- 15 Kasım 2023
- 320
- 142
- 23
- 32
Gebeligimin 27. Haftasından yazıyorum hanımlar değil 10 15 20 hamile kaldigimdan berli yanaşmıyor. 2. Gebeliğim ilkinde durduramiyordum bunda kuş öldüBen iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Umarım bir gün vajınısmusu atlatırım da tek derdim de bu olurÖf ya keşke biz de artık 10 günde yapsak ya vallahi sıkıldım haftada iki falan yıldım
Çok şekerli mi besleniyorsun?Benim kronik mantarım var o yüzden aslında ben çok acı çekiyorum. Yaşım 35. Sürekli fitil kullanma modundayım bir çok takviye alıyorum. Eşimle birlikte de tedavi olduk. Ama artık geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Bu da beni son bir yıldır falan çok yoruyor cinsellikten sogudum. Mantarı dış genital bölgemde geçirebilirsem bile iç genital bölgemde bir türlü geçiremiyorum yani tamamen geçiremiyorum. Ayın üçte ikisi yokum yani. Mesela daha dün herhangi bir mantar belirtisi olmamasına rağmen ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen ilişkiye girerken yine çok acı çektim. Biliyor musunuz bilmiyorum ama Mantar ilişkide acıya sebep oluyor
Seni bir yere etiketlicem oraya gelUmarım bir gün vajınısmusu atlatırım da tek derdim de bu olur
Keşke atlatabilsem de bu şekilde konusabılsem
Tedavi oluyorsunuz değil mi düzenli fitil veya başka ilaçKronik mantarm var bu yüzden son bir yıldır ilişkiden sogudum. Mantar ilişkide acıya sebep oluyor
Teşekkür ederim canım ama İnan bana hepsini talan ettim okumadığım yorum kalmadıSeni bir yere etiketlicem oraya gel
EvetÇok şekerli mi besleniyorsun?
Bıktım artık tedavi olmaktan tekrar tekrar eşim de oluyor ama yine de tekrar ediyorTedavi oluyorsunuz değil mi düzenli fitil veya başka ilaç
Mantar diyeti yapmazsan bu iş çözülmez bilgin olsun
Ee dilatör yapıyor musun?Teşekkür ederim canım ama İnan bana hepsini talan ettim okumadığım yorum kalmadı
Bıksanizda bırakmayın birde taharete çok dikkat edin siz ve eşiniz oda etkiliyor yani cinsel uzvun temizliği. Geçmiş olsunBıktım artık tedavi olmaktan tekrar tekrar eşim de oluyor ama yine de tekrar ediyor
Hemen araştırıyorum sağolunMantar diyeti yapmazsan bu iş çözülmez bilgin olsun
Hayır ne fikstür nede parmak yapmak için asla cesaretim yokEe dilatör yapıyor musun?
O zaman bütçe ayırıp nazife hanıma git hiç bekleme canım evliliğin yıkılmadan bir an önce gitHayır ne fikstür nede parmak yapmak için asla cesaretim yok
Gençlerde bu isteksizlik sertleşme sorunu daha çok duymaya basladik
Bende bide konu basligi actim bende sirun var saniyordum ne oldu bu erkeklere nisanliyken deneyip aldim halbukiBu erkeklere bişey olmuş ya bizde de aynı sorun var malesef. 10 gün yapmamayı çok normal görüyo
Ne varsa eski topraklarda var 75.80 de bile durmuyorlarBende bide konu basligi actim bende sirun var saniyordum ne oldu bu erkeklere nisanliyken deneyip aldim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?