Aynı sorun bende de varBen iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Erken boşalma problemi mi varBen iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Terapi dışında başka doktora göründü mü?Ben iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
terapide nasıl bir sonuç çıktı?Ben iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Aynı sorun bende de var
Bende siz gibiyim
Siz yine şyi gibisiniz Benim eşim 15 günde bir neredeyse istiyor
Ben hadi demediğim sürece oda yanaşmıyor
Bende isteksizlik olduğunu farkettim
Bazı macun önerileri aldım aktardan iş çıkışımda alacağım. Tatlıların arasına sürerim farketmezEğer memnun kalırsam size yazarım
Bu erkeklere bişey olmuş ya bizde de aynı sorun var malesef. 10 gün yapmamayı çok normal görüyoBen iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Evet maalesef öylelerBu erkeklere bişey olmuş ya bizde de aynı sorun var malesef. 10 gün yapmamayı çok normal görüyo
Keske şu durumda olsam ..Aynı sorun bende de var
Bende siz gibiyim
Siz yine şyi gibisiniz Benim eşim 15 günde bir neredeyse istiyor
Ben hadi demediğim sürece oda yanaşmıyor
Bende isteksizlik olduğunu farkettim
Bazı macun önerileri aldım aktardan iş çıkışımda alacağım. Tatlıların arasına sürerim farketmezEğer memnun kalırsam size yazarım
Aksine. Yaş ilerledikçe daha çok artar hatta uzar da..Yaş da etkili sanırım. Genç kişilerde ilişki sıklığı çok olsa da yaş ilerledikçe azalıyor
Ben yanlış biliyormuşum o zamanAksine. Yaş ilerledikçe daha çok artar hatta uzar da..
Evet süresi uzarmışBen yanlış biliyormuşum o zaman
yaş ilerledikçe performans düşüyor. gençken en tepe noktada. erkeklerde yaşlandıkça performans düşer. sıklık önemli değil ki performans önemli. adam 2 dakkada bitiyorsa isterse saat başı istesin neye yarar.Ben yanlış biliyormuşum o zaman
Bence normal senin faşfara kaşınmış yanıyonmu adam gayet ideal davranıyor.Ben iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
hiç gülceğim yoktu kız faşfara neBence normal senin faşfara kaşınmış yanıyonmu adam gayet ideal davranıyor.
Neden canım çok mu istekli ?Keske şu durumda olsam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?