuda sana katılıyorum ama seviyorsan birde bunu deneyin.

Ha kocan yok ben anamın yanından gidemem diyecek kadar koca kafalıysa demek ki evlenecek olgunlukta değilmiş derim, o zaman sende gençliğini tüketmezsin bacım. Anamız babamız biz ömrümüzü anacı adamlarla tüketelim diye doğurmadı dimi bizi?

Eşimin psikolojisinden supheleniyorum borc oduyoruz bu ay ben verdim eşime git dedim taksitlere ver.

Neyse dün gece bu muhabbetler olmadan önce ya para yetmiyor valla dedim çünkü bi yere vermem gereken 300 tl vardı.
Napcaz verirz falan dedi.
Sonrada sende bi para veriyosun hemen para yetmiyor diyorsun dedi. Bende ben senden para sakinmiyorum yanlış anladın beni öyle genel manada diyorum dedim. Ki yemin ederim o aklıma hile gelmedi.
Ağladım sinirime hiç bişey demedi suratini asti çocuk gibi. Telefonuna nete bakmaya devam etti
Ciddi anlamda iletişim saglayamiyorum kendisiyle

Siz en iyisimi kendi yemeğinizi kendi evinizde pişirip yiyin.Ne olursa olsun sonra o bile laf olur.Daha yeni evlisiniz nu dönemde kargaşa çok olur.İki taraf biribirnin bilmediği huylarını keşfeder bu dönemde.Birde bu kv lerin gelinleri köle gibi görme arzuları nedir anlamam.Kendi kzılarına kıyamazlar ama gelin e herşey müstehak

Öncelikle nasıl evlendiniz bunu bir hatırlayın.
3,5 aylık evlilikte boşanma fikri nereden çıktı?
Eşinizin tavrını öğrendiniz değil mi bu olayla yapacaklarınız çok açık.
Öncelikle birlikte yemek yeme işini bırakıyorsunuz, ee neden derlerse evliliğimi anlayamadım kendi kendime yetmek istiyorum deyin. Kayınvalidenize anne bende başlayayım artık ileride çoluk çocukla da sen bize yemek yapacak değilsin de.
Eşine güzel sofra falan derken bu yemek işini bitirmiş olursunuz.

Ama en önemli konu eşinin tavrı. Sürekli bu şekilde mi konuşuyor? Nişanlıyken de sinirlenince hakaret ediyor muydu?
Onunla sinirlenmeden sakin bir şekilde konuş. Ne istediğini ne beklediğini neye kırıldığını ağzında gevelemeden net bir şekilde anlat. Çünkü senin düşündüğünle onun anladığı farklıdır muhtemelen. Yoksa hakaret için özür dilemezdi.

Görümcenin sürekli sizinle bir yere gelmek istemesine ise sen değil eşin cevap verecek. Biz yeni evliyiz özelimiz var saygı duyun diyecek.

Yaw unutmuş olabilir sen de oturmadan önce kolaçan et sofrayı ne eksik bi bak hemen oturacağına çok ilginç yani bundan dolayı çıkan tartışmada bi de boşanmak çok basitçe yaa.Valla inanamıyorum bu kadar kolay mı ?

yahu evlenıpte kv ıle aynı evde yada apartmanda oturanı da, kendı evı duzenı yokmus gıbı her aksam yemegı annesının yada kv desın evınde yıyenıde, herseylerını ortak yapanlarıda anlamıyorum..
asıl hata sızde neden mı? aynı apartmanda oturmayı kabul etmeyecektınız.
yemegınızı kendınız yapıo, akşam oldugunda evınızde vakıt gecırecektınız.
gorumcenız her yere pesınıze takılıyorsa, bunu once esınıze olmuyorsa kendısıne uygun bır dılle soyleyecektınız..
ne kadar mesafe o kadar ıyı ve sorunsuz bır evlılık demektır..
sız bastan adamın elıne vermısınız kozları, sımdı ne yapsanız bos, bunun için boşanılır mı bilmem ama ben beni saymayan, ana kuzusu bir adamla yapamazdım....

çok üzücü insanın eşinden böyle sözler duyması
iyi düşünün yine de kendisini toparlamayı düşünüyor mu ? Özür dileyecek mi ?
Bi bakın haline ona göre büyüklerinize kararınızı söyleyin.
Ben zaten bu görümceleri anlamıyorum Yok anne abimler yengemler gitsin demiyor mu hiç ?Nasıl insanlar var bir gidersin iki gidersin sonra bırak çiftleri baş başa

Hakaret kısmını görünce tıkandım.

" yiyip yiyip azıyorsun, köpeksin" cümlesinden sonra uzun bir süre kv.nizde yemek yemeyin. Kendi evinizde kuru ekmek yemek bu cümleden onlarca kat daha iyi.

Boşanma kararı alındıysa , bu sözden tekrar dönmek için birşeylerin değişmesi ya da bu değişim için adım görmek lazım..
Herşey aynı olacaksa hiçbir manası yok , söyleyip söyleyip boşanmamanın.
..

Eşin ailesini şikayet etmekten vazgeçse şu kadınlar daha mutlu olacak.
İlla duyurmak istiyorsa iki sohbet arasında çaktırmadan çıtlatılır.
Yok çözümü yok, yuva yıkılmasından başka işe yaramaz.

Hangi adam" bak hainlere ne yapmışlar karıma, dur façalarını çekerim şimdi " der ?

Boşanma kararı almışsınız ama tasvip bekliyorsunuz içten içe. Benim için birine boşan ya da boşanma dememek büyük birşey. Ama şunu söyleyebilirim ki eşiniz tam bir öküz ve terbiyesiz. Akşam direk ayrılığı konuşmaktansa, neden bu noktaya geldiğiniz üzere bir konuşma yapmaya çalışın derim.

Pek bir sey anlamadim. Anlattiginiz kadar degildir muhtemelen. Baska sorunlar da vardir.

daha 3,5 ay oldu evleneli.

yalnızken onlar yokken çok iyiyiz.

Altlı üstlüyüz malesef

Bak yanlizken iyiymissiniz hemen yakmayın gemileri akşam boşanma yönünde değilde olumlu konuşun sorunları cozumlemek üzerine

Mesela Yemeginizi evinizde yiyip haftada birgün annesinde yersiniz
Esinize annesini şikayet etmez sana laf soktuklarinda gülerek sizde laf sokun
Ve kavga anında bile olsa saygıyı elden bırakmamak gerek

Bak canım şimdi daha net oturdu herşey. Birebir bizde aynı durumdayız, kim ne derse desin para önemli ve maddi sıkıntı insanları yıpratıyor. Hele erkekler bu durumu gurur meselesi yapıyorlar( söylemeseler bile ).
Yediremeyince kendine olmadık yerden çatar . Nete falan bakması da bence sevmediğinden değil, bizim gibi tepki vermiyor onlar . Sıradan bişi ne var geçer 1 saate diyor içinden abartmıyor. Bende senin gibi ağlardım o tv izlemeye devam ederdi istifini bozmadan. Hala da öyle yapar kavga etsek buna eminim..

Daha çok yenisin , bende boşanıcam diye tutturmuştum 8 aylık evliyken. Babam yalvara yalvara ikna etti. Boşansan farklı birini mi bulucaksın kızım erkekler hep böyledir dedi; anası şeytanda olsa laf desen dünyayı indirir, melek olsan cebi boşsa sofrada tadınız olmaz dedi bak bunu bi erkek söylüyo
Düşündüm sonra bir şans verdim, eşimde bana yaptıklarına pişman oldu toparladık çok şükür.

Ama anasına laf etsem yüne aynı şeyleri yapar, düşünüyorum benim de erkek kardeşim var annem ne kadar kötü olursa olsun gelinimiz şikayet etsin istemem. Bazen dudağımı kanatıyorum susarken ama yinede susuyorum, evlilik böle bişey insan evlenince öğreniyor..
Buna gelemem diyorsan boşanıp hç evlenmicen en iyisi o

eşin çok saygısızmış gerçekten o sozleri ne öyle şok oldum.
bitirmeden önce evlilik danışmanına gitseniz bide oyle deneseniz şiddet uygulamadıysa tabi

Hemen ayrılmak deglde biraz uzak davranablirsin belki hatasını anlar ettigi sözler gercekten cok kırıcı biraz sabret hala aynımı devam etcek sakinleştiginiz zaman konusmaya calıs

Eşini avcuna al ya kaynana için bosanilsaydi ohohoho hepsi ailesine düşkün ne yazıkki sen akıllı davran bence
Sana çok katılıyorum bende 2 yil olacak hoc değişmedi aksine ben kabullenmek yoruldum gormemezlikten geliyorum idare ediyorum politik olmaya calisiyorum.he diyorum zor ama napalım aman bencede boşanmasin o zaman kadınların %70 80 sırf bu yüzden bosanirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…